Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi Geceler
22 Aralık Menü ve Spor Bildirimi
10.30 2 haşlanmış yumurta,kıvırcık,mor lahana, havuç salatası,5 zeytin, 1 dilim karabuğday ekmeği
13.00 2 gün kurusu kayısı, 5 çiğ badem
18.00 5 yk yumurtalı pırasa kavurması, 5 yk karabuğday pilavı, 1 gün kurusu kayısı
2 litre su
9700 adım Chocolita espressoc

Selam kızlar
22.12.25
08.30
2 haşlanmış yumurta,zeytin 7 tane, 1 çok bal, 1 dilim ekmek

12.30
1 küçük muz
14.00
1 kase bezelye yemeği,yoğurt

16.00
Sade kahve, 2 hurma,biraz ceviz
17.00
Taze fasulye, 3 dolma, yoğurt

Cay ile hurma ve fındık
Şu:1.5 lt Chocolita espressoc
Denge egzersizi bugün çok az da olsa yaptım biraz

Katılıyorum. Ek olarak, bir şeyi yapmam lazım dedikçe o kadar yapamıyoruz espressoc baskıdan dolayı. Bir de durdukça insanın yiyesi geliyor. Bir şeylerle oyalansak kendimizi meşgul etsek ne güzel olur

22 ARALIK, PAZARTESİ (DELFİNİA)
Adımlarım
: 3561 Chocolita espressoc
Su: 2,5 lt. içtim.
Kahvaltıda, 10 zeytin, 1 dilim beyaz peynir,1 dilim tam buğday ekmeği yedim. 1 bardak süt içtim.
Öğle yemeğinde 2 yumurta ile omlet yaptım.
Akşam yemeğinde tavuk ızgara ve yoğurtlu patlıcan salatası yedim.
Arada 2 fincan sade Türk kahvesi içtim. 1 Trabzon hurması, 3 mandalina yedim. 1 bardak süt içtim.
Dün akşam uyuyakaldığım için menümü bugün sabah yazabildim.

Mutlu sabahlar
Eve gecince spor ve ögün yapacagım.Hava soguk

Gecen hafta detaylı tahlil yapıldı cankm bütün dengelerim şaşmış zaten onlair yerine gelmesi için kilo vermem lazım kilo vermek icin değerlerin düzelmesi lazım ilaç alıyorum of bilmiyorum saçma sapann

Katılıyorum. Ek olarak, bir şeyi yapmam lazım dedikçe o kadar yapamıyoruz espressoc baskıdan dolayı. Bir de durdukça insanın yiyesi geliyor. Bir şeylerle oyalansak kendimizi meşgul etsek ne güzel olur
Evet psikolojik olarak strese girdikçe yapamıyoruz

Gününüz güzel geçsin arkadaşlar
Adımsayarım az mı sayıyor diye şüphelenmeye başladım vallahi. Sabahtan beri dolanıyorum dışarıda, daha 1634'de... Ağır sıklet olunca ağır gidiyorum herhalde, sallana sallana
Şaka bir yana çok şükür, tartıda üç haneli rakamları görmüyorum artık. Benim için büyük bir adım, kaptanım bilir tartıda bir ileri, bir geri gittiğim zamanları
Yediklerime dikkat etmeye başlayınca insülin direnciymiş, haşimatoymuş vs engel olamıyor insana. Kendimi eleştirmem gerekirse daha aktif olabilirim yürüyüş anlamında.
Bugün sizinle biraz dertleşmek istiyorum.
Sol dizimdeki sorun iyice ciddileşti maalesef, merdiven çıkarken artık kullanamıyorum, çok canım acıyor, bir de vücudumu taşıyamıyor sanki o dizim. Sıvı azalması kaynaklı da bir problem olsa gerek.
Ortopedi uzmanım önce kilo vermem gerektiğini söyledi. "Yüksek tibial osteotomi sorunu var; ama son çare olarak ameliyat ederiz. Kilo verip bana bir daha muayeneye gelin, olur mu?" dedi. Bazen kilo verince ameliyata gerek kalmadan hasta hayatını idame ettirebiliyormuş. Parktaki özel Yürüyüş yolu haricinde de çok yürümemi önermiyor uzmanlar. Kilo fazla olduğundan ve dizlerde sorun olduğundan.
Yüzme önerdi doktorum; ama havalar da soğudu iyice. Gözüm pek yemiyor doğrusu.
Tabii bunda benim "Garfield" mizacımın da etkisi var, belki başkası olsa çoktan yüzmeye başlamıştı.
Diz ağrısı için doğal veya destek ürün olarak kolajen takviyesi mi alsam biraz diye düşünüyorum. Belki o zaman yükseklik inip çıkarken diz ağrısı yaşamam.
Hepimize bol şans ve azim diliyorum kilo verme ve eski sağlığımıza kavuşma sürecimizde.
Sevgilerimle.

23 Aralık, Salı günü 9:30'da evden çıktım.
Kahvaaltıda ince bir dilim kaşar ile yapılmış, az yağlı, tam buğday ekmekli tost yedim. Sonrasında Türk kahvesi ve 1 orta boy sütlü filtre kahve içtim.
Yanında fotoğraftaki 1 adet sütlü madlen çikolatayı yedim.

Geçmiş olsun canım ya
Benimde d vitamini 9 ' a düşmüş
İdrarda protein albümin kan ne ararsan var maşallah kolestrol yükselmiş ( bu ketoya baglı ama gene risk yani ) neyse hallederiz.
Eminim sende halledersin canım benim herşey gönlünce olsun insallah

Geçmiş olsun canım Herşeye ragmen çabalamaktan vazgeçmedigin için tebrik ediyorum seniRabbül alemin şifanı versin insallah

Çok geçmiş olsun Denp
Acil şifalar diliyorum.

Geçmiş olsun canım espressoc
Acil şifalar diliyorum.

Kocaman sarılıyorum sana . Azmine hayranım yapabileceğine de yürekten inanıyorum. Burda olman gereken kiloda olduğun günü de görücez inşallah. Rabbimden acil kalıcı şifalar diliyorum evet her hastalığın ilk sebebi kilo. Daha sağlıklı günler için hepimiz kilolarımıza savaş açtık . Sen hiç pes etmedin . yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…