Eline sağlık canım kaydettim. Bayağıdır yapmıyorum bir gün yaparsam bulunsunİnternette Oktay ustanın tarifini yaptım.
1 su bardağı süt, 1 su bardağı ılık su, 1 çay bardağı sıvı yağ
7 su bardağı un, 1 küçük paket maya, 1,5 tatlı kaşığı tuz, 2 yumurta, 2 kaşık oda sıcaklığında tereyağ
Önce soğuk süt, sıcak su karıştırdım ılık oldu, maya ve şekeri koydum maya aktifleşsin diye biraz bekledim. Sonra sıvı yağı ve yumurtaları ekledim, karıştırdım, unu azar azar ekleyerek yoğurmaya başladım tabi tuzu da ekledim. Yoğurma bitince tereyağını ekledim tekrar yoğurdum gerekirse az un ekleyebilirsin çok yapıışkan olduysa. 1 saat mayalanmaya bıraktım. Biraz yumuşak bir hamur oluyor.
Sonra yuvarlak şekil verip tepsiye dizdim, üzerlerine yayılsın diye elimle bastırdım. Yarım saat daha tepside bekletip yumurta sarısı sürüp susam döktüm üzerine. Fırında kızarıncaya kadar pişirdim. Benim 11 tane oldu. Bir kısmını aynı gün buzluğa attım.
İçine köfteyi soğansız yaptım kıyma, tuz, karabiber, 1 tatlı kaşığı sirke ve 1 tatlı kaşığı pekmez, galeta unum yoktu mısır unu koydum, bu tarifi de Refika’dan buldum. Büyük toplar yapıp az yağladığım tavaya koyup üstüne geniş bardakla bastırdım düz olsun diye.
Hamburgere köfte, kurutulmuş et, domates, marul koydum tabi ketçap da. Kurutulmuş et markette küçük paketlerde var benim çocuklar seviyor diye aldım, yoksa olmasa da olur.
Beni yanlış etiketlemişsin
Her gün yapılabilir güzel de olur. En az haftada 3 gün tavsiye edilir. Üstüne istediğin kadar koyabilirsin. Bende yürüyüşlere başlamak istiyorum. Her sabah yürürdümDiyete yeni başladım ve ilkkez spor yapıyorum her gün lessie yapmak doğru mu sizce yoksa ara vermeli miyim
Tamam teşekkür ederim her gün 15 dk lessie ve kısa yürüyüşler ile devam edeyim belki her gün yürüyemem ama lessie yi bırakmayacağımHer gün yapılabilir güzel de olur. En az haftada 3 gün tavsiye edilir. Üstüne istediğin kadar koyabilirsin. Bende yürüyüşlere başlamak istiyorum. Her sabah yürürdüm
Ay valla güncellenince gidiyor ama bugün yeniden 10 bin yaparim
Hiç çıkmadım o yüzden adım da atamadım
Telefonada adım sayar kurmanı tavsiye ederim canım. Bende saat var ama bazen kolay olması için bütün haftanın özetini de oradan alabiliyorumAy valla güncellenince gidiyor ama bugün yeniden 10 bin yaparim
20 dk egzersiz de sayılır. Bende yarın yürüyüşe çıkarımHiç çıkmadım o yüzden adım da atamadımama yarın c.tesi. muhtemelen c.tesi pazar 2 gün yaparım 6 bin adım olayını. 3. Gün zor görünüyor biraz. Ama onu da zorlarım
Özelden mesaj atabilir misiniz sayfayıİnsta da bi tane hesap keşfettim düşük karbo yüksek protein diyete uygun tarifler paylaşıyor akşam için ketojenik pizzasını yapayım diyorum
Atayım canımÖzelden mesaj atabilir misiniz sayfayı
Aslında vardı da yeni silmistim yeniden yükleyeyimTelefonada adım sayar kurmanı tavsiye ederim canım. Bende saat var ama bazen kolay olması için bütün haftanın özetini de oradan alabiliyorum
Leslie çok ağır değil günlük yapabilirsiniz bölgesel çalışmadığınız için ağrı vs olmaz ara vermeye gerek yok bence yorulmuyorsamDiyete yeni başladım ve ilkkez spor yapıyorum her gün lessie yapmak doğru mu sizce yoksa ara vermeli miyim
Ben biraz fazla yoruluyorum ama bırakmayacağım yapabildigim kadar yapacağımLeslie çok ağır değil günlük yapabilirsiniz bölgesel çalışmadığınız için ağrı vs olmaz ara vermeye gerek yok bence yorulmuyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?