Hayir sabah uyaninca zencefilli limonlu büyük bardak su. Kahvaltı akşam yemeği diyete uygun. Ara öğün yok tüm gün için hibuskus lü tarif vardı onu yaptım bulursam atayım sanaDetoks nasıl yaptın? Juico gibi içecekler mi ?
Ay harika olur. Ben iş yerinde kahvaltı yapmıyorum direk öğlen başlıyorum öğüneHayir sabah uyaninca zencefilli limonlu büyük bardak su. Kahvaltı akşam yemeği diyete uygun. Ara öğün yok tüm gün için hibuskus lü tarif vardı onu yaptım bulursam atayım sana
Ay harika olur. Ben iş yerinde kahvaltı yapmıyorum direk öğlen başlıyorum öğüne
Ne güzel hepimiz zayıflıyoruz. Şekersiz ok de bacak kaldırma egzersiz kısmından beni muaf tutun kızlarKızzzzlllaaaar nerdeyse hepimiz düşmüşüz bu hafta gram gram da olsa . Tartıya yansimasa da düşmeyenlerde mutlaka ödemlidir
Geçen hafta geçti yeni haftaya başlıyoruz bugün .ilk sayfada da yazdığımız gibi bu hafta
SIFIR ŞEKER haftası
Tamamen kesemesek de elimizden geldiğince tüketmeyelim. Arada kaçamaklar mutlaka olacaktır. Yanına bir tane de egzersiz patlattık
Günde 10 bacak kaldırma
Geçen hafta popoya yatırım yaptık bu hafta da karın egzersizi
Herkes elinden geldiğince yapsın uzandığınız yerde bile yapabilirsiniz. Geçen hafta squat bana çok iyi geldi yemek yaparken bile yapabildim. Bu hafta squat + bacak kaldırma yapacağım kendi alışkanlığım devam etsin. Hadi hepinize boll eksiler
Eki Görüntüle 3641851
Chocolita TheDandelion @acqua labellevie @yiitee Pembe Lotus armin83 G gelgor M Mavistez Bierfi D u t
Kişiler | Akşam Karbonhidratsız Haftası Sonuçları (1 gün | 20 Squat |
| 4 | 3 |
| 5 | 0 |
| 5 | 6 |
| 5 | 3 |
yiitee | 4 | 4 |
| 7 🎖 | 4 |
| 4 | 4 |
| 4 | 5 |
G gelgor | 5 | 4 |
M Mavistez | 2 | 1 |
asliogretmen | (izinli) | |
| 6 🎖 | 4 |
| 7 🎖 | 7 |
Yapabilenler yapsın canım. Hepimiz kendimizce günlük sporumuzu yapıyoruz zaten. Bende 10000 attım şimdiNe güzel hepimiz zayıflıyoruz. Şekersiz ok de bacak kaldırma egzersiz kısmından beni muaf tutun kızlar
Afiyet olsun pembişim bu hafta kapuşucuğukEki Görüntüle 3641873
Sporumu yaptım
espressoc kahvemi içip 10 bacak kaldırma yaparım
Chocolita ellerinize sağlık ikinizinde
Kız nasıl attın. Ben hayatımda ilk kez bu kadar sporsuz zayıfladım. Eliptigim bozulduğundan beri pek yapmadım. Hareket etsek daha çabuk gidiyorYapabilenler yapsın canım. Hepimiz kendimizce günlük sporumuzu yapıyoruz zaten. Bende 10000 attım şimdi
Eylül başlangıç gibi oldu harbiden. 1 eylülün hakkını verdikHiç +/sabit yokkDenge egzersizi yazamadım boşlukta gibiyim
Bu hafta herkes kazandı
Tıka burnunuBurnuma Mc donalds patates kokusu geliyor
Çocuğu okula bırakıp yürüdüm. Okul açıldı artık yürürüm inşallah. Yoğunluğum geçsin de. Yarın görümceme gidiyorum. Çarşamba günü temizlik ve hazırlıkla geçer. Perşembe doğum günü. Cuma oğlum heyete çıkacak Bakırköy'deyimKız nasıl attın. Ben hayatımda ilk kez bu kadar sporsuz zayıfladım. Eliptigim bozulduğundan beri pek yapmadım. Hareket etsek daha çabuk gidiyor
Valla süper oldu. Aylık sonuçlar da güzel geldiEylül başlangıç gibi oldu harbiden. 1 eylülün hakkını verdik
Tıkıyorum valla hahshshsTıka burnunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?