Geçmiş olsun canım değerin kaçtıKızlar çok çok üzgünüm buraya güzel haber vermeye gelecektim nasip olmadı galiba kimyasal gebelik geçiriyorum
Dutum öyle diyet olmaz ara öğün yap mutlakaGünaydın
Bu hafta pazar hariç günde en az 20 dk da olsa spor yapacağım.
Lokma da olsa hamur işi yok . Çünkü bana hiç bi şekilde gelmiyor hamur işi.
günde bir bardak yeşilçay mutlaka içeceğim
tek öğün diye yaptığım günlerde kefir dışında ara öğün yapmayıp açlığı sürdüreceğim yani arada acıktım muz yedim elma yedim yok . Akşama kadar sürecek o açlık.
sadece sofraya oturduğum zaman yemek yiyeceğim duygusal açlık hissettiğim an bitki çayı yada su ile kandıracağım kendimi
Nasılsın minnosumDutum öyle diyet olmaz ara öğün yap mutlakabende iki aydır diyetisyene gidiyorum 10kg verdim
Çok şükür iyiyim miniğim sen nasılsınNasılsın minnosum
Canım nasılsınDutum öyle diyet olmaz ara öğün yap mutlakabende iki aydır diyetisyene gidiyorum 10kg verdim
Benim kilo fazlaya o yüzden çok gitti balımCanım nasılsınçok sevindim ne güzel vermişsin 2 aydır 6 kilo verdim bende hemen hemen
Gitsin gitsinBenim kilo fazlaya o yüzden çok gitti balım
Olsun şifa olsun geri gelmesinBenim kilo fazlaya o yüzden çok gitti balım
İyiyim bende çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz :)Çok şükür iyiyim miniğim sen nasılsın
Berfim geçen hafta 94.05 tartı fotoğrafı vardı. Buna göre bu hafta + gelmiş oldun. Grup yıldızı olduğun için özelden atmıştın o yüzden fark etmemiş olabilirsin.
Tartı da 15.00 den sonra geldiği için 1 uyarı geldi
Doğru chocom benim aklımda bi önceki haftanın sonucu kalmış. Dün misafirim vardı kahvaltıya vakit bulup atamadim tartiyi.Berfim geçen hafta 94.05 tartı fotoğrafı vardı. Buna göre bu hafta + gelmiş oldun. Grup yıldızı olduğun için özelden atmıştın o yüzden fark etmemiş olabilirsin.
Tartı da 15.00 den sonra geldiği için 1 uyarı geldi canım
Gelmesin ya zorla gidiyor neleri feda ediyoruz baklavalar çörekler böreklerOlsun şifa olsun geri gelmesin
İyiyim bende çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz :)
Menulerimde eksikİlk sayfa güncellendi.
Geçen haftanın kontrollerini ben yapacağım Kızlar. Beslenme programına göre incelemeye vaktim olmadı. Ona yarın bakıp sonuçları paylaşırım.
Menü göndermeyenlere baktım sadece.
Bazı menüler 2 gün gelmemiş, 3. Gün toplu gönderilmiş. Buna dikkat edelim
3 gün menü göndermemek 1 uyarı getirir kuralımız var. Ama demek değil ki son güne kadar biriksin. Çünkü extra yorucu oluyor. Özen gösterirsek çok seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?