Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Sağlıklı doğumlar olsun inşallah
Çocuk kaç yaşında

Parka cikar kusum

Geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah bende de 18.yildir var ağrı insanı yıpratıyor
Bilmiyorim üstüne konuşmak istermisin ama romatizmanizin cesidini merak ettim..bir ara herseyi ayrıntılı arastirmistim da o yüzden merak ettim

Hemde nasıl
Kahvaltı yapmak için otururum (öncesinde sorarım)ikisininde arka arkaya tuvalet gelir
Su isterler oyuncak isterler

Bilmiyorim üstüne konuşmak istermisin ama romatizmanizin cesidini merak ettim..bir ara herseyi ayrıntılı arastirmistim da o yüzden merak ettim
Fibromiyalji ve kireçlenme var sırtta ve dizlerde
Tamamen stres ve üzüntüden oldu
5 yıl teşhis konamadı
Tüm hayatımı etkiliyor kimse inanmıyor en yakınlarım bile çünkü dışardan oldukça sağlıklı görünüyorum
Psikolojim mahvoldu

Aynı durumdayım sen şakrak olunca çok mutlusun sanıyorlar .

Ben 21 yaşında ankilozan spondilit ile tanıştım sırtımda kamburu başladı 2-3 sene önce

Tüm ilaclari bıraktım agri kesici asla kullanmıyorum

Bende bıraktım çünkü cortizon hem çok kilo aldırdı hemde hormonları mahvetti ağrı ile yaşamaya çalışıyorum

Rabbim şifa versin en kısa zamanda. Bu stres öyle bir şey ki uzak durmak istiyorum demek ne mümkün. İnsan iyi olduğunu düşünürken bir bakıyorsun karnını sıkıyorsun. Sabah çene ağrısı dişlerini sıkmışsın. Vücut her türlü yansıtıyor bunu. Hayat devam ettikçe iç içeyiz. İnşallah biraz da olsa yönetmeyi öğrenebiliriz. İbadet bu anlamda çok iyi geliyor bana. Çok şükür inancımız var. Yoksa hiç duyulmamak bilinmemek ne acı olurdu

Bir de tabi kendimize daha iyi bakmaya başladık. Dertlerin bir kısmı da boğazımızdan geçenlerden geliyor. Bugün bütün hastalıkların yediklerimizden geldiğini söylüyorlar. Kaç tane şey okudum bununla alakalı. O yüzden burası da stresi yönetmek için büyük bir adım.
Mevsim geçişleri yeni başlangıçlar için çok iyi bir zaman. Yaz bitti. Bugün ilk büyük sinyali aldık. Bundan sonra ne yapacağımız büyük ölçüde şekillendirecek. İnşallah güzel şeyler olur bu kış her anlamda diğerlerinden daha güzel geçer

Rabb'im razı olsun canım Rabb'im gönlünün muradını versin inşallah
Allah a olan inancım olmasa çoktan ya kafayı yemiştim ya da canımdan vazgeçmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…