Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Diyet dışı olduğumuz zaman menü yazmıyoruz

Minik dün diyet dışıyım diye belirtmişti canım. Yani menü dönüşü oldu ama beslenmeye uymamış x koyabilirsin
Evet evet canım zaten dünden miniğe eklemiştim ben diğerleri için söylüyorum diyet dışı olduğunu yazan çok kişi oluyor da etiketlemeden yazıp geçiyorlar o yüzden görmüyorum

Evet evet biliyorum canm. Her öğün protein almaya dikkat ediyorum ama benim kilo almamın en büyük sebebi akşamları geç saatlerde yediğim abur cuburlar. O yüzden 7 den sonra yememeye özellikle dikkat ediyorum. Emzirdigim için gündüz yemek miktarını çok azaltamiyorum, hiç olmazsa bunlara dikkat etmeye çalışıyorum.

Sağlıkla büyüt canım kaç aylık

selam güzellikler
Sabah limonlu su
11.0 tarçınlı kahve
14.30 1 bardak kefir 1 tatlı kaşığı keten tohumu 2 hurma
18.30 akşam öğünü
2,5 lt su
Bol yürüyüş bugün temizlik yaptım spor yok
Chocolita espressoc

Eklentiler

• IMG_1542.webp
    72,7 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_1543.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 4
Oo ayağına sağlık Annem bende canım balkonda muhabbet ediyoruz
Yeni üye alıyor musunuz
Evett pazartesi tartı günümüz. Tartı fotoğrafıyla başlayabilirsiniz
Bende hep abur cubur yüzünden kilo aldım. İyi yapıyorsun canım. Bende devam ediyorum 7 den sonra yememeye

Çohhh yoruldum bugün hem kızımın ödevi hem temizlik hem yemek.
Allahım kahvaltıya gelen misafiri sevmiyom çok geriliyorum. Abi akşam yemeğine gelin kahvaltı neden
Yav yarın pazar ben bütün haftanın yükünğ 1 saat fazla uyuyarak atıyorum. Yayılıyorum . Hafta sonu temizlik yapmıyorum .
Bütün şeyim şaştı .

Misafiri pek sevmeyiz

İyi akşamlar arkadaşlar dün yok yorulmuştum menüyü atmamıştım
Cuma menüm
Kahvaltı; 1 yumurta, 4-5 zeytin, peynir, 2 dilim ekmek, domates salatalık ve biber

Kahve

Akşam; mantı

Egzersiz yok

Cumartesi

Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 4-5 zeytin, 2 dilim ekmek, domates salatalık ve biber

Akşam; az çorba, etli pilav, 1 bardak ayran

Çay ile kuruyemiş

8.760 adım
Chocolita espressoc

Eklentiler

• IMG_8788.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 1
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…