Pazartesi gelecek tartıya güven canım. Mümkün oldukça hafta arası tartılma derim. Her gün tartılıp motive olanda var ama ben öyle düşünmüyorumEki Görüntüle 3649391 Eki Görüntüle 3649395 arada sadece 24 saat var vücudum ağrıyor ve şişti bacaklarım vs çok yoruldum bu durumdan
Sağlıklı doğumlar olsun inşallahAmin canım sezaryene alınacak şu an doğumdadır muhtemelen 10 da alınacaktı. Sürekli bir öyle bir şeyler yapıyor aralıksız sekizde bıraktılar bana oyun oynamak istiyor sürekli sohbet etmek istiyor çocuk bu kadar ilgi mi istiyor ya
Parka cikar kusumAmin canım sezaryene alınacak şu an doğumdadır muhtemelen 10 da alınacaktı. Sürekli bir öyle bir şeyler yapıyor aralıksız sekizde bıraktılar bana oyun oynamak istiyor sürekli sohbet etmek istiyor çocuk bu kadar ilgi mi istiyor ya
Bilmiyorim üstüne konuşmak istermisin ama romatizmanizin cesidini merak ettim..bir ara herseyi ayrıntılı arastirmistim da o yüzden merak ettimGeçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah bende de 18.yildir var ağrı insanı yıpratıyor
Hemde nasılAmin canım sezaryene alınacak şu an doğumdadır muhtemelen 10 da alınacaktı. Sürekli bir öyle bir şeyler yapıyor aralıksız sekizde bıraktılar bana oyun oynamak istiyor sürekli sohbet etmek istiyor çocuk bu kadar ilgi mi istiyor ya
Fibromiyalji ve kireçlenme var sırtta ve dizlerdeBilmiyorim üstüne konuşmak istermisin ama romatizmanizin cesidini merak ettim..bir ara herseyi ayrıntılı arastirmistim da o yüzden merak ettim
Tamam dediğini yapayım bende diyete girince stres oluyor her gün tartıya çıkıyorumPazartesi gelecek tartıya güven canım. Mümkün oldukça hafta arası tartılma derim. Her gün tartılıp motive olanda var ama ben öyle düşünmüyorum
3 yaşında canım erkek çocukSağlıklı doğumlar olsun inşallah
Çocuk kaç yaşında
Amin amin amin Allahümme amin (ağrılarmi artıyor ama yinede yağsın )
Kahvaltısı bitsin çıkaracağım güzel fikir biraz oyalanirParka cikar kusum
Ayten 40 dakikadır kahvaltı yaptırmaya çalışıyorum biliyor musunHemde nasıl
Kahvaltı yapmak için otururum (öncesinde sorarım)ikisininde arka arkaya tuvalet gelir
Su isterler oyuncak isterler
Amin amin amin Allahümme amin (ağrılarmi artıyor ama yinede yağsın
Ayten 40 dakikadır kahvaltı yaptırmaya çalışıyorum biliyor musun
Aynı durumdayım sen şakrak olunca çok mutlusun sanıyorlar .Fibromiyalji ve kireçlenme var sırtta ve dizlerde
Tamamen stres ve üzüntüden oldu
5 yıl teşhis konamadı
Tüm hayatımı etkiliyor kimse inanmıyor en yakınlarım bile çünkü dışardan oldukça sağlıklı görünüyorum
Psikolojim mahvoldu
Bende bıraktım çünkü cortizon hem çok kilo aldırdı hemde hormonları mahvetti ağrı ile yaşamaya çalışıyorumAynı durumdayım sen şakrak olunca çok mutlusun sanıyorlar .
Ben 21 yaşında ankilozan spondilit ile tanıştımsırtımda kamburu başladı 2-3 sene önce
Tüm ilaclari bıraktım agri kesici asla kullanmıyorum
GuneslenmekBende bıraktım çünkü cortizon hem çok kilo aldırdı hemde hormonları mahvetti ağrı ile yaşamaya çalışıyorum
Zerdeçal çayı içiyorum bazen bunları deneyeyim inşallahGuneslenmek
Kemik suyu
Limon zencefil ve zerdecal hafifletecektir bunları kullandin mi
Rabbim şifa versin en kısa zamanda. Bu stres öyle bir şey ki uzak durmak istiyorum demek ne mümkün. İnsan iyi olduğunu düşünürken bir bakıyorsun karnını sıkıyorsun. Sabah çene ağrısı dişlerini sıkmışsın. Vücut her türlü yansıtıyor bunu. Hayat devam ettikçe iç içeyiz. İnşallah biraz da olsa yönetmeyi öğrenebiliriz. İbadet bu anlamda çok iyi geliyor bana. Çok şükür inancımız var. Yoksa hiç duyulmamak bilinmemek ne acı olurduFibromiyalji ve kireçlenme var sırtta ve dizlerde
Tamamen stres ve üzüntüden oldu
5 yıl teşhis konamadı
Tüm hayatımı etkiliyor kimse inanmıyor en yakınlarım bile çünkü dışardan oldukça sağlıklı görünüyorum
Psikolojim mahvoldu
Rabb'im razı olsun canım Rabb'im gönlünün muradını versin inşallahRabbim şifa versin en kısa zamanda. Bu stres öyle bir şey ki uzak durmak istiyorum demek ne mümkün. İnsan iyi olduğunu düşünürken bir bakıyorsun karnını sıkıyorsun. Sabah çene ağrısı dişlerini sıkmışsın. Vücut her türlü yansıtıyor bunu. Hayat devam ettikçe iç içeyiz. İnşallah biraz da olsa yönetmeyi öğrenebiliriz. İbadet bu anlamda çok iyi geliyor bana. Çok şükür inancımız var. Yoksa hiç duyulmamak bilinmemek ne acı olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?