Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kızlar stresmi yoksa kilomu omuzda sivilce yapar bende iki hafta da sırtım sivilce doldu yaaa deri altında ağrıyan türden varmı bir tavsiye

Daha önce böyle ağrılı sivilce çıkıyormuydu canım çıkmıyorsa stres ve üzüntü tetiklemiş olabilir sen doktora git gidemezsen bile en azından aile hekimine göster ilaç yazmazsa bile tavsiye verir.

Hic yoktu bende cildiye doktoruna sıra aldım 94 kilo olduğum Zamanlarda hiç böyle birşey olmadıysa şimdi de olamaz kilodan kaynaklı diyor bir kaç yerden okudum kısa kolu birşey giyemiyorum

23 Temmuz, Çarşamba günü menüm:
Chocolita
Öğlen yediklerim:
Kahvaltı yapmadım, öğle yemeğim kahvaltı gibi 2 dilim ekmek ile aşağıdaki tabak oldu.

Arada,
Türk kahvesi,
birkaç saat sonra üzüm ve şeftali,
Akşam yemeğinde,
börülce yemeği, zeytinyağlı bezelyeli enginar yemeği yedim. Su:1,5 lt, Adımlarım:3713

Son düzenleme:
Listeye beni de yazarmısınız? Eşim çok saçma sapan bir açıdan çekmiş ama pazar sabahı tartı sonucum bu şekildeydi olan diyeti yapıyorumEki Görüntüle 3621198
Merhaba normalde başlangıç tartı günü (pazartesi) ve sonrasında yapılır. Öncesinde yapılmaz. Çünkü 1 gün yüzde de fark eder. Yıldız seçtiğimiz için adil olması adına böyle yaparız. Ama isterseniz listeye alayım, pazartesi günü gelen yüzdeden 1 günü düşeriz.
Burada 97.4 doğru mu?
Bir de boy ve hedef kiloyu alacağım

Selam
Nasilsiniz ? Biz pragdayiz.
Deli gibi yuruyoruz
Agustos un 10u gibi donecegim insallah.
Kilom ne durumda bilmiyorum.
Otelde spor salonu var ama gitmeye dermanim kalmiyor
Selam canım ❤ böyle bir hareket gerekiyordu sana iyi yapmışsın. Bomba gibi dönüş bekliyorum

Süpersin iyi tatiller aquacım

Kızlar artık "ceza egzersizi" yerine "denge egzersizi'' diyelim olur mu. Hem daha amaca yönelik hem de kulağa hoş geliyor. İlk sayfayı da bu şekilde güncelledim

Dün menüyü yazamadan uyumuşum.
Biraz karışık geçti
Sabah yarım dilim peynir 1 domates
1 kase karpuz
2 yumurta
2 Dilim ekmek
Oğlumla film izledik. Biraz patlamış mısır yedim. Minik kutu da dondurma 1.5 top kadar vardır içinde.
Akşam fırın patatesle domates salatalık. Çok az sos.
Hareket edemedim aşırı sıcaktı. Bugün adım atarım

Eklentiler

• IMG_6515.webp
    19 KB · Görüntüleme: 3
Merhaba Kaptanım
Chocolita
24 Temmuz, Perşembe günü:
Bugün 20 dakika yüzdüm ve haftalık tartı cezamın 3. gününü tamamladım.

Bugün uygun görürseniz Perşembe günü menüm ve egzersiz bilgilerimi bugün erken paylaşsam olur mu? (Akşam yemek sonrası komşularımızla misafirliğe gideceğiz, dönüşümüz geç saatlerde olacak, gece menü yazamayabilirim.)
24 Temmuz, Perşembe günü menüm:
Sabah kahvaltıda yine 1 dilim ekmek ile tulum peynirli çoban salata yedim, yanında bir bardak çay, sonra 1 bardak buzlu çay içtim.
Arada sade Türk kahvesi içip akşama kadar birşey yemeyeceğim.(diyetdışı kaçamak yapmayacağıma söz veriyorum)
Akşam yemeğinde ise menüde balık ve salata var.2 dilim ekmek yerim diye düşünüyorum.
Suyumu 2 lt.'ye tamamlarım.

Süpersin iyi tatiller aquacım

Kızlar artık "ceza egzersizi" yerine "denge egzersizi'' diyelim olur mu. Hem daha amaca yönelik hem de kulağa hoş geliyor. İlk sayfayı da bu şekilde güncelledim
Chocolita tamam canım, "denge egzersizi" ifadesi daha güzel ve motive edici

Son düzenleme:
Kızlar bugünkü aç karnına zencefil çayı bir bardak menüm sabah kahvaltısı kabak ve iki acı biber kızartıp yedim zeytinyağı ile iki dilim kepekli ekmek başka birşey yemedim
Öğle yemeği sebze dolamsi içini yemedim sebzelerini yedim kabak delisiyim sadece kabak yedim bir kase cacık 3 lt su 40 dk Leslie

Arkadaşlar karaciğer yağlanması sivilce yapıyormuş dün burda dile getirmiştim karaciğer yağlanması var dedi doktor ilaç vermedi yiyeceklere dikkat et dedi

Hayırlı akşamlar kızlar ilk sayfa cok güzel olmuş ellerine saglık Chocolita
YArın ameliyatım var ( diz nekroz) spor yapamam ama bir kaç güne ögün paylaşımlarına başlarım inşallah

Chocolita
Spor yarım saatl eliptik
Kahvaltı 3 yumurta
Öğlen protein sıcak çikolata
Akşam salata ve et
3 ceviz

Kaçamak yarım kuru pasta

Eklentiler

• 1000269915.webp
    97,5 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000269995.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000270018.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000270021.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000269912.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 2
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…