Anket Hazır çorba'mı? el emeği'mi

hazır çorba'mı,ev yapımı çorba'mı??

• Ankete Katılan
    181
Ben çoğunlukla hazır kullanıyorum ama her hazıra olabildiğince kendimden bir şeyler katıyorum ve makarna suyuyla yapıyorum.
Bazı bildik firmaların çorbaları güzel oluyor hazırında ucuzu güzel olmuyor sırf su gibi bence...
Birde evde bir gün önceden bakliyat yaptıysam arta kalanıyla çorba yapıyorum aynı şey sebze yemeklerim içinde geçerli.
Malum pilav artınca hemen çorba olur misali bende diğer kalanları çorba yapıyorum.
Her gün ayrı çeşit yemek pişirmeyecek olsam belki bende el yapımı yapardım ama artık sıkıcı olmaya başladı :sinifsinif:

Kesinlikle el emeği.
Eskiden hazır çorba çok yerdim ama son bir kaç senedir ev yapımı çorbalarımın yanında yavan geliyor.
Son 1 senedir hemen hemen hiç almadım diyebilirim.

Evlendiğimden beri bir defa hazır çorba aldım, onu da döktük. :bbo:
Ben kendi yaptığım mis gibi çorbalarımı, babannemin el yapımı tarhanasını hiç bişeye değişmem.
İçine de kuru biber, sarımsak ve nane. Ohh valla canım istedi.kaydirigubbakcemile3

Evlendiğimden beri bir defa hazır çorba aldım, onu da döktük. :bbo:
Ben kendi yaptığım mis gibi çorbalarımı, babannemin el yapımı tarhanasını hiç bişeye değişmem.
İçine de kuru biber, sarımsak ve nane. Ohh valla canım istedi.kaydirigubbakcemile3

aynen canım istedi =))

hazır çorbayı hiç sevemedim sevemeyeceğim de...

çok mu üşendim...

yağını ısıtırm soğuk suyunu eklerim annemin elcağızları ile yaptığı nefis tarhanasını eklerim kaynatır hazır çorba kadar kolay yapılan tarhana çorbamı içerim afiyetle....

el emeği mis gibiiiii..... ama hazır çorbayı yaparkende içine kendimce bişeyler katıyorum (baharat-bulyon-yağ,içindeki ürüne ilave kendi hazırladğım ek ürünler vs.), çunki o paket kokusu hoşuma gitmiyor

Hazır çorbalar iğrenç kokuyor, sanki hepsinin tadı aynı.

Tabiki el emeği. Asla hazır yapmam.

çok çok kötüler hazır çorbalar.
ne tadı var ner lezzeti.
yayla çorba diye içersin yada mantı çorbası .
mübarek onun yandan yemişi sanki.
iğrenç bir tad..
alakasız bir sıvı..
hazır çorbalarla kıyas kabul etmez...

çok çok kötüler hazır çorbalar.
ne tadı var ner lezzeti.
yayla çorba diye içersin yada mantı çorbası .
mübarek onun yandan yemişi sanki.
iğrenç bir tad..
alakasız bir sıvı..
hazır çorbalarla kıyas kabul etmez...

ya işte bizde onları daha çok çeşit var diye alıyoruz.valla ben onların yerine tarhana çorbamı tercih ederim :1:

kim hazır çorbayı el emeği çorbaya tercih eder ki :)
ama işte zaman sıkıntısı olduğundan pek uğraşamıyorum.
mecburen hazır çorba kullanıyorum.

Back
X