Süpersiniz 1’er kilo tebriklerGünaydın kızlarEki Görüntüle 3646995
Geçen hafta 78.0
Bu hafta 77.0
Fark-1 kg
Yüzde -1.282
Chocolita
Kız sen ne ara 76.4 oldun
Bende yukarıda senin kilonu görünce aynı şeyi dedim ben birazcık 96 oldum daKız sen ne ara 76.4 oldunyazıklar olsun benim boğazıma
Gözümün önünde eriyor kadın
Bı maşallah da sana canımGünaydın kızlarEki Görüntüle 3646995
Geçen hafta 78.0
Bu hafta 77.0
Fark-1 kg
Yüzde -1.282
Chocolita
MinikBende yukarıda senin kilonu görünce aynı şeyi dedim ben birazcık 96 oldum da
Evet ben doğumdan geldiğimde bile 93 kiloydumMinikgel katilsana aramıza çok almışsın canım ya bence dur demek için tam zamanı ne mücadele veriyorum anlatamam sana
Vallaha billaha aç geziyom kızKız sen ne ara 76.4 oldunyazıklar olsun benim boğazıma
Gözümün önünde eriyor kadın
Bence başla 1-2 saat sonra su gider tartılırsın.Evet ben doğumdan geldiğimde bile 93 kiloydumbu demek oluyor ki bayağı bayağı patlamisim aranıza girebilirmiyim bilemedim sabah sadece şu içtim hala yemek yemedim ama .
Ben yapıyomAralıklı oruç yapan var mı aranızda şuan?
Koş tartil da gel bugün yeni hafta başlıyorEvet ben doğumdan geldiğimde bile 93 kiloydumbu demek oluyor ki bayağı bayağı patlamisim aranıza girebilirmiyim bilemedim sabah sadece şu içtim hala yemek yemedim ama .
Ay inşallah ya ben en son Mayıs'ta 77 ydim aylardır göremiyorumBı maşallah da sana canımbu ne güzel bı eksidir beni motive ediyorsunuz haftaya gelsin 76 75 ler
Ben de dün 15.00 ten beri bir şey yemedim ama çok kasmıyorum çok acıksaydım yerdim ac olmak çok güzel sen de gel minik kuşAralıklı oruç yapan var mı aranızda şuan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?