Ekledim. Yukarıda.
Çok kısıtlayıcı mı gittin acaba. Vücut protein almayınca kas da kaybediyor o da tartıya yansımıyorGünaydın kızlar sadece 100 gr verebilmişim.
haftaiçi tahlil yaptırıcam hiç normal degıl çünkü.
Hayır aslında kaçamak da yaptım.Çok kısıtlayıcı mı gittin acaba. Vücut protein almayınca kas da kaybediyor o da tartıya yansımıyor
Yağdan kasa döndüyse tartıda çok belli olmadı mı acaba. Bilemedim canım. Kaçamak ödem yapmış da olabilir. İnsülin direnci varsa sıfır şeker haftasındayız iyi değerlendirelim.Hayır aslında kaçamak da yaptım.
Geçen sene insülin dirrencinden şüphelenmişti Dr.
Dün tekrar inceledim tahlil sonuclarımı hemşire arkadaşımla 3 aylık da yüksek çıkmış o zaman ama sevdiği dr hiç bişi dememiş bana.
Ayın 17sinde gidicem şimdi tekrar baktırmak için asla normal bi durum degıl çünkü ağır spor da yapıyorum reformerda. Belim inceldi göbeğim gitti ama bu kadar az gitmedi kilonun hiç normal değil. Bu arada vücudumdaki %0.7 yağ vermişim ve bu %8 kas olmuş. Bu iyi bi şey ama vücudumda bir sorun hissediyorum
Kas kazanıyorsunHayır aslında kaçamak da yaptım.
Geçen sene insülin dirrencinden şüphelenmişti Dr.
Dün tekrar inceledim tahlil sonuclarımı hemşire arkadaşımla 3 aylık da yüksek çıkmış o zaman ama sevdiği dr hiç bişi dememiş bana.
Ayın 17sinde gidicem şimdi tekrar baktırmak için asla normal bi durum degıl çünkü ağır spor da yapıyorum reformerda. Belim inceldi göbeğim gitti ama bu kadar az gitmedi kilonun hiç normal değil. Bu arada vücudumdaki %0.7 yağ vermişim ve bu %8 kas olmuş. Bu iyi bi şey ama vücudumda bir sorun hissediyorum
Doğumgünü şimdiden kutlu olsun. Yapacak bir şey yok. O pastadan illaki biraz yenilecekYağdan kasa döndüyse tartıda çok belli olmadı mı acaba. Bilemedim canım. Kaçamak ödem yapmış da olabilir. İnsülin direnci varsa sıfır şeker haftasındayız iyi değerlendirelim.
Bakalım ben napıcam. Perşembe oğlumun doğum gününü yapıcaz
Geçen instagram da görmüştüm bulamadım. 2 tane 70 kg kadın yan yana. Biri çok fit kaslı. Diğeri daha tontiş görünüyor. Sanki biri 50 diğeri 70 gibi ama sadece kas farkıKas kazanıyorsuntartıya yansımaması normal. Bir de reformer direnç egzersizleri olduğu için kasa yönelik direkt. Biraz da su tutuyor vücut antrenmandan sonra. Bilmiyorum inceliyorsan bir sorun yoktur
Sağol canımDoğumgünü şimdiden kutlu olsun. Yapacak bir şey yok. O pastadan illaki biraz yenileceközel gün
53 leri görmeye sadece 200 gram var o da bir bardak su
Çoko sıfır şeker diyoruz ama illa kaçamak olacaktır hiç merak etme. Bir günden bişey ama tatlı olan günde de kontrolü bırakmamak gerekiyorYağdan kasa döndüyse tartıda çok belli olmadı mı acaba. Bilemedim canım. Kaçamak ödem yapmış da olabilir. İnsülin direnci varsa sıfır şeker haftasındayız iyi değerlendirelim.
Benim vücudum da öyle biliyor musun asla kimsen80 kilo olduğuma inanmıyorum hareketli bir hayatum var Spor yapıyorum diye sanırım 65 kg arkadaşımla aynı kifayetleri giyiyoruzGeçen instagram da görmüştüm bulamadım. 2 tane 70 kg kadın yan yana. Biri çok fit kaslı. Diğeri daha tontiş görünüyor. Sanki biri 50 diğeri 70 gibi ama sadece kas farkı
Canım ben zaten şeker tüketmiyorum. Çok tatlıyla da aram yoktur. O yüzden ben bu hafta yine elimden geldiğinde karbonhidratsız da beslenmeye çalışacağımYağdan kasa döndüyse tartıda çok belli olmadı mı acaba. Bilemedim canım. Kaçamak ödem yapmış da olabilir. İnsülin direnci varsa sıfır şeker haftasındayız iyi değerlendirelim.
Evet inceliyorum ama tartıda da görmeyince insan üzülüyorKas kazanıyorsuntartıya yansımaması normal. Bir de reformer direnç egzersizleri olduğu için kasa yönelik direkt. Biraz da su tutuyor vücut antrenmandan sonra. Bilmiyorum inceliyorsan bir sorun yoktur
Berfi diyetisyene giderkennben haftalarsa düşmeden kaldım . Odemim vardı yağ oranım hep azaliyordu ama hiç kilom düşmüyordu sonra detox haftası yaptık öyle düştümEvet inceliyorum ama tartıda da görmeyince insan üzülüyorbakalım tahlil sonuçları ne olacak
Detoks nasıl yaptın? Juico gibi içecekler mi ?Berfi diyetisyene giderkennben haftalarsa düşmeden kaldım . Odemim vardı yağ oranım hep azaliyordu ama hiç kilom düşmüyordu sonra detox haftası yaptık öyle düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?