Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ben tartı fotomu buraya atıyordum di mi. Chocolita espressoc
Geçen hafta 54.8
Bugün 54.1
%1.28 oranında düşmüşüm. Bu haftaki hedefim 53 leri görmekti. Ama artık gram gram gidiyor yani. Dün de o kadar dikkat ettim. Neyse. Önümüzdeki p tesiye kısmetse

Eklentiler

• 1000284112.webp
    71,7 KB · Görüntüleme: 5
Çok kısıtlayıcı mı gittin acaba. Vücut protein almayınca kas da kaybediyor o da tartıya yansımıyor
Hayır aslında kaçamak da yaptım.
Geçen sene insülin dirrencinden şüphelenmişti Dr.
Dün tekrar inceledim tahlil sonuclarımı hemşire arkadaşımla 3 aylık da yüksek çıkmış o zaman ama sevdiği dr hiç bişi dememiş bana.
Ayın 17sinde gidicem şimdi tekrar baktırmak için asla normal bi durum degıl çünkü ağır spor da yapıyorum reformerda. Belim inceldi göbeğim gitti ama bu kadar az gitmedi kilonun hiç normal değil. Bu arada vücudumdaki %0.7 yağ vermişim ve bu %8 kas olmuş. Bu iyi bi şey ama vücudumda bir sorun hissediyorum

Bu arada 2 ay önce okuldan ayrılırken 59 -60 arasındaydım kilolu değildim ama ince de sayılmazdım. Bugün görenler sen baya zayıflamışsın dedi 6 kilo verdim yazın bura sayesinde. Kaçamaklı gittiğim için yavaş gitti. Ama çogu yağdan. hissediyorum keto yaptıgım için kasları korudum. Karın kasım ortaya çıktı hatta. Düşük karbonhidratlı ve kilonuz kadar protein alınca hızlanıyor.

Yağdan kasa döndüyse tartıda çok belli olmadı mı acaba. Bilemedim canım. Kaçamak ödem yapmış da olabilir. İnsülin direnci varsa sıfır şeker haftasındayız iyi değerlendirelim.
Bakalım ben napıcam. Perşembe oğlumun doğum gününü yapıcaz

Kas kazanıyorsun tartıya yansımaması normal. Bir de reformer direnç egzersizleri olduğu için kasa yönelik direkt. Biraz da su tutuyor vücut antrenmandan sonra. Bilmiyorum inceliyorsan bir sorun yoktur

Doğumgünü şimdiden kutlu olsun. Yapacak bir şey yok. O pastadan illaki biraz yenilecek özel gün

Kas kazanıyorsun tartıya yansımaması normal. Bir de reformer direnç egzersizleri olduğu için kasa yönelik direkt. Biraz da su tutuyor vücut antrenmandan sonra. Bilmiyorum inceliyorsan bir sorun yoktur
Geçen instagram da görmüştüm bulamadım. 2 tane 70 kg kadın yan yana. Biri çok fit kaslı. Diğeri daha tontiş görünüyor. Sanki biri 50 diğeri 70 gibi ama sadece kas farkı

53 leri görmeye sadece 200 gram var o da bir bardak su

Çoko sıfır şeker diyoruz ama illa kaçamak olacaktır hiç merak etme. Bir günden bişey ama tatlı olan günde de kontrolü bırakmamak gerekiyor

Geçen instagram da görmüştüm bulamadım. 2 tane 70 kg kadın yan yana. Biri çok fit kaslı. Diğeri daha tontiş görünüyor. Sanki biri 50 diğeri 70 gibi ama sadece kas farkı
Benim vücudum da öyle biliyor musun asla kimsen80 kilo olduğuma inanmıyorum hareketli bir hayatum var Spor yapıyorum diye sanırım 65 kg arkadaşımla aynı kifayetleri giyiyoruz

Canım ben zaten şeker tüketmiyorum. Çok tatlıyla da aram yoktur. O yüzden ben bu hafta yine elimden geldiğinde karbonhidratsız da beslenmeye çalışacağım

Evet inceliyorum ama tartıda da görmeyince insan üzülüyor bakalım tahlil sonuçları ne olacak

Kızzzzlllaaaar nerdeyse hepimiz düşmüşüz bu hafta gram gram da olsa . Tartıya yansimasa da düşmeyenlerde mutlaka ödemlidir
Geçen hafta geçti yeni haftaya başlıyoruz bugün .ilk sayfada da yazdığımız gibi bu hafta
SIFIR ŞEKER haftası
Tamamen kesemesek de elimizden geldiğince tüketmeyelim. Arada kaçamaklar mutlaka olacaktır. Yanına bir tane de egzersiz patlattık
Günde 10 bacak kaldırma
Geçen hafta popoya yatırım yaptık bu hafta da karın egzersizi
Herkes elinden geldiğince yapsın uzandığınız yerde bile yapabilirsiniz. Geçen hafta squat bana çok iyi geldi yemek yaparken bile yapabildim. Bu hafta squat + bacak kaldırma yapacağım kendi alışkanlığım devam etsin. Hadi hepinize boll eksiler

Chocolita TheDandelion A acqua labellevie yiitee Pembe Lotus armin83 G gelgor M Mavistez Bierfi D u t

Evet inceliyorum ama tartıda da görmeyince insan üzülüyor bakalım tahlil sonuçları ne olacak
Berfi diyetisyene giderkennben haftalarsa düşmeden kaldım . Odemim vardı yağ oranım hep azaliyordu ama hiç kilom düşmüyordu sonra detox haftası yaptık öyle düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…