- 1 Eylül 2021
- 5.400
- 20.191
- 298
Ana silemedimTheDandelion son mesajlarını silip tartıyı bana özelden göndermen gerekiyor canım
O zaman senden öğrenecek çok şeyim varBen yapıyom
TartıldimBen de dün 15.00 ten beri bir şey yemedim ama çok kasmıyorum çok acıksaydım yerdim ac olmak çok güzel sen de gel minik kuş
Sanırım en önemli olay kilo beslenme konusuna takılmayıp başka meşgale ile ugrasmak
Aleyküm selam sisii
Kuzum ben yapamıyorum çünkü her hafta ya fazla çıkıcam ya da aynı. Artık kilo vermiyorum. Sanırım korumaya geçtimillaki bi gün düşer daha da ama zaman alır artık. o yüzden bu hafta yapmayacağım diyet.
Anladım canım. Ama listeden çıkınca Başlangıç Kilonuda kaybetmiş oluyorsun. Hedefine ulaşanları toplam verilen kiloyla en alta yazıyorum. Sorun değil dersen çıkarayım. Ya da istersen izinli sayarım. 1 ay süresi olur. Dönüş gelmezse listeden o zaman çıkarılır. Vermiş olursan da Başaranlar da yazmış olurum
Günaydın gelgörcümGünaydın hanımlar
Geçen haftaki kilom 93.25
Bu haftaki kilom 93
Kilo verme yüzdem 0.268
O yeni başlangıç yapıyor canımAleykümselam canım . Geçen hafta kaçtın. Kaç kilo gitmiş yüzden neyonları da yazcan
Aminnn☘
EspiiiiGünaydın kızlarEki Görüntüle 3646995
Geçen hafta 78.0
Bu hafta 77.0
Fark-1 kg
Yüzde -1.282
Chocolita
Aynen çokomAminnn☘
Vay be dutt 76 diyorsunistikrarın böylesi gerçekten. Maşallah 75 e düşmek benim aylarımı almıştı. Şimdi kafa kafaya geldik. Kalıcı olması önemli. Dikkat et canım
Peki bu hafta izinli say o zaman P.tesi tartısı ile geri dönerim belki.bundan daha az beslenmek istemiyorum çünkü. İşin tadı kaçıyor. Bu arada devam edicem böyle .sonraki hafta zaten aynıysam bırakırım artık. İstediğim bedene geldim çünkü. Sadece rakamsal ulaşamadımAleyküm selam sisii
Artık sisi dicem sana. Şişkocum olmuyor ya
Boy ve hedef kilonu da yazar mısın
Anladım canım. Ama listeden çıkınca Başlangıç Kilonuda kaybetmiş oluyorsun. Hedefine ulaşanları toplam verilen kiloyla en alta yazıyorum. Sorun değil dersen çıkarayım. Ya da istersen izinli sayarım. 1 ay süresi olur. Dönüş gelmezse listeden o zaman çıkarılır. Vermiş olursan da Başaranlar da yazmış olurum️
Günaydın gelgörcüm
Çocuk nasıl oldu?
O yeni başlangıç yapıyor canım
Aminnn☘
Vay be dutt 76 diyorsunistikrarın böylesi gerçekten. Maşallah 75 e düşmek benim aylarımı almıştı. Şimdi kafa kafaya geldik. Kalıcı olması önemli. Dikkat et canım.
Espiiiiharika eksi farkındasın dimi. 80 den git gide uzaklaşıyoruz
Kız deli at tabi. Sen kemik kadroydun burada. Böyle pelerinli gözlüklü bir giriş beklerdim senden
Yaaaa chocooooooo o giris için mülayim kaldım değil miKız deli at tabi. Sen kemik kadroydun burada. Böyle pelerinli gözlüklü bir giriş beklerdim senden
Gerçekten hazırsan yerin zaten hazır
Hadi at tartıyıYaaaa chocooooooo o giris için mülayim kaldım değil miçayımı demledim öğlen olmasını bekliyorum zaten geç kahvaltı yapıyoruz bari dedim aralıklı oruçla giriseyim bir denemedigim o kaldı ahahahahah
Hadi at tartıyıaralıklı oruç benimde en güzel sonuç aldığım şey oldu. Bazen 24 saatlik açlığa çıkardım ben onu. Her zaman değil ama 2 haftada 1. Ondan da fayda gördüm.
Gerek yok canım bende keserek atıyorum. Boy ve hedef de alayımEki Görüntüle 3647054 kendim gozukmemek için kestim .ama daha sonrası için ham halini özelden atabilirim choco
Pazar menü
Boy 1.57 ilk hedefim 85 olsunGerek yok canım bende keserek atıyorum. Boy ve hedef de alayım
Tamam çok teşekkür ederimTartı fotoğrafıyla yeni başlangıç yaptığımız için topikte geçerli olacak yüzdeyi önümüzdeki hafta alıcaz canım. Ama yüzden çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?