Canım yolculuk hastalık dışındaki mazeretleri önceden bildirmek gerekir. 1 uyarı geldi. Sildirirsin ⚘️ yarın sabahtan bekliyorumChocolita_ ben yarın sabah tartimi atsam olurmu benim tartı bozuldu bişey oldu ha bire çizgi oluyor yarin bir yerden bulup ölçsem uygunmudur
Tebrikler kızlar14 Haziran Şampiyonu
Denp
Eki Görüntüle 3604812
Tebrik ederim canım harikasındirenç kırıldı maşallah takır takır veriyorsun artık
21 Haziran Yıldızlar Ligi
papatyaseven91 (3.220) ️
️ Denp (1.200) ️
Ruhu revan yine ligde. Her zaman olduğu gibi
Papatyaseven yüzden çok iyi. 1 haftada 2 kilo. Ödem de çıkmıştır. Adım zaten çok iyiydi. Maşallah güzel ilerliyorsun
Tebrikler kızlar
Papatyacım 1 uyarın vardı silindi
TheDandelion 3. En yüksek yüzdeyi yaptığından 2 uyarıdan 1'i silindi canım. Sildiricem diyordun
Dediğini de yaptın
Süpersin
Yarın sabahtan atarım tabi uyarı silinir öyle değil miCanım yolculuk hastalık dışındaki mazeretleri önceden bildirmek gerekir. 1 uyarı geldi. Sildirirsin ⚘️ yarın sabahtan bekliyorum
Yüzde de ilk 3 e girersen silinir canım. Aylık sonucun -2.0 olursa da silinir. Senin zorlanacağını sanmıyorumYarın sabahtan atarım tabi uyarı silinir öyle değil mi
Teşekkür ederim14 Haziran Şampiyonu
Denp
Eki Görüntüle 3604812
Tebrik ederim canım harikasındirenç kırıldı maşallah takır takır veriyorsun artık
papatyaseven91 (3.220) ️
️ Denp (1.200) ️
Papatyaseven yüzden çok iyi. 1 haftada 2 kilo. Ödem de çıkmıştır. Adım zaten çok iyiydi. Maşallah güzel ilerliyorsun
Tebrikler kızlar
TheDandelion 3. En yüksek yüzdeyi yaptığından 2 uyarıdan 1'i silindi canım. Sildiricem diyordun
Dediğini de yaptın
Süpersin
Ellerine saglık canım benim14 Haziran Şampiyonu
Denp
Eki Görüntüle 3604812
papatyaseven91 (3.220) ️
️ Denp (1.200) ️
Tebrikler kızlar
Dediğini de yaptın
Süpersin
Sondan 3 bile giremem bu hafta ya ödem ya kilo 84 olmuşum geç hafta 83 05 timYüzde de ilk 3 e girersen silinir canım. Aylık sonucun -2.0 olursa da silinir. Senin zorlanacağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?