Hazır Cevap 😊

Tabii ki çocuktan çocuğa değişir bir durum . Kimi tek çocuk bir orduya bedel olur . Kardeşler bile birbirinden huy olarak farklı .

Bakabiliyorum bana yük değiller.
Kendine güvendim ki doğurdum de

Aman boşverin ne derse desinler benimkilerin de yaş aralığı azdı her yere birlikte gittik sorun da yaşamadım beni dinliyorlar dışarda
Öyleki ikisi yetmedi mayısta aramıza üçüncüsü gelecek daltonlar gibi gezeriz artikk

Ben bazen çok bunalıyorum gerçekten anlatıyorum da ama yapacak bir şey yok. Küçükler çünkü

Ben dördüz olarak dünyaya gelmişim sizden kat kat fazla soruyla karşılaşan annemi düşünün. Şu yaşımıza geldik hala soran var şaka gibi. Annem geçti gitti önemi var mı şimdi bunun der ya da ne kazandıracak bu sorunun cevabı sana diye sorar

Niye bunu dert olarak görüyorsunuz ki, gururlanın bence.

Ben de bazı arkadaşlarıma allah yardımcın olsun, ben tek çocukla zor başediyorum diyorum mesela.

Kötü niyetle söylenecek şeyler değil ki. Peş peşe doğup büyüyen 2 çocuğa bakmak zor genel anlamda. Biz çok eğleniyoruz diyip geçin.

Hatta benden daha zor durumda olanlar var . Ben sıcacık evimde çocuklarımla oturuyorum , hava güzelse parka çıkıp oynayıp geliyoruz . Ben de anlamadım ki istenen cevabın ne olduğunu
Herkesin işi gücü çok sen nasıl rahat bakarsın, nasıl şikayet etmezsin

Tabii ki çocuktan çocuğa değişir bir durum . Kimi tek çocuk bir orduya bedel olur . Kardeşler bile birbirinden huy olarak farklı .
Bana sürekli ‘ay yazık değil mi büyüğe, bekleseydin, ömrün heba olacak ya da ikisi bir büyür ne güzel’ gibi saçma sapan, acaba sordum mu fikrinizi dediğim yorumlarla karşılaşıyorum.

Siz de konuşana ‘siz beceremiyor olabilirsiniz, ben çok da güzel bakıyorum endişelenmeyin’ deyin gitsin.

Ben dogurdum ben bakiyorum hayirdir siz mi bakcaksiniz derim herhalde. Baska sebeplerle cok soru soran 3 bin mi aliyorsun 5 hin mi vs diye zorlayan bit akrabama kazaniyorum yiyorum cok merakliysaniz insanlarin parasina size maas bordromu gondereyim demistim ama cocuk olunca bilemedim :)

Ikiz hamilesiykm,nasil bakican diyene yapmasi bikdigjm gibi bakmasini da bilirim,benim sorunum diyorum ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…