Hazır cevap kk kadınları yardımm m

O kadın yaşınızla, medeni durumunuzla dalga geçtiğinde “bunu niye dert ettiniz ki” diyemiyor musunuz?
Müdüre ve yardımcısına karşı kendinizi ezdirmeyin. Gerekirse bu yaptığınıza mobbing denir, lütfen dikkatli olun diye uyarın, bu sizin hakkınız. İş yerinde düzgün çalışan birinin huzurunu böyle kaçıramamalılar.

Ya yaş takıntım çok fazla yoktu Aslında hep küçük duruyorsun diyorlardı ajsndjndjd asla 35 de durmuyorum sırf kıskançlığından diyor.
 
Allah yardımciniz olsun müdürünüzü dolduran her hareketinizi anlatan biri var ondan böyle oluyor müdür yrd şef sizi çekemiyor ugrasiyor malesef müdür yardımcınız bayan mi bu arada?

Konudaki herkes kadın. Şef arkamızdan yalan yanlış şeyler diyip yüzümüze karşı bize sarılıp kızlarım filan diyor sjdmdjndj
 
Stajınızın bitmesine ne kadar zaman var bilmiyorum ama bu kişilerin üstünde mobing yaşıyorum diyerek baş vurabileceğiniz bir bölüm veya kişi var mı? Varsa kendilerine aktarın bu durumları.

Hiç bir şey yapamıyorsanız inatlaşıyor konumuna düşmeyin, görevlerinizi eksiksiz yapmaya devam edin. Ama o kendini bilmez hadsiz kadının o tür saçma sözlerine asla sessiz kalmayın. "Özel hayatım hakkında yorum yapamazsınız, lütfen şahsi düşüncelerinizi kendinize saklayın!. demeyi ihmal etmeyin

Maalesef ki yok. Müdürün kulağına gidince bana karşı daha sert davranacak. Mesela geçen bi çalışan bi üst yönetime maaşla ilgili bi şey talep ettiğinde müdür bunu öğrenince gidip üst yönetime çok fazla telefonla uğraşıyor, performansı düşük vs demiş. Dediği şeyler yalan yine.
 
Mobing uyguluyorlar size,bence eğer besgenmiyorsaniz isimi çıkarabilirsiniz diyin.(Tazminatim için çıkmıyorum mesaji verirsiniz böylelikle)..Kac yillik elemansiniz bilgim yok ama başka bir is bulma ve cikma imkanınız varsa mobingi hukuka uygun sekilde ispatlayin.Muhtemelen kurumsal bir yer de degil mesai ucretinizi vermedigine gore..Aciklari neler varsa ihtar cekip ya anlasip hakkiniz olan parayi alabilirsiniz ya da uzlaşamazsanız mahkeme sürer..


Daha önce bu cümleyi kullandım ama çok da bu imajı verirsem staj puanını düşük verirler diye korkuyorum :/
 
Maalesef ki yok. Müdürün kulağına gidince bana karşı daha sert davranacak. Mesela geçen bi çalışan bi üst yönetime maaşla ilgili bi şey talep ettiğinde müdür bunu öğrenince gidip üst yönetime çok fazla telefonla uğraşıyor, performansı düşük vs demiş. Dediği şeyler yalan yine.
Zaten tüm stajı burada tamamlamayı düşünmüyorum diyorsunuz. O halde yineliyorum : İnatlaşmadan, tartışmaya girmeden işinizi düzgünce yapmaya devam ederek ve "özel hayatım hakkında yorum yapamazsınız!, özel hayatım hakkında düşüncelerinize gerçekten ihtiyacım yok! Lütfen!" gibi anında cevaplayıp susturacak yolunuza devam edin.

Çok içinizde birikiyorsa staj süreniz yasal olarak tamamen bittiğinde " bu büroda şahsınızca uğradığım mobing ve özel hayata dair yersiz ve hadsiz müdahalelerinizi, artık bir meslektaşımız olarak kınıyorum. Asla sizin gibi insanları kıskanan, kendi özel hayatının acısını stajerlerin özel hayatlarına saldırarak çıkaran bir hukukçu olmayacağından eminim. Bu açıdan bana öğrettikleriniz için teşekkürler "diye o kişiye özel bir konuşma yaparak ayrılırsınız.
 
Konudaki herkes kadın. Şef arkamızdan yalan yanlış şeyler diyip yüzümüze karşı bize sarılıp kızlarım filan diyor sjdmdjndj
ozaman böyle şeyler olması normal kendi hem cinslerimden nefret ettim o derece yani
 
Bunu demeyi hiç istemezdim ama bazı hemcinslerimde yaş takıntısı var, 40tan sonra bir haller oluyor bunlara. Bu arada ben de 32 yaşındayım, çıtır dönemleri geceli çok oldu ama çalıştığım yerdeki en genç kadınım. Çoğu kadın is arkadaşım 50 üstü. Şehrin en merkezi yerlerinden birinde proje okulunda öğretmenim. Hatta kendi lise öğretmeniyle beraber çalışıyorum şu an. Bunu duyan bir kadın arkadaş aaaa sem 89lu musun, küçücük sun ayol deyip kendince tepeden bakmaya çalıştı. Hatta laf arasında annemin de kendisiyle yaşıt olduğunu öğrenince simdi iki lafından biri ben x in annesiyim, demek onun kadar kızım olacakmış erken evlenseydim vs sürekli bir yaş muhabbeti döndürüp duruyor üzerimden. Sizin.mudur yard kadın iyice haddini aşmış ama. Ettiği hakaretler muhtemelen gençliğinizi kıskandığı için. Bekar olusunuz da kıskançlık sebebi olabilir. :))
 
X