- 8 Mart 2020
- 5.910
- 28.469
- 548
Aferin canımGunaydinnnn
Eşime gıcık oldum sabah sabah. fırından ve başka yerden ne kadar yasaklı olabilecek şey varsa almış
Nolcak ya erken yap kahvaltıyı diyor.
4 u kahvaltı ettiler.kalanları çocukların çantasına koydum sadece koklayıp bıraktım yemedim bugünün aferini bana
Hadi bu sefer yuzdeliklerle yarışalım benim ilk haftam sana haksızlık olmasın sonraki hafta yarışalım.Aferin canım
Benim ikizlerde simit yiyor ben kahvemi içiyorum güzel bir eksi göreceğim inanıyorum
Bu hafta ezer geçersin beni zatenHadi bu sefer yuzdeliklerle yarışalım benim ilk haftam sana haksızlık olmasın sonraki hafta yarışalım.
ErkeklerrHadi ya sende mibarışmak için hamle yaptı yanıma gelirken bembeyaz halıya çay döktü daha da delirdim
Vay süpersin be miniğim tebrik ediyorumGunaydinnnn
Eşime gıcık oldum sabah sabah. fırından ve başka yerden ne kadar yasaklı olabilecek şey varsa almış
Nolcak ya erken yap kahvaltıyı diyor.
4 u kahvaltı ettiler.kalanları çocukların çantasına koydum sadece koklayıp bıraktım yemedim bugünün aferini bana
Ay hava harikaaSerin Bir İstanbul sabahından günaydın
Baska ilcelere yağmur yağmış kapalı bir hava var keşke yağsa
Oh yarasın canımKızlar ben bı 40 dk sporumu yapayımsizede motivasyon olsun açın müziği başlayın spora
Tamam canım. Geçmiş olsun ne var dizlerdeSelam kızlar dünün menüsü :
Sabah bir haşlanmış yumurta bir avokado
Öğlen önceden kalan şinitzel bir tabak salata
Aksam bir protein ekmeginin içinde kiymali karisik bir salata yedim 19 Dan önce
Arada bir kaç bisküvim var
Adım 8.8 K
Egzersiz yok Ben ziplayamiyorum dizlerim sorunlu Burasi yagmurlu agrisi artti
Chocolita espressoc
Bu yasta romatizma AskimTamam canım. Geçmiş olsun ne var dizlerde
Geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah bende de 18.yildir var ağrı insanı yıpratıyorBu yasta romatizma Askim
Hamle mi yaptı daha mı kabahatini büyüttü bilmiyorumErkeklerren azından barışmak için hamle yapmış bak. Ben hala beklemedeyim
Rabb'im arkadaşınızi bir avazda kurtarsın sağlıkla bebeğini kucağına alsın inşallahGünaydın kızlar arkadaşım doğuma gitti 3 yaşındaki oğlunu bana bıraktı bugün bütün gün başbaşayız neyi nasıl yapacağım bugün bilmiyorum.
Amin canım sezaryene alınacak şu an doğumdadır muhtemelen 10 da alınacaktı. Sürekli bir öyle bir şeyler yapıyor aralıksız sekizde bıraktılar bana oyun oynamak istiyor sürekli sohbet etmek istiyor çocuk bu kadar ilgi mi istiyor yaRabb'im arkadaşınızi bir avazda kurtarsın sağlıkla bebeğini kucağına alsın inşallah
Kolay gelsin canım boyama ,çizgi film vs
Evet her saniye hemde 14 15 yaşından sonra takmazAmin canım sezaryene alınacak şu an doğumdadır muhtemelen 10 da alınacaktı. Sürekli bir öyle bir şeyler yapıyor aralıksız sekizde bıraktılar bana oyun oynamak istiyor sürekli sohbet etmek istiyor çocuk bu kadar ilgi mi istiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?