- 7 Mayıs 2020
- 4.648
- 11.467
- 208
Ben içtim hiç bir faydası yokKızlar sirkeli su hakkında ne düşünüyorsunuz. Bazısı kilo vermede yardımcı diyor bazısı değil diyor. Ben sabahlar aç karna bir bardak suya çok az elma sirkesi koyup içiyorum bilmiyorum faydası var mı
Aleykumselam çiçeğim hayırlı sabahlar farkı da yazar misin
Aleykumselam çiçeğim hayırlı sabahlar farkı da yapa
Hiic bişey olmaz gayet güzelGünaydın kızlar
Artış olmuş ama beklediğimden az olmuş açıkçası ona çok sevindim
Geçen hafta 78.1
Bu hafta 78.5
Fark +400
Chocolita 
Unuttum ki önceki haftanın tartısı kaçtıAleykumselam çiçeğim hayırlı sabahlar farkı da yazar misin
Canım hasta olduğun için izin almak istersen izinli sayabilirim bu hafta. Çünkü biliyorum serum falanda aldın. Tartı beklemem. Ama şu an izin almadan sadece tartıyı atlamak istiyorsan beklemek zorundayım çünkü bu haftada çok + gelen var. Eğer bundansa yine atmayabilirsin ama 1 uyarı olur. Menüde zaten 5 tik alınmışsa silinirAy ben bu hafta tartı göndermesem olur mu ya hem hastalık hem yatılı misafir iki haftadır hiç yapamadım kiartı geleceğim psikolojim de alt üst olacak 
88.70 mişsin canımUnuttum ki önceki haftanın tartısı kaçtı
Bende izinliyim ama yinede atmak istedim
Geçen hafta: 89.20
Bu hafta:88.70
Fark : -500 Gr
Eki Görüntüle 3663553
Araştırmak lazım canım faydalı olabilir. Ben sadece su içiyorum. Ödem atmak istiyorsam maydanoz demliyorum. Onu bile sıkça yapmamKızlar sirkeli su hakkında ne düşünüyorsunuz. Bazısı kilo vermede yardımcı diyor bazısı değil diyor. Ben sabahlar aç karna bir bardak suya çok az elma sirkesi koyup içiyorum bilmiyorum faydası var mı
Ya netten araştırdım diyetle birlikte kullanıldığında yağ yakımına faydalı olur diyor ama burda okuduklarımda pek faydası yok diyor. Ben bir süredir yapıyorum bana fayda etti sankiAraştırmak lazım canım faydalı olabilir. Ben sadece su içiyorum. Ödem atmak istiyorsam maydanoz demliyorum. Onu bile sıkça yapmam
Artı dayım yine ben bu işi beceremeyecegim88.70 mişsin canım
Ya izin almak istemiyorum aslında alınca çok uzaklaşıyorm ben uyarımı alayım haftaya hepsini halledeceğim. Hem yatılı misafir hem hastalık düzen müzen kalmadıCanım hasta olduğun için izin almak istersen izinli sayabilirim bu hafta. Çünkü biliyorum serum falanda aldın. Tartı beklemem. Ama şu an izin almadan sadece tartıyı atlamak istiyorsan beklemek zorundayım çünkü bu haftada çok + gelen var. Eğer bundansa yine atmayabilirsin ama 1 uyarı olur. Menüde zaten 5 tik alınmışsa silinir
Bende bromelanin kullanımına başladım bakalım haftaya belli olur daha bu sabah başladım ödem atar mı gözlemlicem diyetisyenim genelde ödem atmam için bolca ananas yedirirdi kabuklarından da tarçın ve karanfil karuştırıp çay yapardımYa netten araştırdım diyetle birlikte kullanıldığında yağ yakımına faydalı olur diyor ama burda okuduklarımda pek faydası yok diyor. Ben bir süredir yapıyorum bana fayda etti sanki
İnşallah güzel haberler verdiğin zamanlar yakındır noramKızlar çok çok üzgünüm buraya güzel haber vermeye gelecektim nasip olmadı galiba kimyasal gebelik geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?