- 1 Mayıs 2024
- 533
- 427
- 23
- 31
Hahaha sağol canım bende fazlaca var ah ah bi versek şu kilolarıSıfır yağ değil de biraz vücut yağı olan kadınların dişil enerjisi daha yüksek olur diyorlar. Az da olsa gerekiyormuş. Ne kadar doğru bilemem. Ama sende de var şekerim
Evet evet canım zaten dünden miniğe eklemiştim ben diğerleri için söylüyorum diyet dışı olduğunu yazan çok kişi oluyor da etiketlemeden yazıp geçiyorlar o yüzden görmüyorumDiyet dışı olduğumuz zaman menü yazmıyoruz
Minik dün diyet dışıyım diye belirtmişti canım. Yani menü dönüşü oldu ama beslenmeye uymamış x koyabilirsin
Evet evet biliyorum canm. Her öğün protein almaya dikkat ediyorum ama benim kilo almamın en büyük sebebi akşamları geç saatlerde yediğim abur cuburlar. O yüzden 7 den sonra yememeye özellikle dikkat ediyorum. Emzirdigim için gündüz yemek miktarını çok azaltamiyorum, hiç olmazsa bunlara dikkat etmeye çalışıyorum.Afiyet olsun
Şu an 2. Hafta programında olduğumuzu biliyorsun değil mi canım Protein Gücü Haftası. Önceki hafta 7 den sonra yemek yok haftasıydı. Menülerde yeme saatini de belirtince emin olamadım. Ona devam etmen de çok güzel bu arada
Sağlıkla büyüt canımEvet evet biliyorum canm. Her öğün protein almaya dikkat ediyorum ama benim kilo almamın en büyük sebebi akşamları geç saatlerde yediğim abur cuburlar. O yüzden 7 den sonra yememeye özellikle dikkat ediyorum. Emzirdigim için gündüz yemek miktarını çok azaltamiyorum, hiç olmazsa bunlara dikkat etmeye çalışıyorum.
Oo ayağına sağlık
Evett pazartesi tartı günümüz. Tartı fotoğrafıyla başlayabilirsinizYeni üye alıyor musunuz
Bende hep abur cubur yüzünden kilo aldım. İyi yapıyorsun canım. Bende devam ediyorum 7 den sonra yememeyeEvet evet biliyorum canm. Her öğün protein almaya dikkat ediyorum ama benim kilo almamın en büyük sebebi akşamları geç saatlerde yediğim abur cuburlar. O yüzden 7 den sonra yememeye özellikle dikkat ediyorum. Emzirdigim için gündüz yemek miktarını çok azaltamiyorum, hiç olmazsa bunlara dikkat etmeye çalışıyorum.
İyi sohbetler canımOo ayağına sağlıkAnnem bende canım balkonda muhabbet ediyoruz
Evett pazartesi tartı günümüz. Tartı fotoğrafıyla başlayabilirsiniz
Bende hep abur cubur yüzünden kilo aldım. İyi yapıyorsun canım. Bende devam ediyorum 7 den sonra yememeye
Misafiri pek sevmeyizÇohhh yoruldum bugün hem kızımın ödevi hem temizlik hem yemek.
Allahım kahvaltıya gelen misafiri sevmiyom çok geriliyorum. Abi akşam yemeğine gelin kahvaltı neden
Yav yarın pazar ben bütün haftanın yükünğ 1 saat fazla uyuyarak atıyorum. Yayılıyorum . Hafta sonu temizlik yapmıyorum .
Bütün şeyim şaştı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?