hazal kaya neden bu kadar çok seviliyor?

kakule98

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
37
0
16
Balıkesir
bu aralar dizi takipçilerinden genelde kimlerle konuştuysam hazal kayanın oyunculuğunu ve sempatikliğini beyeniyor sanırım böyle giderse onun olduğu diziler en çok izlenen diziler olacak tabi bende olsam bende izlerim

bence çok itici, soğuk bi tip. oyunculuğunu da beğenmiyorum

kendini geliştirmesi lazım ya da yaşı küçük başka sektörlere de el atabilir

henüz çocuksu olduğunu düşünüyorum, aşkı memnunda oldukça güzel bir performans sergilemesine rağmen sonraki filmde aynı başarıyı yakalayamadığı kanısındayım. neden ; çünkü henüz başrol için hazır değildi. bizim yapımcılarımız oyuncu seçerken hemen göze çarpan isimlere başrol oynatıyorlar. oyuncularda fırsattan istifade hemen dalıyorlar. halbuki bu çok yanlış. henüz oyunculuk açısından olgunlaşmadan başka bir yapımda büyük bir rolü göğüslemek kendini tırpanlamaktan başka bir şey değildir. ferihada kesinlikle beğenmedim. çok itici buldum. didiklemeden aratırmadan balıklama kabul edilmiş bir rol. beren saat içinde benzer şeyleri düşünüyorum. oda aşkı memnunda çok göze battı ve bence o perfomansı bir daha zor yakalar.

bence çok itici, soğuk bi tip. oyunculuğunu da beğenmiyorum

kendini geliştirmesi lazım ya da yaşı küçük başka sektörlere de el atabilir

Bencede çok itici ve soğuk nevale zaten dizisinide kim niye izledi anlayamadım ilk başlarda Vahide GÖRDÜM için izledim ama Vahide hanımın oyunculuğu bile kurtaramadı benim gözümde.

Bencede çok itici ve soğuk nevale zaten dizisinide kim niye izledi anlayamadım ilk başlarda Vahide GÖRDÜM için izledim ama Vahide hanımın oyunculuğu bile kurtaramadı benim gözümde.

aynen ablacım. :13:dizinin konusu çok saçma zaten

bi de Vahide Gördüm hep anne rolünde: Bir İstanbul Masalı, Annem bir de bu... iyi oyuncu ama seçimler yanlış

daha iyi projelerde görmek isteriz kendisini

ben hiç sevemedim yüzü çok güzel ama başka da bir şeyi yok
oyunculuk zaten yok
hele o feriha mıdır nedir ne saçma sapan bir dizi reklamına tahammül edemiyorum
izleyenlerin affına sığınarak söyleyim :) sevenleri vardır belki ama

uzun yüzüne rağmen güzel fakat dizide daha güzeller var :o

Fakat bu kız daha doğal mesela ordaki ki kızların saçları sarı yüzlerinde 1 ton makyaj var doğal olarak halk değilde züppe tabakasındanlar bu kız fazla şımarık ve doğal olduğu için daha çok seviliyor bence sebep bu tabi Çağatayın burdaki rolünü unutmamak gerekir.

Dizi zaten gerçekçi değil yok zengin oğlan fakir kız aşkı falan...

Herkes masum ,duru bir güzelliği olduğunu söylüyor :45: yok burnu güzelmiş vesaire :ssz: bana göre ne burnu ,ne de fiziği beş para etmez.
Sadece gözleri güzel :36: geri kalan herşeyi çok itici .

benim çevremde onu beğenenler genelde erkek :ssz:
ben de beğenmiyorum. sevimsiz ve yeteneksiz buluyorum.

itici ve sevimsiz bence hele şu an oynadığı dizi fekalet bence serenay daha iyi bence aslı enveri beğenirim bide daha iyi oyunculuğu

Back
X