Ya diyetisyen insanı cok sıkıyor ya ben her ağzıma attığımin görselini atıyordum beni çok bunaltmisti boğdu artkYarın sabah diyetisyen kontrolüm var
Eşim işe gidecek çocukları kızkardeşime bırakacağım öyle stresliyim ki artı gelirim diye stres oluyorum bıktım iki hafta da bir kontrolüm
geçen sefer 80 kiloya düşmüştüm
Şimdi 81 görürsem diye düşünüp duruyorum
Pazartesi kendi tartimda 79.850 galiba gördüm
Evdeki tartiyla diyetisyen tartısı arasında 600_ 700 Gr oynuyordu ilk başlarda farkı görmek için tartiliyordum oda sadece iç çamaşırları ile olduğu için bence
Offf off neden bogazimi tutamam acaba
Ben almıyorum valla aaammaan kim onla uğraşacak gururluŞey yapıyor musunuz vücut ölçülerini not alıyor musunuz ? Sıkılaşma vs olmuş mu diye
Pembis İkizler kaç yaşındalar. Acaba çocuklarin mesgalesinden arada ağzına biseyler atıyorsun da unutuyor musun onlar çok durduruyor kilo vermeyiMenüm
Sabah 09:00 da sade türk kahvesi
11:20 peynirli yumurta yeşillik iki kıl biber bir dilim tm buğday ekmeği
(Öğlen pazar dönüş Halk ekmeği aldım)
Eve gelince çeyrek ekmek peynirle yedimçok severim bu yüzden aldirmam
Bir bardak kefir içtim
Akşam 18:00
3 kaşık yoğurt iki kaşık yabanmersinli granola
Spor 30dk leslie 10dk bölgesel hareket yaptım
İkizleri Bebek Arabası ile pazara götürdüm dönüşte parka uğradık gidip gelmem 40dk
Yok arkadaş bu kadar hareketlilige uçuyor olmam lazım oturdugum zaman çok az
Akşam 22: 00dan sonra oturabiliyirum
Evet bazısı öyle oluyor sırf fazla kilo ver diye aç bırakanlar bile var şükür.en son gittiğimde bunu yaşamadım ama ilk diyetisyenim çok bilindik biri idi bulunduğum yerde sosyal medyada da aktifti aç geziyordum sonra dayanamayıp bırakmıştımYa diyetisyen insanı cok sıkıyor ya ben her ağzıma attığımin görselini atıyordum beni çok bunaltmisti boğdu artk
Benim gittiğim de öyleydi şuan danışmanlık ücretini bile 4500 yapmış . Ben 3 ay gittim gram vermedim oyle stres oldum kuEvet bazısı öyle oluyor sırf fazla kilo ver diye aç bırakanlar bile var şükür.en son gittiğimde bunu yaşamadım ama ilk diyetisyenim çok bilindik biri idi bulunduğum yerde sosyal medyada da aktifti aç geziyordum sonra dayanamayıp bırakmıştım
En son gittiğim diyetisyenim yani 8 9 yıl olacak şey demişti bazen kilo verirsiniz ama tartıya yansımaz o yüzden ölçüleri not etmek önemli birde yediklerinizi deftere yazın demişti o zaman 35 kilo vermiştim 4 5 ayda 2 3 yıl 55 63 arasında geçti sonra covid olunca eve kapandım ve gelsin kilolarBen almıyorum valla aaammaan kim onla uğraşacak gururlu
Benimki de öyle diyordu kızEn son gittiğim diyetisyenim yani 8 9 yıl olacak şey demişti bazen kilo verirsiniz ama tartıya yansımaz o yüzden ölçüleri not etmek önemli birde yediklerinizi deftere yazın demişti o zaman 35 kilo vermiştim 4 5 ayda 2 3 yıl 55 63 arasında geçti sonra covid olunca eve kapandım ve gelsin kilolar
Burda da öyle malesef en ucuz tek liste ayda 1 görüşme 2000Benim gittiğim de öyleydi şuan danışmanlık ücretini bile 4500 yapmış . Ben 3 ay gittim gram vermedim oyle stres oldum ku
Diyetisyen mi yoksa tek mi diyet yapmak sence diğer kızlar da cevap verirse iyi olurBenimki de öyle diyordu kızher hafta diyordu yağ miktarı azalmış ama tartıya yansimamis. Aylar oldu hâlâ yansımadı
3.5 yasindalar canım evet çoğu zaman unutuyorum yemeklerini yaparken sıcak mı diye bakarken meyve dilimledigimde gerçekten çok zor isim büyük kızım da 9.5 yaşındaPembis İkizler kaç yaşındalar. Acaba çocuklarin mesgalesinden arada ağzına biseyler atıyorsun da unutuyor musun onlar çok durduruyor kilo vermeyi
Tabiki kendin yapmak. Çünkü kafanda bitirmediğin sürece diyetisyen hiçbir işe yaramıyor. Bire Bir uyarım diyorsun avantajı vardır ama ben çok planlı bir insan olmamma rağmen uyamadimDiyetisyen mi yoksa tek mi diyet yapmak sence diğer kızlar da cevap verirse iyi olur
Evet bende çocuk yok ama mesela yemek yapmak için mutfağa giriyorum ya elim hep biseylere gidiyor agzima atmak istiyorum. Ama o ağzıma attıklarımi düşündüm geçen tabağa koysam bir tabak yiyecek olacak3.5 yasindalar canım evet çoğu zaman unutuyorum yemeklerini yaparken sıcak mı diye bakarken meyve dilimledigimde gerçekten çok zor isim büyük kızım da 9.5 yaşında
Şey galiba kafan dolu olmayacak bide diyet yaparkenTabiki kendin yapmak. Çünkü kafanda bitirmediğin sürece diyetisyen hiçbir işe yaramıyor. Bire Bir uyarım diyorsun avantajı vardır ama ben çok planlı bir insan olmamma rağmen uyamadim
İşte bu yüzden yazmak önemli çünkü her ağzına attığıni yazınca şey oluyor ya ben bu kadar yedim miEvet bende çocuk yok ama mesela yemek yapmak için mutfağa giriyorum ya elim hep biseylere gidiyor agzima atmak istiyorum. Ama o ağzıma attıklarımi düşündüm geçen tabağa koysam bir tabak yiyecek olacak
Paramla zayıflayamadım desene. Benim kayınvalideyi düşündüm de şimdi öyle bir diyetisyene gitse ayy sırf o para çıksın diye kadının iliğini kemiğini sömürürdüBenim gittiğim de öyleydi şuan danışmanlık ücretini bile 4500 yapmış . Ben 3 ay gittim gram vermedim oyle stres oldum ku
Ne kadar düşüncelisinBenim diyetisyenimle aynı memleketteniz tesadüf olmuştu sevdikte birbirimizi kendisi teklif etti danışan ücretinin değiştiğini ama işte atıyorum 5ay önce fln 1000tl başladım o zaman seans ücreti 1500tl
Ayy ayıp oluyor o bişey demiyor bende aynı ücreti veriyorum sorsam değişiklik oldu mu diye
İyi geceler çiçeğimNeyse kızlar ben uyuyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?