Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ya diyetisyen insanı cok sıkıyor ya ben her ağzıma attığımin görselini atıyordum beni çok bunaltmisti boğdu artk

Pembis İkizler kaç yaşındalar. Acaba çocuklarin mesgalesinden arada ağzına biseyler atıyorsun da unutuyor musun onlar çok durduruyor kilo vermeyi

Ya diyetisyen insanı cok sıkıyor ya ben her ağzıma attığımin görselini atıyordum beni çok bunaltmisti boğdu artk
Evet bazısı öyle oluyor sırf fazla kilo ver diye aç bırakanlar bile var şükür.en son gittiğimde bunu yaşamadım ama ilk diyetisyenim çok bilindik biri idi bulunduğum yerde sosyal medyada da aktifti aç geziyordum sonra dayanamayıp bırakmıştım

Benim gittiğim de öyleydi şuan danışmanlık ücretini bile 4500 yapmış . Ben 3 ay gittim gram vermedim oyle stres oldum ku

Ben almıyorum valla aaammaan kim onla uğraşacak gururlu
En son gittiğim diyetisyenim yani 8 9 yıl olacak şey demişti bazen kilo verirsiniz ama tartıya yansımaz o yüzden ölçüleri not etmek önemli birde yediklerinizi deftere yazın demişti o zaman 35 kilo vermiştim 4 5 ayda 2 3 yıl 55 63 arasında geçti sonra covid olunca eve kapandım ve gelsin kilolar
Diyetisyensiz diyet yapma konusunda pek iyi değilim ama şuan fiyatlar uçmuş durumda

Benimki de öyle diyordu kız her hafta diyordu yağ miktarı azalmış ama tartıya yansimamis. Aylar oldu hâlâ yansımadı

Pembis İkizler kaç yaşındalar. Acaba çocuklarin mesgalesinden arada ağzına biseyler atıyorsun da unutuyor musun onlar çok durduruyor kilo vermeyi
3.5 yasindalar canım evet çoğu zaman unutuyorum yemeklerini yaparken sıcak mı diye bakarken meyve dilimledigimde gerçekten çok zor isim büyük kızım da 9.5 yaşında

Diyetisyen mi yoksa tek mi diyet yapmak sence diğer kızlar da cevap verirse iyi olur
Tabiki kendin yapmak. Çünkü kafanda bitirmediğin sürece diyetisyen hiçbir işe yaramıyor. Bire Bir uyarım diyorsun avantajı vardır ama ben çok planlı bir insan olmamma rağmen uyamadim

3.5 yasindalar canım evet çoğu zaman unutuyorum yemeklerini yaparken sıcak mı diye bakarken meyve dilimledigimde gerçekten çok zor isim büyük kızım da 9.5 yaşında
Evet bende çocuk yok ama mesela yemek yapmak için mutfağa giriyorum ya elim hep biseylere gidiyor agzima atmak istiyorum. Ama o ağzıma attıklarımi düşündüm geçen tabağa koysam bir tabak yiyecek olacak

Tabiki kendin yapmak. Çünkü kafanda bitirmediğin sürece diyetisyen hiçbir işe yaramıyor. Bire Bir uyarım diyorsun avantajı vardır ama ben çok planlı bir insan olmamma rağmen uyamadim
Şey galiba kafan dolu olmayacak bide diyet yaparken
Ben o dönem daha sakin daha havai daha boşvermıstim bide 35 40 dan sonra zorlaşıyor

Evet bende çocuk yok ama mesela yemek yapmak için mutfağa giriyorum ya elim hep biseylere gidiyor agzima atmak istiyorum. Ama o ağzıma attıklarımi düşündüm geçen tabağa koysam bir tabak yiyecek olacak
İşte bu yüzden yazmak önemli çünkü her ağzına attığıni yazınca şey oluyor ya ben bu kadar yedim mi

Benim diyetisyenimle aynı memleketteniz tesadüf olmuştu sevdikte birbirimizi kendisi teklif etti danışan ücretinin değiştiğini ama işte atıyorum 5ay önce fln 1000tl başladım o zaman seans ücreti 1500tl
Ayy ayıp oluyor o bişey demiyor bende aynı ücreti veriyorum sorsam değişiklik oldu mu diye

Benim gittiğim de öyleydi şuan danışmanlık ücretini bile 4500 yapmış . Ben 3 ay gittim gram vermedim oyle stres oldum ku
Paramla zayıflayamadım desene. Benim kayınvalideyi düşündüm de şimdi öyle bir diyetisyene gitse ayy sırf o para çıksın diye kadının iliğini kemiğini sömürürdü

Ne kadar düşüncelisin
Ama bence boş ver sorma. Profesyonel olan o emin ol kendisi de söylerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…