• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haz duyuyorum ama orgazm olamıyorum

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.573
2.989
333
Henüz bir aylık evliyim . Başlarda baskı hissediyordum zevk alamıyordum artık alıyorum ama orgazm olamıyorum. Daha erken mi zamanla olur muyum? Bir de hangi pozisyonlarda orgazm yaşanıyor? Başka kistaslari var mı ?

Henüz bir aylık evliyim . Başlarda baskı hissediyordum zevk alamıyordum artık alıyorum ama orgazm olamıyorum. Daha erken mi zamanla olur muyum? Bir de hangi pozisyonlarda orgazm yaşanıyor? Başka kistaslari var mı ?
nette dünya bilgi var ve bir cogu dogru :)

Once kendi vücudunuzu anlamanız lazm evde yalnız olduğunuzda kendi g noktanızı bulabilirsiniz ayıp günah değil illa ki zevk aldığınız ve orgazmı kolaylaştıran bir pozisyon bulunacaktır . Birde orgazmı sürtünerek yaşayan biriyseniz o yüzden de orgazm olmak zorlaşır

Back
X