- 8 Mart 2020
- 6.092
- 29.351
- 548
Ben yazacaktımEvet canım . Telefona not ediyorum . Ordan kopyalayıp yapay zekaya atıyorum o makrosunu mikrosunu kalorisini hesaplıyor. Ss alıp buraya atıyorum
Bu hafta böyle denemek istedim faydasını da gördüm. Hem istediğimi yedim hem herşeyden yedim . Hem az yedim . Bi tek bugün regl ve arkadaş buluşması olunca biraz fazla oldu . O da spor yapmadım kaslarım rahatlasın diye ondan . Orda yediklerimi bile yazdım hesapladı .
Ama diyet dışı olduğu için buraya yazmadım
Sırf orda yediklerim içtiklerim 700 kaloriymişsabah ve akşamı hafif tuttum o yüzden
ChatcptBen yazacaktımespressoc yazdı maşallah hangi yapay zeka bu
Biz senle hep aynı gün olmak zorundamiyiz regli regl kardeşi oldukbu sabah oldum bende
Mutfak tartısı yok kadina bak grami gramina nasıl hesaplıyor diyordumChatcptbi de mutfak tartısı var. Kullanmamıştım hiç. Çok güzel oluyor bak gözlemyi bile tartıyla yiyorum
Evet her ay aynı gün oluyoruz.
Canım senin denge egzersizin 1 tane kaldı. Yarın son günDün diyeti bozmadım şükür
Kahvaltı
Yarim avakado
2 dilim tb ekmek
Peynir ,domates
1 haşlanmış yumurta
Arada sade kahve 1 ceviz 1 hurma
Aksam
Bir kase havuç tarator
4-5 kasik bulgur pilavı
Tavuk sote
2 litre suChocolita
Chocolita canım nasılsın?
Sağolun kızlar. Psikolojik olarak çökmüştüm. Bazen her şey kapanır ya bir anda gitti öyle. Hiçbir şey yapmak istemedim. Hala daha çok iyi hissetmiyorum. İnşallah daha iyi olacağım. Şu an yarın olsun da yürüyüşe çıkayım hava alayım diye bakıyorum
Aa nasıl özelden buraya atılmıyor mu
7 Kasım Yıldızlar Ligi
️ D Drdentist
️
️ marmelad01
(Lig yıldızları tartıları özelden gönderir)
Herkese bol eksiler
Lig yıldızları özelden atıyor ki sonuç süpriz olsun. Şampiyon belirlenecek. Sizin dışınızdaki herkes topiğe atacakAa nasıl özelden buraya atılmıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?