espressoc "Çocuklar çiçek, öğretmen bahçıvan" 🌹 Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2024 3.638 6.411 78 27 Bugün 01:17 Konu Sahibi Konu Sahibi Chocolita #36.241 İyi akşamlar kızlar Yoğun bir günün ardından basım çatlıyor Kahvaltı yok Ara öğün muz+latte Akşam yemeği 1 porsiyon biftek . 1 porsiyon pirinç pilavı Bol salata Chocolita Yeniden ciddi kabız oldum birkaç gündür
İyi akşamlar kızlar Yoğun bir günün ardından basım çatlıyor Kahvaltı yok Ara öğün muz+latte Akşam yemeği 1 porsiyon biftek . 1 porsiyon pirinç pilavı Bol salata Chocolita Yeniden ciddi kabız oldum birkaç gündür
labellevie Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 11 Haziran 2010 8.481 15.865 773 Diğer Bugün 02:38 Konu Sahibi Konu Sahibi Chocolita #36.242 Chocolita .!.: labellevie özledim neler yapıyorsun Genişletmek için tıkla... Ay ben de sizi özledim, bu pazartesi tartıyla birlikte geri dönmek istiyorum. Memleketteyim geçen hafta geldim ama diyet moduna giremediğim için pazartesi başlamadım. İnşallah bu hafta başlıyorum. Sen nasılsın? Arada baktım foruma.
Chocolita .!.: labellevie özledim neler yapıyorsun Genişletmek için tıkla... Ay ben de sizi özledim, bu pazartesi tartıyla birlikte geri dönmek istiyorum. Memleketteyim geçen hafta geldim ama diyet moduna giremediğim için pazartesi başlamadım. İnşallah bu hafta başlıyorum. Sen nasılsın? Arada baktım foruma.
M madambitter Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2025 149 280 18 27 Bugün 12:05 Konu Sahibi Konu Sahibi Chocolita #36.243 Yarına hazırlıklı olan var mı ben tartinmaya cesaret edemiyorum yüksek çıkarım diye korkuyorum verdiklerini ziyan olmasın diye geri alıyorum sanki
Yarına hazırlıklı olan var mı ben tartinmaya cesaret edemiyorum yüksek çıkarım diye korkuyorum verdiklerini ziyan olmasın diye geri alıyorum sanki