Onu içmiyorum. Ama şekerli ve karbonhidrat ne varsa atak şeklinde yedim. Ve o kadar yememe rağmen tok değilim. İşte böyle bir kandırmaca bu şeker.Kahve içiyor iseniz biraz ara verin ben 4 5 gün ara verdim ucu bir arada olanı tamamen bıraktım carpintim azaldı
İnşallah herşey yoluna girer
Anladım bazen duygusal yoksunluk ve stres benide öyle yapıyorOnu içmiyorum. Ama şekerli ve karbonhidrat ne varsa atak şeklinde yedim. Ve o kadar yememe rağmen tok değilim. İşte böyle bir kandırmaca bu şeker.
Kolesterolüm yüksek. O yüzden çarpıntı yapıyor. 70 olunca bir değerlerime baktırıcam tekrar
Cocom bende çok zorlanıyorum sıkıldım ama bir birakirsam hemen 86 olurumBen bugün diyet dışıyım. Ama o kısır döngüye girmicem. 70lere bu kadar yaklaşmışken en başa dönemem. Çünkü bırakırsam dönerim. Öyle uzunda sürmez 2 ayda yine eski kilomdayım. Bir daha da aynı cesareti bulamayabilirim.
O yüzden an itibariyle bitirdim.
Yüzüm sivilcelendi. Şişkinlik var. Bağırsak dengesi darmadağın oldu. Çarpıntı başladı. Yani vücut artık sen ne istiyorsun bir karar ver diyor. 70 istiyorum
Evet evet maşallah dut fire vermediNe güzel yapıyor dimimaşallah D u t Gerçekten başladın mı başlıyorsun Bundan önceki gelişinde de mezun olup gitmiştin
Ah espim bende bir kendime gelsem. Şöyle bir tutup sarssan beni
Zayıfim ama seksiyim yapSiskoyum ama gururumdan taviz vermemdeğiştireyim de nick bulamıyorum
Aman lotusum birbirimize sarılıp güç bulalım ne olurMerhaba kızlar
Cocom bende çok zorlanıyorum sıkıldım ama bir birakirsam hemen 86 olurum
Motivasyon kaybı yaşıyorum
Beslenme düzeni bozulur bozulmaz sağlık bozulmaya başlıyor ben tüp Bebek tedaviden sonra öyle oldumm . Hem bağırsak mide problemi sivilce halsizlik yorgunluk. Ama gram bile versen enerji geliyorBen bugün diyet dışıyım. Ama o kısır döngüye girmicem. 70lere bu kadar yaklaşmışken en başa dönemem. Çünkü bırakırsam dönerim. Öyle uzunda sürmez 2 ayda yine eski kilomdayım. Bir daha da aynı cesareti bulamayabilirim.
O yüzden an itibariyle bitirdim.
Yüzüm sivilcelendi. Şişkinlik var. Bağırsak dengesi darmadağın oldu. Çarpıntı başladı. Yani vücut artık sen ne istiyorsun bir karar ver diyor. 70 istiyorum
Karın gürültüsü mutluluğu diye bişey varSelam kızlar
Sabah 1.5 haşlanmış yumurta
Öğlen havuc kemirdim bir tane
Öğleden sonra dört gibi bulguru az yesilligi bol bir kisir yaptım ondan belki toplamda bes kasik yedim yanina da arkadaşım sogan keki yapmis ince yufta üstüne ondan yedim dükkani kapadim
Açım ama mutluyum
Adım 9.5 K
Pembis düzen tutturmussan sakin bozma yeni düzen çok zor oluyor. Bir gün serbest gün yapabilirsin göreceksin midem rahatsız olacak yemek güzel gelmeyecek. Rutinleri değiştirebilirsin menü değiştirebilirsin ama sakın birakmaMerhaba kızlar
Cocom bende çok zorlanıyorum sıkıldım ama bir birakirsam hemen 86 olurum
Motivasyon kaybı yaşıyorum
Kesinlikle. Sabah hafif bir kahvaltı. Yürüyüş. O hafiflik hissiBeslenme düzeni bozulur bozulmaz sağlık bozulmaya başlıyor ben tüp Bebek tedaviden sonra öyle oldumm . Hem bağırsak mide problemi sivilce halsizlik yorgunluk. Ama gram bile versen enerji geliyorsabah uyanınca sirkeli su veya limonlu ılık suyla güne başla zayiflatmasa da bilimsel olarak, psikolojik olarak o güne diyete uygun başlamış oluyorsun
Diyetisyene gitmek tartı çok stresli birşeyYarın sabah diyetisyen kontrolüm var
Eşim işe gidecek çocukları kızkardeşime bırakacağım öyle stresliyim ki artı gelirim diye stres oluyorum bıktım iki hafta da bir kontrolüm
geçen sefer 80 kiloya düşmüştüm
Şimdi 81 görürsem diye düşünüp duruyorum
Pazartesi kendi tartimda 79.850 galiba gördüm
Evdeki tartiyla diyetisyen tartısı arasında 600_ 700 Gr oynuyordu ilk başlarda farkı görmek için tartiliyordum oda sadece iç çamaşırları ile olduğu için bence
Offf off neden bogazimi tutamam acaba
Yok bırakmam canım yarın serbest gün yapacağım aralardaki minik kaçamaklar tatmin etmiyor obez beynimi yarın bı öğünde sevdiğim bir şey yiyeceğim doyasiya biliyorum midem rahatsız olacak biliyorum hafif açlık çok güzelPembis düzen tutturmussan sakin bozma yeni düzen çok zor oluyor. Bir gün serbest gün yapabilirsin göreceksin midem rahatsız olacak yemek güzel gelmeyecek. Rutinleri değiştirebilirsin menü değiştirebilirsin ama sakın birakma
Bu sefer biraz ağır ilerledim diyetisyenim kesinlikle stres yaptirmama izin vermiyor çok iyi biri geçen sene aynı diyetisyenle 18 küsur kilo verdim 72 kiloya düşmüştümDiyetisyene gitmek tartı çok stresli birşey
Ya ne güzel benim ideal kilom için tam 28 kilo vermem lazımBu sefer biraz ağır ilerledim diyetisyenim kesinlikle stres yaptirmama izin vermiyor çok iyi biri geçen sene aynı diyetisyenle 18 küsur kilo verdim 72 kiloya düşmüştüm
Kıyafetle çok fark ediyor canım ayakkabı falan 1 kg bile oynayabilir. Sen evdekine güven. Diğeri modunu düşürmesin. Ayrıca + da çıksan onu atman 2 gün. Daha fazla değil. Çok sağlam 2 gün. Sonra kalan 5 gün gerçek eksiye çalışıcazYarın sabah diyetisyen kontrolüm var
Eşim işe gidecek çocukları kızkardeşime bırakacağım öyle stresliyim ki artı gelirim diye stres oluyorum bıktım iki hafta da bir kontrolüm
geçen sefer 80 kiloya düşmüştüm
Şimdi 81 görürsem diye düşünüp duruyorum
Pazartesi kendi tartimda 79.850 galiba gördüm
Evdeki tartiyla diyetisyen tartısı arasında 600_ 700 Gr oynuyordu ilk başlarda farkı görmek için tartiliyordum oda sadece iç çamaşırları ile olduğu için bence
Offf off neden bogazimi tutamam acaba
Ben yapmıyorum amaŞey yapıyor musunuz vücut ölçülerini not alıyor musunuz ? Sıkılaşma vs olmuş mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?