Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İlk sayfayada ekledim kızlar
Artık menü kontrolleri buna göre yapılacak. İnşallah hepimiz uyum sağlarız. Zaten buna uyum sağlarsak çok rahat zayıflarız. 4. Haftadan sonra değişecek.
Günlük kontrolleri kendi defterime yazarım. Kimler ne kadar uyabilmiş burada yorumlarız.
Pazartesiden pazartesiye kimler tam takır uymuş İlk sayfada görebilirsiniz. Her gün ilk sayfada güncelleme yapmak içeriği bozabiliyor. O yüzden günlük tablo güncellemesi yapmak istemiyorum. Mune abla kaç kez eski haline güncellenmişti daha önce.
Yani listeye Pazartesiden pazartesiye eklerim

Son düzenleme:
Nasıl yani anlamadım ilk hafta sağlıklı karbonhidrat mi tüketilecek

Selam kızlar

Sabah iki dilim peynir bir haşlanmıs yumurta

İkindi akşam arası biraz makarna bir kase salata açım ama yemiycem artık

Adım 9.5 K Google a sinir oluyorum yolu uzatıyor sa uzatıyor

Eklentiler

• IMG_7685.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 5
Merhaba arkadaşlar Bugün aşırı ağrılarım vardı boynum ağrıyor du pek bişey yemedim yemediğim gibi sporda da yapamdim sabah kahvaltısı yeşil çay içtim Limonlu su bir kase kele paça çorbası bolca limon sıktım
Öğle yemeği yok ara yok akşam patatesli börek vardı dondurucuda onu pişirip yedim akşam 7 gibi bir dilim bile sayılmaz çay içtim şekerli içtim başım agramaya başlamıştı şekerli çay iyi geliyor diye 3 lt yakin su içtim

İyi Geceler
22 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi

12.00 1 domates, yarım dilim peynir ve biberli çeyrek sandviç, 1 elma

15.30 1 elmalı soda

18.30 5 yk taze fasülye, 3 yk makarna, 1 kase yoğurt, salata

2,5 litre su

7000 adım . Chocolita

İyi geceler kızlar

Sabah 2 tane haşlanmış yumurta 2tane züberin barlarından yedim.

Akşam
1 tabak haşlanmış tavuk 2 yemek kaşığı kadar pilav yedim

Şu miktarı 1.5 lt
Adım 8k

Chocolita

Çok geçmiş olsun canım. Zorladın mı yoksa neden böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…