- 18 Aralık 2018
- 2.634
- 9.358
- 158
İnşallah canım bir buçuk yıl sonra ilk kez sevinmiştim meğer kimyasalmışİnşallah güzel haberler verdiğin zamanlar yakındır noram
Hiç üzülme canım Rabb'im en doğru zamanda en güzelini verecek inanıyorumİnşallah canım bir buçuk yıl sonra ilk kez sevinmiştim meğer kimyasalmış
İnşallah canımCanım hiç üzülme hastalık vs derken bu son haftalar çok ihmal ettik hepimiz ama bu hafta bomba gibi geleceğiz
Canım ne diyeceğimi, ne yazacağımı bilemedim.İnşallah canım bir buçuk yıl sonra ilk kez sevinmiştim meğer kimyasalmış
İnşallah canım sağolHiç üzülme canım Rabb'im en doğru zamanda en güzelini verecek inanıyorum
Sağol canım aminCanım ne diyeceğimi, ne yazacağımı bilemedim.Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin
Çok çok geçmiş olsun inşallah en güzel zamanda en güzel haliyle nasip olurKızlar çok çok üzgünüm buraya güzel haber vermeye gelecektim nasip olmadı galiba kimyasal gebelik geçiriyorum
Teşekkürler amin inşallahÇok çok geçmiş olsun inşallah en güzel zamanda en güzel haliyle nasip olur
| Chocolita ️ | + |
|
| sabit |
|
| + |
|
| + |
|
| + |
|
| + |
|
| + |
Berfim geçen hafta 94.05 tartı fotoğrafı vardı. Buna göre bu hafta + gelmiş oldun. Grup yıldızı olduğun için özelden atmıştın o yüzden fark etmemiş olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?