- 7 Mayıs 2020
- 3.372
- 8.628
- 158
Tamam inşallah biraz düşüneyimArayınca bulunmuyor biliyor musun nickin seni bulması lazımbu nick benim dediğinde kimlik gibi yapışıyor üstüne. Bak bakalım içinden ne geçiyor. Ama arama
Dut diye başladım ben ne yapsam başka bişey uymadıTamam inşallah biraz düşüneyimoğlak kadını desem galiba var oyle bir nick zayıflama yolculuğum desem nick gibi değil
Kendi iç dünyanla ilgili bir nick de olabilir. Seni yansıtanTamam inşallah biraz düşüneyimoğlak kadını desem galiba var oyle bir nick zayıflama yolculuğum desem nick gibi değil
Dut diye başladım ben ne yapsam başka bişey uymadıyine yeni yeniden dut oldum kaldım
Bende öyleDut diye başladım ben ne yapsam başka bişey uymadıyine yeni yeniden dut oldum kaldım
Buldum bu yolda hafif ama emin adımlarla gitmek istiyorum (hayatımın her alanında kendimden emin olarak ilerlemek)Kendi iç dünyanla ilgili bir nick de olabilir. Seni yansıtan️
Ay nedir nedirBuldum
Bende merak ettimBuldum bu yolda hafif ama emin adımlarla gitmek istiyorum (hayatımın her alanında kendimden emin olarak ilerlemek)
Kasımda değiştirebilirmisim (hafif adımlar yada kararlıruh )Bende merak ettim
Hafif adımlar daha iyi gibi ama sen bilirsinKasımda değiştirebilirmisim (hafif adımlar yada kararlıruh )
Netkadın da olabilirKasımda değiştirebilirmisim (hafif adımlar yada kararlıruh )
Bunlarda güzel gerçektenNetkadın da olabilir
NetAdım
HedefBen
BakalımHafif adımlar daha iyi gibi ama sen bilirsin
Şey nasıl fitolmayolunda yada leyli veya firuzanBakalım
GüzelŞey nasıl fitolmayolunda yada leyli veya firuzan
Teşekkür ederim canımGüzelSana ne şekilde seslenmemizi istersen o şekilde karar verebilirsin
Kahve içiyor iseniz biraz ara verin ben 4 5 gün ara verdim ucu bir arada olanı tamamen bıraktım carpintim azaldıBen bugün diyet dışıyım. Ama o kısır döngüye girmicem. 70lere bu kadar yaklaşmışken en başa dönemem. Çünkü bırakırsam dönerim. Öyle uzunda sürmez 2 ayda yine eski kilomdayım. Bir daha da aynı cesareti bulamayabilirim.
O yüzden an itibariyle bitirdim.
Yüzüm sivilcelendi. Şişkinlik var. Bağırsak dengesi darmadağın oldu. Çarpıntı başladı. Yani vücut artık sen ne istiyorsun bir karar ver diyor. 70 istiyorum
Nasil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?