Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Öyle mi çok geçmiş olsun. Ah işte bu beslenmelerimiz.. Neyimizi neremizi etkilemiyor ki. Yapalım canım bırakmayalım. Sağlığımızı geri alalım

Salı çarşamba menüleri kızlar yiitee P papuayenigine
Ben günleri karıştırmışım. 17sine salı yazmamışım. Salı menümü yazmıştım aslında.

Günaydin
18 Haziran
sabah tost ve çay
Öğlen köfte salata çorba
Akşam dolma biber
Dondurma ve yirmibin kusur adim

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-19-07-32-35-560_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 10
Günaydın kızlar dün yazamadım uyumusum

Sabah bir omlet zeytin bir simit

Öğlen yariim kase sebzeli noodle

Akşam bir kase salata bir şinitzel

6.9 K adım

Mutlu sabahlar bu sabah hasta uyandım bogazım yanıyor.Dün kızımın mezuniyeti vardı çift maske dolaşmama ragmen oradan kaptım 42. Saatteyim bozarım muhtemelen açlıgı .

Kedim vefat etti maalesef.Veterinerim bu geceyi çıkaramayabilir demiş idi,öyle oldu.Acıları dindi meleğimin.

labellevie HuMIsma dünün menüsü yok canımlar 18 Haziran
P papuayenigine 17-18 Haziran
Dün erkenden uyudum 10’da baygın şekilde. L. Reuteri bakterisini duydunuz mu ? Onunla yoğurt yapılıyor 36 derecede 36 saatte yapılıyor. Benim 3-4. yapışım geçen hafta yapmıştım duruyordu dolapta. Ondan yedim akşam acayip bir uyku bastırdı.

Çarşamba günü menüm
Kahvaltı; peynir, yumurta, 2 dilim kızarmış ekmek, domates

Kahve

Akşam; pilav, taze fasülye, 1 dolma, 1 kase yoğurt

Salı çarşamba menüleri kızlar yiitee P papuayenigine
Kusura bakma kaptanım 3 gündür yatak döşek yatıyorum. Bütün kış hasta olmayan ben yazın ortasında inanılmaz bir grip oldum. Kolumu kaldıramıyorum resmen. Niye böyle oldu anlamadım. O nedenle menü falan paylaşmak aklıma gelmedi. Ben biraz müsade almak istiyorum. İyileşir iyileşmez dönücem inşallah

Hiç duymadım canım ilk kez duyuyorum. Afiyet olsun
Çok geçmiş olsun ⚘️

48 saat sonrası tek ögün
30 dk kardiyo + 13.000 adım
Chocolita

Eklentiler

• 1000106036.webp
    13 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000106011.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000106249.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000106244.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 7
19 Haziran
Sabah börek salatalık peynir zeytin
Öğlen tavuk patates yemeği brokoli ezme
Akşam makarna
Dondurma

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-19-21-17-44-025_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 9
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…