Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Arayınca bulunmuyor biliyor musun nickin seni bulması lazım bu nick benim dediğinde kimlik gibi yapışıyor üstüne. Bak bakalım içinden ne geçiyor. Ama arama
Tamam inşallah biraz düşüneyim oğlak kadını desem galiba var oyle bir nick zayıflama yolculuğum desem nick gibi değil

Dut diye başladım ben ne yapsam başka bişey uymadı yine yeni yeniden dut oldum kaldım
Bende öyle Minik Duduklu Tencere önce minik meleklerimdi. Yıllarca öyle tanıdık minik dedik. Sonra tencere yaptı başka bir şey yaptı. Ama minik dedik kimse kabul etmedi ahaha döndü dolaştı yine minik koydu başına

Ben bugün diyet dışıyım. Ama o kısır döngüye girmicem. 70lere bu kadar yaklaşmışken en başa dönemem. Çünkü bırakırsam dönerim. Öyle uzunda sürmez 2 ayda yine eski kilomdayım. Bir daha da aynı cesareti bulamayabilirim.
O yüzden an itibariyle bitirdim.
Yüzüm sivilcelendi. Şişkinlik var. Bağırsak dengesi darmadağın oldu. Çarpıntı başladı. Yani vücut artık sen ne istiyorsun bir karar ver diyor. 70 istiyorum

Kahve içiyor iseniz biraz ara verin ben 4 5 gün ara verdim ucu bir arada olanı tamamen bıraktım carpintim azaldı
İnşallah herşey yoluna girer

Selam kızlar

Sabah 1.5 haşlanmış yumurta

Öğlen havuc kemirdim bir tane

Öğleden sonra dört gibi bulguru az yesilligi bol bir kisir yaptım ondan belki toplamda bes kasik yedim yanina da arkadaşım sogan keki yapmis ince yufta üstüne ondan yedim dükkani kapadim

Açım ama mutluyum

Adım 9.5 K

Eklentiler

• IMG_8779.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 1
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…