Pembis tebrikler çok iyi uymussun ve kilo vermişsinEki Görüntüle 3641873
Sporumu yaptım
espressoc kahvemi içip 10 bacak kaldırma yaparım
Chocolita ellerinize sağlık ikinizinde
Kızzzzlllaaaar nerdeyse hepimiz düşmüşüz bu hafta gram gram da olsa . Tartıya yansimasa da düşmeyenlerde mutlaka ödemlidir
Geçen hafta geçti yeni haftaya başlıyoruz bugün .ilk sayfada da yazdığımız gibi bu hafta
SIFIR ŞEKER haftası
Tamamen kesemesek de elimizden geldiğince tüketmeyelim. Arada kaçamaklar mutlaka olacaktır. Yanına bir tane de egzersiz patlattık
Günde 10 bacak kaldırma
Geçen hafta popoya yatırım yaptık bu hafta da karın egzersizi
Herkes elinden geldiğince yapsın uzandığınız yerde bile yapabilirsiniz. Geçen hafta squat bana çok iyi geldi yemek yaparken bile yapabildim. Bu hafta squat + bacak kaldırma yapacağım kendi alışkanlığım devam etsin. Hadi hepinize boll eksiler
Eki Görüntüle 3641851
Chocolita TheDandelion @acqua @labellevie yiitee Pembe Lotus @armin83 G gelgor M Mavistez Bierfi D u t
Anaaa kız gerçekten sen değilmişsin o iyi ki söyledinBirşey diyeceğimespressoc senin mesajlarını ben göremiyorum benim yerime neden yanlış acqua yı etiketliyorsun başka acqua mı istiyorsun beni beğenmiyor musun ponçik kalbim çok kırılıyor
Tuzlu ayran içebilirsin canım çok iyi geliyorİyi akşamlarr
Erkenden uykum geliyor. Çocuk sabahçı oldu ya hiç alışık değilimama iyi gelecek. Uyku kas gelişimi için çok önemli. Bağışıklık için. Direnmesem iyi olur
Ben bugün diyet dışı yedim
2 gündür tansiyonum düşük. Başka şeyle de yükselirdi elbet ama o an en hızlı ulaşabildiğim şey diyete uygun değildi. Büyük konuştum ya mutlaka sınanırım
Komple günü yemedim tabi. Sadece programa uygun değilim
Kan tahlillerime göre net olarak perimenopoz (menopoz öncesi) döneminde değilmişim. Adet düzensizliklerinin başladığı, yavaş yavaş perimenopoz belirtilerinin olduğu durumdayım. Reglim kışın başladığında genelde 21 gün sürüyordu.Merhaba, menopoz öncesi sinyalleri neydi acaba biraz bahseder misiniz? Gecikme ne kadar oluyordu, ateş basması ne zaman başlıyor
Evet canım az kalmıştı oğluma verdimTuzlu ayran içebilirsin canım çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?