Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Sabah kahvaltısı börek yapmıştım yarım dilim yedim 3 bardak çay içtim
kışlık erişte yaptım bugün baya oturdum sadece kolum çalıştı
Öğle yemeği mantı bir tabbak bol yoğurtlu
İkindi çayına kardeşim yanıma geldi onunla oturup baya dertleştik dertleşirken baya çekirdek çitledik bol kalorili bir günün sonuna geldik 2 lt su

Chocolita
Kahvaltı: salata ve protein krakerler
Ara : buzlu americano
Akşam: protein içeceği ve 2 kabaktan oluşan püre ( İçinde sadece kabak var) ve biraz yağ

6000 küsur adım(denge egzersizi tamamlanmış oldu sanırım)

Eklentiler

• 1000272490.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000272489.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000272407.webp
    81,5 KB · Görüntüleme: 4
Merhaba
Bugün yediklerim
Sabah mantarlı omlet yeşillik peynir zeytin 1dilim tm buğday ekmeği

Ara bir bardak kefir
1saat sonra sade türk kahvesi 4kare Bitter çikolata

Akşam bı kase taze fasulye 1kase cacık 6kasik sebzeli bulgur pilavı

30dk leslie
10dk bölgesel hareket yaptım

Hoş geldin canım bayağı oldu yoksun. Çok sevindim yeni tartı günümüz pazartesi. Başlangıç yaparız

Allah kolaylık versin sabır versin. Az biraz taktik değiştirmek lazım. Neden onun istediği gibi olamayacağını anlayana kadar sen söyle. Saygı olduktan sonra kendini ifade edebilirsin. Kafana koyduğundan da dönmeyeceğin anlaşılmış olur. Evleriniz bir mi ayrı mı?
Çok şükür gelgör canım gelmiş geçmiş olsun tekrar Rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin diyeti düşünebilecek huzuru bulmana çok sevindim. İnsan sağlıkla imtihan olunca her şey anlamını yitiriyor. Allahım bütün hastalara da kalıcı şifalar versin inşallah

Son düzenleme:
Bugün sabah 1 dilim peynir
Biraz lor peyniri
Simit ve karpuz yedim
Akşamı söylemesem daha iyi
Almanyadan misafirlerimiz geldi. Şu sıra çok aktif olamayabilirim. Yediklerime dikkat etmeye çalışıcam

Eklentiler

• 20250730_234737.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 1
İyi yapmışsın pembişim. Hava da serindi bugün. Yarında böyle olacakmış

2 haftadır 76 nın etrafında dönüp duruyorum. Çok dikkatli beslenemedim zaten biliyorsunuz. 75i ucundan yakalasaydım bu hafta. Bakalım artık. Şimdi misafir geldi git olacak

Gerçekten de öyle canım yani o an insanın gözüne hicbirsey gelmiyor çok saldım kendimi şuan toparlanmak istiyorum

Evet ama bir yere kadar idare edeceksin diyorlar onlarda
İdare etmeden geçim olmuyor. Hepimiz hep birbirimizi idare ediyoruz. İş yerinde arkadaş ortamında her yerde. Kendine de sevdiğin uğraşlar bulursan kafan dağılır. Hep onları kafanda seni meşgul edecek şekilde taşıma. Kendini yıpratırsın.
Güle güle oturun.
Selam kızlar. menüm
Sabah 40 dk elipitk.

kahvaltı: 2 yumurta ve yeşillik
Ara: Sade americano
Akşam:kabak sote ve protein krakerler

Chocolita
Denge egzersizim 20 dk kaldı
Menü süper. Spor da süper.
Benimkide böyle idi. Şimdi vefat etti. Arıyoruz biliyor musun. Anne her şeye rağmen farklı oluyor.
Afiyet olsun.
Kızlar bugünkü menüm sabah yoğurt ilaç aldım yoksa asla yemek gelmedi içimden sonrası hep âyran içtim istah sıfır
Afiyet olsun.
Eleman çokmuş. Arada kaynarsın.
Geçmiş olsun.
2 haftadır 76 nın etrafında dönüp duruyorum. Çok dikkatli beslenemedim zaten biliyorsunuz. 75i ucundan yakalasaydım bu hafta. Bakalım artık. Şimdi misafir geldi git olacak
Bazen olur öyle. İstikrarla devam. Olacak inş.

Misafirin varmış cocom bence haftaya glutensiz beslenme yapabilirsin birde spor eklersen 75kiloyu görürsün mercimek krep ve ekmeğini deneyebilirsin o haftaya

Günaydın mutlu sabahlar kızlar
Dün akşam Instagram'da canlı yayında pilates vardı 15dk fln yapabildim iç bacaklarım ağrıyor faydalı olmuş demekki haftada iki gün canlı yayın açıyor tunccokburcu belki takip edeniniz vardır

Dün gece rüzgar esmesine rağmen deliksiz uyuyamadım klima açıp uyudum oturma odasında şu Ağustos ayinida atlatsak
Bir güzel yağmur yagsa barajlarimiz dolsa ulkece güzel şeyler duyalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…