İnşallah geliriz çok direndim yememek için ama bazen çok zorluyorBenimde iştahım açık zorlanıyorum. Bu hafta eksi gelmeyi çok istiyorum
Geçmiş olsun canımDün diyet dışıydım kızlar yazamadım. Biraz rahatsızım.
Sağol AslıcımGeçmiş olsun canım
Nasıl yani anlamadım ilk hafta sağlıklı karbonhidrat mi tüketilecekEki Görüntüle 3633836
İlk sayfayada ekledim kızlar
Artık menü kontrolleri buna göre yapılacak. İnşallah hepimiz uyum sağlarız. Zaten buna uyum sağlarsak çok rahat zayıflarız. 4. Haftadan sonra değişecek.
Günlük kontrolleri kendi defterime yazarım. Kimler ne kadar uyabilmiş burada yorumlarız.
Pazartesiden pazartesiye kimler tam takır uymuş İlk sayfada görebilirsiniz. Her gün ilk sayfada güncelleme yapmak içeriği bozabiliyor. O yüzden günlük tablo güncellemesi yapmak istemiyorum. Mune abla kaç kez eski haline güncellenmişti daha önce.
Yani listeye Pazartesiden pazartesiye eklerim
Benimde ilk günüm felaket geçiyor az zamanım kaldı korkuyla bekliyorumMerhaba kızlar
Regl beni mahvetti yatıyorum ağrım var ilaç içmek istemiyorum biraz daha dinlencem ins bugün de sporumu yapacağım
Sağol canımGeçmiş olsun aquacım
Dinlen canım bugün spor yapacağım diye zorlanma. Geçmiş olsun.Merhaba kızlar
Regl beni mahvetti yatıyorum ağrım var ilaç içmek istemiyorum biraz daha dinlencem ins bugün de sporumu yapacağım
Evet canım 1 yazan 1. Hafta. Temiz karbonhidratla beslenicez yani un makarna pilav ekmek vs yemicez. Yapabildiğimiz kadar yapmaya çalışalım. Pazartesiden itibaren tabiNasıl yani anlamadım ilk hafta sağlıklı karbonhidrat mi tüketilecek
Ay üzüldüm şimdi, keşke yazmasaydım. Hangi şehirdesin? Yakınsan beklerim birlikte yeriz.Ayy etli ekmek mibu aralar canım öyle hamur işleri istiyor ki
Tam ihtiyacım olan şey ben varım.Evet canım 1 yazan 1. Hafta. Temiz karbonhidratla beslenicez yani un makarna pilav ekmek vs yemicez. Yapabildiğimiz kadar yapmaya çalışalım. Pazartesiden itibaren tabi
Elazığ dayım ama Konya'ya tayin isteyebilirizAy üzüldüm şimdi, keşke yazmasaydım. Hangi şehirdesin? Yakınsan beklerim birlikte yeriz.
Tamamdır bomba gibi geliyoruzEvet canım 1 yazan 1. Hafta. Temiz karbonhidratla beslenicez yani un makarna pilav ekmek vs yemicez. Yapabildiğimiz kadar yapmaya çalışalım. Pazartesiden itibaren tabi
Çok geçmiş olsun canım. Zorladın mı yoksa neden böyle olduMerhaba arkadaşlar Bugün aşırı ağrılarım vardı boynum ağrıyor du pek bişey yemedim yemediğim gibi sporda da yapamdim sabah kahvaltısı yeşil çay içtim Limonlu su bir kase kele paça çorbası bolca limon sıktım
Öğle yemeği yok ara yok akşam patatesli börek vardı dondurucuda onu pişirip yedim akşam 7 gibi bir dilim bile sayılmaz çay içtim şekerli içtim başım agramaya başlamıştı şekerli çay iyi geliyor diye 3 lt yakin su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?