Valla yalansız dolansiz arkadaşım kıskanıyor gibiyim seniMutlu sabahlaryürüyüşümü yaptım geldim
Ben asla peynirli börek yiyemem özelikle sıcak iken sendemi sicak tüketin ondan mı olmuş acepİyi geceler hanımlar
Sabah omlet süzme peynir 5 -6 adet zeytin salata
Öğlen kaynanam börek yapmış 3 dilim ondan yedim.
Akşam yemeği olarak 2 tane köfte vatdı onu yedim.
Şu miktarı 1.5 lt
Adım 5k
Chocolita
Midem çok kötü oldu börekten yoksa başka bişey mi tetikledi bilmiyorum
3.5 yıl az zaman değil alışmış vücut yavaş yavaş düzelir ancak kolaymı dikkat edersen hiç bir şey zor değilSabah
2 yumurta
Domates
Salatalık
Yarım simit
Akşam
2 dilim kaşarlı sucuklu pizza( kendim yaptım)
1 bardak ayran
Menülerim kötü ve çok karbonhidratlı farkındayom. Ama maalesef 3.5 yıldır böyle besleniyorum ve adapte olmaya çalışıyorum şu an
Ben asla peynirli börek yiyemem özelikle sıcak iken sendemi sicak tüketin ondan mı olmuş acep
Valla yalansız dolansiz arkadaşım kıskanıyor gibiyim senimaşallahın var bir motivasyon konuşması istiyorum iki haftadır saldım yaaa gidenler geri dönüyor
Böyle söylemen gerçekten iyi geldisen güçlü bir kadınsın onca şey yaşamıssın ölümden dönmüşsün kilo senin için neki ? Çook güzel de verirsin ben sana güveniyorum
Egzersiz yaptığın zaman diyete de sahip çıkarsın canım. Benim tecrübe hep bu şekilde oldu. Hiç hareket etmediğim gün iştahım hep açıktır. Ama hareket olunca hem vücut başka şekilde doyuyor aramıyorsun, hem de kalori yaktığın için bir emek var onu bilerek harcamıyorsun. Sonra gelsin eksilerHayırlı sabahlar ben dünkü menümü yazmadım sabah kahvaltısı tahin pekmez helva incir reçeli az az yedim 2dilim kepekli ekmek
Öğle yemeği bir tabak makarna kavun karpuz baya yedim ama su neredeyse hiç içmedim iki bardak falan spor sıfır k
Benim acilen kendime gelmem gerek
Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm. Ben hiç kedi bakmadım ama bakanın nasıl sahiplendiğini çocuğu gibi olduğunu biliyorum. Anneminde 2 kedisi var. Teyzeminde 2 kedisi vardı biri böyle hasta oldu. Hep yanında olduk. Seni de anlayabiliyorum. Kendinizi suçlamayın. Siz en güzel şekilde ilgilendiniz. Elinizden geleni yaptınız. İnşallah sağlığına kavuşurYazlığımızda 2 aylıktan beri 3 senedir ilgilendiğimiz kedimiz çok hasta, yaş fip teşhisi kondu. Yazları ailem bakıyordu, kışları sitemizin sorumlusu olan bey mamasını suyunu veriyordu. Sitemizde herkesin sevgilisiydi, sevdirmişti kendini.
Pazartesi gününden beri veterinerde yoğun bakımda. Cuma günü ciğerleri su toplamış idi, ateşi vardı, antibiyotik iğne fayda etmeyince, Pazartesi daha kötüleşince veterinerimiz kliniğinde ilgilenmek istedi.Tahlillerinde ve röntgeninde fip teşhisi konuldu maalesef.
Her gün veterinere bilgi almaya gidiyorduk.
Yemek yemeyi ve su içmeyi de kesmiş.
Bu geceyi çıkarması mümkün olmayabilirmiş.
Organ hasarı da olmuş. Ciğerlerinde ve kalbinde ödem var. Zor nefes alıyor.
Dua ediyorum. Küçük bir ümit olsa da biraz iyileşse diye. Ama veterinerim maalesef iyi gitmiyor, acı çekmemesi adına uyutma kararı almamız gerekebilir diyor.
Kelimelerle ifade edemiyorum; çok üzgünüm.
Çok teşekkür ederim.Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm. Ben hiç kedi bakmadım ama bakanın nasıl sahiplendiğini çocuğu gibi olduğunu biliyorum. Anneminde 2 kedisi var. Teyzeminde 2 kedisi vardı biri böyle hasta oldu. Hep yanında olduk. Seni de anlayabiliyorum. Kendinizi suçlamayın. Siz en güzel şekilde ilgilendiniz. Elinizden geleni yaptınız. İnşallah sağlığına kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?