Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Günaydın
Günaydın dediğime bakmayın 07;30da uyandım anca vaktim oldu
Sporumu yaptım ev temizliğine basliyacagim
Günaydın ben bugün çok geç uyandım donducu için içli köfte yapacağım çok temizlik yapmam heralde bugün

labellevie armin83 kızlar Pazartesi günü ve egzersizi bildirimi bekliyorum
Dün akşam 9’da geldik eve, çıkmadan kahvaltı yapmıştık.

Kahvaltı; peynir, 4-5 zeytin, 1 dilim ekmek, yumurta

Saat 4 gibi havalimanında yedik diyet dışı oldu.

Spor yok. Bugün yapabilirsem inşallah hem hastalık tam geçmedi hem yol yorgunluğu.

Ay çok geçmiş olsun inşallah misafirin yoktur çünkü böyle bozulmalar genelde misafir geleceği zaman oluyor insanı delirtiyor

Bu hafta toplanır bu canım dediğin gibi ödemdir. Nasılsın peki?
Aslında iyileşmiştim pazar günü ama yolculuk da olunca yorgunluk da var, biraz daha halsizim ve midem bulanıyor. Onun dışında iyiyim. Çocukların okul işleri ile uğraşıyorum. Küçüğün kaydını yaptırdım anaokuluna, büyük oğlum da yeni bir okula başladı bu sene, onu da sabah bıraktım. Teşekkür ederim canım. Sen nasılsın? Miraç nasıl?

Ay çok geçmiş olsun inşallah misafirin yoktur çünkü böyle bozulmalar genelde misafir geleceği zaman oluyor insanı delirtiyor
Yok canm allahtan misafir yok ama bende 3 çocuk var yemesi içmesi bitmez ödevler başladı bizim birde nasıl yetişicem hepsine bilmiyorum eşimde şimdi gitti işe Allah herkese kolaylık versin valla

Makinalar bozulunca insanın morali bozuluyor, servis çağırın tamir ederler ama parça falan gerekirse uzun sürüyor. Bir de eski makineyse servis hemen yenisini almaya yönlendiriyor. Bizim çamaşır makinesi için artık o model üretilmiyor parçası yok dediler, rezidanstan kaynaklıydı sorun, biz de tamirci çağırdık başka bir rezidans taktı bizimkinden 5-6 santim kısa sadece, hala kullanıyoruz 8 yıl oldu.

Hadi ya 12 yıl oldu valla alalı bulaşık mak bir kere motoru bozulmuştu değişti ama şimdide hiç açılmıyor elektrik gelmiyor bakalım neye maal olacak kurutma makinasıda çalışınca evin şartelini attırıyo onu götürmemiz lazım demişler evde yapamayız diye bakalım artık

Bizim çamaşır makinesi de çalıştırınca su alıyordu, suyu ısıtırken şarteli attırıyordu internetten araştırınca rezidansta sorun vardır diye çıktı, gerçekten de öyleydi. Sizinki de öyledir muhtemelen.

Elektronik eşyalar bozulmasın gerçekten insanın eli ayağı gibi

Şükür canım işte okul telaşı misafir gel git. Limonlu su bulantıya iyi gelir.
3 gün denge egzersizi var canım unutmadan sıkıştırayım. Kendini iyi hissetmezsen haftaya erteleriz

Kızlar selam.dün diyet dışıydım. Yazmadım. Mantı falan yedim. Tartı günü ben biraz kendimi rahat bırakıyorum. Yoksa sürdüremiyorum

Bugün de kahvaltım sıkıydı. Onu yedim. Pankek yemedim. Kızıma ayırdım. Ama bal yedim. Akşam da salata ve 2 köfte
Chocolita espressoc

Eklentiler

• 1000284234.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 4
Selam bayanlar
Bugün malesef diyet disiyim
Halen daha regl olmadım onun verdiği çikolata hissinie yenik düştüm malesef

Afiyet olsun Armin diyet dışı olsa da bildirim yapalım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…