Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kahve içiyor iseniz biraz ara verin ben 4 5 gün ara verdim ucu bir arada olanı tamamen bıraktım carpintim azaldı
İnşallah herşey yoluna girer
Onu içmiyorum. Ama şekerli ve karbonhidrat ne varsa atak şeklinde yedim. Ve o kadar yememe rağmen tok değilim. İşte böyle bir kandırmaca bu şeker.
Kolesterolüm yüksek. O yüzden çarpıntı yapıyor. 70 olunca bir değerlerime baktırıcam tekrar

Anladım bazen duygusal yoksunluk ve stres benide öyle yapıyor

Merhaba kızlar Cocom bende çok zorlanıyorum sıkıldım ama bir birakirsam hemen 86 olurum
Motivasyon kaybı yaşıyorum

Ne güzel yapıyor dimi maşallah D u t Gerçekten başladın mı başlıyorsun Bundan önceki gelişinde de mezun olup gitmiştin
Ah espim bende bir kendime gelsem. Şöyle bir tutup sarssan beni
Evet evet maşallah dut fire vermedi çokom senin doğum günleri partiler misafirler düzeni bozdu önce sende çok iyiydi arada oluyor böyle şeyler birkaç güne sende düzene gireceksin okullar da açıldı birkaç gün sonra hep beraber sabah spor yaparız

Merhaba kızlar
Cocom bende çok zorlanıyorum sıkıldım ama bir birakirsam hemen 86 olurum
Aman lotusum birbirimize sarılıp güç bulalım ne olur bu sefer en başa dönmeyelim. Elimizden geleni yapıyoruz. Yalnız değilsin bak bocalıyoruz. Ama buraya kadar iyi geldik. Daha iyi olacak.

Beslenme düzeni bozulur bozulmaz sağlık bozulmaya başlıyor ben tüp Bebek tedaviden sonra öyle oldumm . Hem bağırsak mide problemi sivilce halsizlik yorgunluk. Ama gram bile versen enerji geliyor sabah uyanınca sirkeli su veya limonlu ılık suyla güne başla zayiflatmasa da bilimsel olarak, psikolojik olarak o güne diyete uygun başlamış oluyorsun

Karın gürültüsü mutluluğu diye bişey var

Merhaba kızlar
Cocom bende çok zorlanıyorum sıkıldım ama bir birakirsam hemen 86 olurum
Pembis düzen tutturmussan sakin bozma yeni düzen çok zor oluyor. Bir gün serbest gün yapabilirsin göreceksin midem rahatsız olacak yemek güzel gelmeyecek. Rutinleri değiştirebilirsin menü değiştirebilirsin ama sakın birakma

Kesinlikle. Sabah hafif bir kahvaltı. Yürüyüş. O hafiflik hissi mis

Yarın sabah diyetisyen kontrolüm var
Eşim işe gidecek çocukları kızkardeşime bırakacağım öyle stresliyim ki artı gelirim diye stres oluyorum bıktım iki hafta da bir kontrolüm
geçen sefer 80 kiloya düşmüştüm
Şimdi 81 görürsem diye düşünüp duruyorum

Pazartesi kendi tartimda 79.850 galiba gördüm
Evdeki tartiyla diyetisyen tartısı arasında 600_ 700 Gr oynuyordu ilk başlarda farkı görmek için tartiliyordum oda sadece iç çamaşırları ile olduğu için bence

Offf off neden bogazimi tutamam acaba

Diyetisyene gitmek tartı çok stresli birşey

Yok bırakmam canım yarın serbest gün yapacağım aralardaki minik kaçamaklar tatmin etmiyor obez beynimi yarın bı öğünde sevdiğim bir şey yiyeceğim doyasiya biliyorum midem rahatsız olacak biliyorum hafif açlık çok güzel

Bu sefer biraz ağır ilerledim diyetisyenim kesinlikle stres yaptirmama izin vermiyor çok iyi biri geçen sene aynı diyetisyenle 18 küsur kilo verdim 72 kiloya düşmüştüm
Ya ne güzel benim ideal kilom için tam 28 kilo vermem lazım hatta zayıf denmesi için 30 35

Menüm

Sabah 09:00 da sade türk kahvesi

11:20 peynirli yumurta yeşillik iki kıl biber bir dilim tm buğday ekmeği

(Öğlen pazar dönüş Halk ekmeği aldım )
Eve gelince çeyrek ekmek peynirle yedim çok severim bu yüzden aldirmam

Bir bardak kefir içtim

Akşam 18:00
3 kaşık yoğurt iki kaşık yabanmersinli granola

Spor 30dk leslie 10dk bölgesel hareket yaptım
İkizleri Bebek Arabası ile pazara götürdüm dönüşte parka uğradık gidip gelmem 40dk

Yok arkadaş bu kadar hareketlilige uçuyor olmam lazım oturdugum zaman çok az

Akşam 22: 00dan sonra oturabiliyirum

Kıyafetle çok fark ediyor canım ayakkabı falan 1 kg bile oynayabilir. Sen evdekine güven. Diğeri modunu düşürmesin. Ayrıca + da çıksan onu atman 2 gün. Daha fazla değil. Çok sağlam 2 gün. Sonra kalan 5 gün gerçek eksiye çalışıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…