Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ay ben bu hafta tartı göndermesem olur mu ya hem hastalık hem yatılı misafir iki haftadır hiç yapamadım ki artı geleceğim psikolojim de alt üst olacak
Canım hasta olduğun için izin almak istersen izinli sayabilirim bu hafta. Çünkü biliyorum serum falanda aldın. Tartı beklemem. Ama şu an izin almadan sadece tartıyı atlamak istiyorsan beklemek zorundayım çünkü bu haftada çok + gelen var. Eğer bundansa yine atmayabilirsin ama 1 uyarı olur. Menüde zaten 5 tik alınmışsa silinir

Son düzenleme:
Araştırmak lazım canım faydalı olabilir. Ben sadece su içiyorum. Ödem atmak istiyorsam maydanoz demliyorum. Onu bile sıkça yapmam

Araştırmak lazım canım faydalı olabilir. Ben sadece su içiyorum. Ödem atmak istiyorsam maydanoz demliyorum. Onu bile sıkça yapmam
Ya netten araştırdım diyetle birlikte kullanıldığında yağ yakımına faydalı olur diyor ama burda okuduklarımda pek faydası yok diyor. Ben bir süredir yapıyorum bana fayda etti sanki

Ya izin almak istemiyorum aslında alınca çok uzaklaşıyorm ben uyarımı alayım haftaya hepsini halledeceğim. Hem yatılı misafir hem hastalık düzen müzen kalmadı

Ya netten araştırdım diyetle birlikte kullanıldığında yağ yakımına faydalı olur diyor ama burda okuduklarımda pek faydası yok diyor. Ben bir süredir yapıyorum bana fayda etti sanki
Bende bromelanin kullanımına başladım bakalım haftaya belli olur daha bu sabah başladım ödem atar mı gözlemlicem diyetisyenim genelde ödem atmam için bolca ananas yedirirdi kabuklarından da tarçın ve karanfil karuştırıp çay yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…