Yaa ne güzel. Takip etmiyordum ana mantıklı. 15 dk da iyi yaniGünaydın mutlu sabahlar kızlar
Dün akşam Instagram'da canlı yayında pilates vardı 15dk fln yapabildim iç bacaklarım ağrıyorfaydalı olmuş demekki haftada iki gün canlı yayın açıyor tunccokburcu belki takip edeniniz vardır
Günaydın herkese. Eliptiğe çıktım 40 dk. BundanSabah ilk iş bu olunca diğer zamanlarda üşenmiyor insan. Aradan çıkıyor
Denedim 10 kilonun yarısını o şekilde verdimAralıklı beslenme denedin mi hiç. Dikkatli beslenemediğinde bile işe yarıyor. 75 i görene kadar dene derim
Sen şimdiden alışverişini yap canım. Sebzeler, seviyorsan yulaf. Tavuk göğsü. Lor peyniri. Ben bunları alıyorum.Tamam o zaman ben pazartesi tartı resmini atarım hayırlısıyla pazartesi başlarız ve tekrardan o verdiğim kiloları veririm
Ay inşallah canım ya güzel şeyler olsun artıkDün gece rüzgar esmesine rağmen deliksiz uyuyamadım klima açıp uyudum oturma odasında şu Ağustos ayinida atlatsak
Bir güzel yağmur yagsa barajlarimiz dolsa ulkece güzel şeyler duyalım artık
Sabah ilk iş spor yapmak gerçekten çok iyi oluyor. Yürüyüş yaptığım zaman eve geliyorum mesela diğer işlerimi hallediyorum. Sabah çok erken yürüdüğüm için unutuyorum onu. Sanki hiç hareket etmemişim gibi geliyor. Bir spora daha yer bırakıyorGünaydın herkese. Eliptiğe çıktım 40 dk. BundanSabah ilk iş bu olunca diğer zamanlarda üşenmiyor insan. Aradan çıkıyor
İyi yapmışsın canım verimli olur tabi. Çok zorlama da kendiniYavas yavas yürüyüşlere başladım 10 dk yürğ 5 dk dinlen şeklindene kadarverimli olur bilemiyorum ama 6000 adımı tamamladım evin içinde ögün yapmadım ben gündüz açıkmıyorum akşam 6 7 gibi açlık olusuyor o yüzden omad yapacagım
Günaydın herkese. Eliptiğe çıktım 40 dk. BundanSabah ilk iş bu olunca diğer zamanlarda üşenmiyor insan. Aradan çıkıyor
Afiyet olsun. Menü güzel.Chocolita
Sabah 40 dk eliptik
Kahvaltı: omlet ve kabne
Öğlen: protein çikolata ve kahve
Akşam: kabak çorbası (sadece su ve baharatla yapıldı) ve protein kıtırlar
İnsan iş yaparken uzun uzun yemek yiyemiyor zatenBugün camları sildim perdeleri yıkadım. Evi sildim süpürdüm iyi kalori yaktım
Sabah 4 cerı domates
Az salatalık
3 y.k lor peyniri
2 yumurta beyazı
1 tam yumurta
1 Çerez kasesinde fırın patates yedim
1 tatlı kaşığı sos
Akşam 5 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 su bardağı sütle yedim
1 silme çay kaşığı kakao
Çayın yanında 1 kurabiye
3 Dilim elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?