Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Eşim tatlı yemediği gün yok delirir tatlı pasta börek diye kilosuda gayet iyi
Birazda benden kaynaklı eşime diyet yaptığım söylemedim çünkü ailem çevrem o kadar eleştirdiler ki diyet yapıp veremeyince yada az verince
Belki eşim birşey demeyecek ama bilmiyorum
Kilom dan asla şikayet etmedi ima da bile bulunmadı bugüne kadar ama bende kaygı gibi birşey olmuş bu durum

Aynen bilmemesi daha iyi. İyi yapmışsın.
Ben mesela çikolatada dayanamadığım çeşitler var, eşime söyledim alma diye onlardan almaz. Fındıklı alır. Bende onu hiç sevmem. Gofret sevmem yesin istediği kadar

Ben sadece bitter yiyebiliyorum ama düşünsenize sevmeseniz bile tatlı baklava yaş pasta börek insan ister istemez zorlanıyor ama elimden geleni yapacağım az az olsa vereceğim bu kilolari

Bugün çok sinirlerim bozuldu diyet motivasyonum azaldı. Artık adam akıllı yemek yemek istiyorum diye gerildim bayağı. Arada ıvır zıvır yiyorum ne düzgün bişey yiyorum ne de adam gibi zayıflıyorum

Bugün çok sinirlerim bozuldu diyet motivasyonum azaldı. Artık adam akıllı yemek yemek istiyorum diye gerildim bayağı. Arada ıvır zıvır yiyorum ne düzgün bişey yiyorum ne de adam gibi zayıflıyorum
Neyin var çiçeğim biraz dışarı çık bir yürüyüş bir kahve yap

Böyle inişler çıkışlar hepimizde olacak canım. Bazı haftalar duracak bazı haftalar kilo vericez. Bu süreci kabullenmek lazım. Daha yeni yeni tekrar adapte olduk. Yalnız değilsin üzülme

İyi akşamlar kızlar

Kahvaltı
Türk kahvesi
1 dilim kek

Ara öğün
Az leblebi

Akşam yemeği
Fırın köfte
Bol salata

20 squat
30 dk Leslie

Chocolita
Haftalık Denge Egzersizi vardı canım. Biri adımla tamamlandı. Bu 2 leslie nin süre görünecek şekilde ekran görüntüsü gerekiyordu atarsan sayayım. Veya yaparım dersen yenilerine bakarız

Son düzenleme:
Pazartesi den itibaren telafi etsem olur mu söz canım çok teşekkür ederim o kadar iyisin ki

Haftalık Denge Egzersizi vardı canım. Biri adımla tamamlandı. Bu 2 leslie nin süre görünecek şekilde ekran görüntüsü gerekiyordu atarsan sayayım. Veya yaparım dersen yenilerine bakarız
Bugün yeniden yapar ararım canım adimalrim 10 bin oldu kaç gün de görüntü almayı unutuyorum

Dün yazmayı unuttum kızlar, ne yürüyüş nede spor yapamadim maalesef. Sadece bi markete gidip geldik çocuklarla, hava çok soğuktu. Aksamda oğlan uyumadı diye yapamadım sporumu, iki gün iki gitti sonra hemen bozuldu ama toparlayacagim inşallah. En azından diyet dışı birşey yemedim. Dün bitter çikolata aldım marketten. Canım cok tatlı çekerse ondan yerim diye. Dün sabah normal kahvaltı, aksamda çok az tavuk yedim. Hatta gece yatarken baya aç hissediyordum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…