Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Günaydın
Bu hafta pazar hariç günde en az 20 dk da olsa spor yapacağım.
Lokma da olsa hamur işi yok . Çünkü bana hiç bi şekilde gelmiyor hamur işi.
günde bir bardak yeşilçay mutlaka içeceğim
tek öğün diye yaptığım günlerde kefir dışında ara öğün yapmayıp açlığı sürdüreceğim yani arada acıktım muz yedim elma yedim yok . Akşama kadar sürecek o açlık.
sadece sofraya oturduğum zaman yemek yiyeceğim duygusal açlık hissettiğim an bitki çayı yada su ile kandıracağım kendimi

Dutum öyle diyet olmaz ara öğün yap mutlakabende iki aydır diyetisyene gidiyorum 10kg verdim

Günaydın kızlar ben dünün menüsünü paylaşamadım aralar hastayız O yüzden telefona elime alamıyorum.
Sabah bir tane simit bir tane haşlanmış yumurta domates salatalık bir tane küp peynir 5-6 tane zeytin
Akşam 3 yemek kaşığı pilav Üzerine de 2 3 yemek kaşığı et yanına da yoğurt 2 yemek kaşığı kadar
Adım miktarı adımı bilmiyorum çünkü saati takmadım şarjı bittiği için
Su miktarım bir buçuk litre
Chocolita espressoc

Bugünden itibaren hem sporumu hem de su miktarını arttırırım zaten 7'den sonra ben yemek yemediğim için Bu haftayı uyumlu bir şekilde kapatırım diye düşünüyorum

Doğru chocom benim aklımda bi önceki haftanın sonucu kalmış. Dün misafirim vardı kahvaltıya vakit bulup atamadim tartiyi.

Menulerimde eksik bu hafta her açıdan iyi olmadı sadece dün ne yediğimi hatırlıyorum onu yazayim
Sabah
yumurta salatası bir küçük börek peynir zeytin havuç salatalık
Arada sütlü kahve
Hurma 2 tane
Akşam
Balık bol salata
Chocolita
espressoc

Kanks haftaya hazırlan bu hafta ben cortladim biraz

Geçmiş mesajları okuyamadım kızlar. Dünün bildirimlerine bakarken okuyacağım hepsini.
Geçen haftanın Menülerine baktım.
Sıfır yağ haftasıydı.
Yemekler Kızartma yerine yağsız veya buharda/ızgara/haşlama pişirme olacaktı.
5 ️ alan çıkmadı. 2️ alan var. Bu yüzden bu hafta beslenmeden uyarı silme yapamadık. Listeleştirip ilk sayfayada geçmedim.
Diyete uygun, ama yağsız beslenmeye uygun değildi. Bende dahil bu haftaya uyum sağlayamadık. Espressoc yerine geçen hafta menülerini ben aldım. Bu hafta da ben alacağım. Pilav, omlet yağ içeriyor. Köfteler vardı kızartma olduğunu düşünerek ️ koymadım.
Pişirme şekli belirtilmeli
Makarnalar vardı. Yağsız pişirdim diye belirtilmediğinden yine ️ gelmedi

Bu hafta "Hafiflik Haftası
İlk sayfadaki 4 haftalık beslenme programının 3. Haftası oluyor.
Günde 1.5, 2 litre su
+ 1 öğün sıvı (çorba veya smoothie)
Son öğün 19.00

Menülerde son öğün saatini de belirtmeyi unutmayalım

Arada izinli olanları da etiketledim

TheDandelion
Acquaa
labellevie
yiitee
Pembe Lotus
espressoc
asliogretmen
D u t
Sisko ama gururlu
Minik Duduklu Tencere
Berrfeelinda
D Drdentist
marmelad01
Arrietty_

Son düzenleme:
Bu hafta 3 gün menü göndermemişim. 1 uyarım var. Artık dikkatli olacağım. Çünkü regl haftamdı ve beslenmeme dikkat edememiştim. Etkilememek adına yazmak istemedim. Artık yazacağım.
TheDandelion 3 gün menü gelmemiş 1 uyarı var
yiitee 3 gün menü gelmemiş. 4. Gün 3 gün toplu yazıldığı için 1 uyarı var
asliogretmen aynı sebepten 1 uyarı var.
Arrietty_ bu hafta sadece salıdan sonra menü gelmiş. 1 uyarı var.
Berrfeelinda aynı şekilde 2 gün bildirim var. 1 uyarı var.
espressoc geçen Aylık sonuçtan + 1 uyarı vardı, bu haftada tartıdan toplam 2 uyarı var.

3. Uyarı liste dışıdır
Beslenme programına dikkat ederek,
Yüzdeler de ilk 3 e girerek
Aylık sonuçta -2 kg vererek sildirebiliriz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…