- 30 Ocak 2017
- 15.550
- 202.925
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun, boyun fıtığı mı var? İnşallah değildir.Merhaba arkadaşlar Bugün aşırı ağrılarım vardı boynum ağrıyor du pek bişey yemedim yemediğim gibi sporda da yapamdim sabah kahvaltısı yeşil çay içtim Limonlu su bir kase kele paça çorbası bolca limon sıktım
Öğle yemeği yok ara yok akşam patatesli börek vardı dondurucuda onu pişirip yedim akşam 7 gibi bir dilim bile sayılmaz çay içtim şekerli içtim başım agramaya başlamıştı şekerli çay iyi geliyor diye 3 lt yakin su içtim
Ben Konya’da değilim yalnızElazığ dayım ama Konya'ya tayin isteyebiliriz![]()
NerdesiinnBen Konya’da değilim yalnız![]()
KastamonuNerdesiinn
Geçen Evi temizlerken terledim üstüme birşey atmadan uyumuşum bi o aklıma geliyor bu omurga kayması beni çok zorluyor kesin iylesen kırıklar agrar mı kiÇok geçmiş olsun canım. Zorladın mı yoksa neden böyle oldu
Çok geçmiş olsun, boyun fıtığı mı var? İnşallah değildir.
Çok geçmiş olsun boğazı mı şişti benim direk boğazım şişiyor nefes alamıyorumHayırlı sabahlar kızlar dün menümü yazamadım benim çocuğun ayağına arı soktu alerjiside vardı sabaha kadar hastanedeydik
Dünkü menüm
Kahvaltıda peynirli omlet bolca yeşillik bir bardak yeşil çay içtim
Öğlen yemeği bir tabak chia tohumlu yeşil elmalı yoğurt yedim
Akşam birdey yemedim
Bence güzel menü aslındaMenüm
Sabah peynirli omlet yeşillik kıl biber salatalık 1 dilim tm buğday ekmeği
Öğlen sade türk kahvesi çiğ badem bı şeftali
16:00da ilaç içmek için 1 dilim tm buğday ekmeği ile biraz peynir yedim
Akşam tavuk sote salata 1dilim tm buğday ekmeği ile
Akşam leslie yaptım 30dk
10dk bölgesel hareket yaptım
Böyle yedikçe motivasyon düşüyor![]()
Afiyet olsunSabah 1 tabak karpuz
Yarım dilim peynir
Kıymalı yumurta. 1
1 dilim ekmek
Sütlü kahve şekersiz
1 şeftali
Yarım incir
2 kaşık pilav
2 kaşık kıymalı makarna ve yoğurt
Bol su
Oy çok geçmiş olsun canım şimdi nasılHayırlı sabahlar kızlar dün menümü yazamadım benim çocuğun ayağına arı soktu alerjiside vardı sabaha kadar hastanedeydik
Dünkü menüm
Kahvaltıda peynirli omlet bolca yeşillik bir bardak yeşil çay içtim
Öğlen yemeği bir tabak chia tohumlu yeşil elmalı yoğurt yedim
Akşam birdey yemedim
Hassasiyet olabilir. Kaslar da özellikle. Bir kontrole gitsen aslındaGeçen Evi temizlerken terledim üstüme birşey atmadan uyumuşum bi o aklıma geliyor bu omurga kayması beni çok zorluyor kesin iylesen kırıklar agrar mı ki
Hassasiyet olabilir. Kaslar da özellikle. Bir kontrole gitsen aslında