- Emoji Skoru
- 19.354
- Puanlar
- 208
Katılıyorum. Ek olarak, bir şeyi yapmam lazım dedikçe o kadar yapamıyoruzBu hafta protein ağırlıklı beslen mutlaka öğlen yemeği olarak kefir çiğ badem tuket aksamda 18:00 önce yemeğini yemiş ol bı kerede böyle dene
Aile hekimine kilo veremiyorum tahlil yaptırmak istiyorum de Demir eksikliği bile kilo vermede güçlük yaratıyor
Gecen hafta detaylı tahlil yapıldı cankm bütün dengelerim şaşmış zaten onlair yerine gelmesi için kilo vermem lazım kilo vermek icin değerlerin düzelmesi lazım ilaç alıyorum of bilmiyorum saçma sapannBu hafta protein ağırlıklı beslen mutlaka öğlen yemeği olarak kefir çiğ badem tuket aksamda 18:00 önce yemeğini yemiş ol bı kerede böyle dene
Aile hekimine kilo veremiyorum tahlil yaptırmak istiyorum de Demir eksikliği bile kilo vermede güçlük yaratıyor
Evet psikolojik olarak strese girdikçe yapamıyoruzKatılıyorum. Ek olarak, bir şeyi yapmam lazım dedikçe o kadar yapamıyoruzespressoc baskıdan dolayı. Bir de durdukça insanın yiyesi geliyor. Bir şeylerle oyalansak kendimizi meşgul etsek ne güzel olur
Geçmiş olsun canım yaGecen hafta detaylı tahlil yapıldı cankm bütün dengelerim şaşmış zaten onlair yerine gelmesi için kilo vermem lazım kilo vermek icin değerlerin düzelmesi lazım ilaç alıyorum of bilmiyorum saçma sapann
Geçmiş olsun canımGününüz güzel geçsin arkadaşlar
Adımsayarım az mı sayıyor diye şüphelenmeye başladım vallahi. Sabahtan beri dolanıyorum dışarıda, daha 1634'de... Ağır sıklet olunca ağır gidiyorum herhalde, sallana sallana
Şaka bir yana çok şükür, tartıda üç haneli rakamları görmüyorum artık.Benim için büyük bir adım, kaptanım bilir tartıda bir ileri, bir geri gittiğim zamanları
Yediklerime dikkat etmeye başlayınca insülin direnciymiş, haşimatoymuş vs engel olamıyor insana. Kendimi eleştirmem gerekirse daha aktif olabilirim yürüyüş anlamında.
Bugün sizinle biraz dertleşmek istiyorum.
Sol dizimdeki sorun iyice ciddileşti maalesef, merdiven çıkarken artık kullanamıyorum, çok canım acıyor, bir de vücudumu taşıyamıyor sanki o dizim. Sıvı azalması kaynaklı da bir problem olsa gerek.
Ortopedi uzmanım önce kilo vermem gerektiğini söyledi. "Yüksek tibial osteotomi sorunu var; ama son çare olarak ameliyat ederiz. Kilo verip bana bir daha muayeneye gelin, olur mu?" dedi. Bazen kilo verince ameliyata gerek kalmadan hasta hayatını idame ettirebiliyormuş. Parktaki özel Yürüyüş yolu haricinde de çok yürümemi önermiyor uzmanlar. Kilo fazla olduğundan ve dizlerde sorun olduğundan.
Yüzme önerdi doktorum; ama havalar da soğudu iyice. Gözüm pek yemiyor doğrusu.
Tabii bunda benim "Garfield" mizacımın da etkisi var, belki başkası olsa çoktan yüzmeye başlamıştı.
Diz ağrısı için doğal veya destek ürün olarak kolajen takviyesi mi alsam biraz diye düşünüyorum. Belki o zaman yükseklik inip çıkarken diz ağrısı yaşamam.
Hepimize bol şans ve azim diliyorum kilo verme ve eski sağlığımıza kavuşma sürecimizde.
Sevgilerimle.
Eki Görüntüle 3688431
Amin, inşallah.Geçmiş olsun canımHerşeye ragmen çabalamaktan vazgeçmedigin için tebrik ediyorum seni Rabbül alemin şifanı versin insallah
Çok geçmiş olsunGeçmiş olsun canım ya
Benimde d vitamini 9 ' a düşmüş
İdrarda protein albümin kan ne ararsan var maşallahkolestrol yükselmiş ( bu ketoya baglı ama gene risk yani ) neyse hallederiz.
Eminim sende halledersin canım benim herşey gönlünce olsun insallah
Geçmiş olsun canımGecen hafta detaylı tahlil yapıldı cankm bütün dengelerim şaşmış zaten onlair yerine gelmesi için kilo vermem lazım kilo vermek icin değerlerin düzelmesi lazım ilaç alıyorum of bilmiyorum saçma sapann
Kocaman sarılıyorum sana . Azmine hayranımGününüz güzel geçsin arkadaşlar
Adımsayarım az mı sayıyor diye şüphelenmeye başladım vallahi. Sabahtan beri dolanıyorum dışarıda, daha 1634'de... Ağır sıklet olunca ağır gidiyorum herhalde, sallana sallana
Şaka bir yana çok şükür, tartıda üç haneli rakamları görmüyorum artık.Benim için büyük bir adım, kaptanım bilir tartıda bir ileri, bir geri gittiğim zamanları
Yediklerime dikkat etmeye başlayınca insülin direnciymiş, haşimatoymuş vs engel olamıyor insana. Kendimi eleştirmem gerekirse daha aktif olabilirim yürüyüş anlamında.
Bugün sizinle biraz dertleşmek istiyorum.
Sol dizimdeki sorun iyice ciddileşti maalesef, merdiven çıkarken artık kullanamıyorum, çok canım acıyor, bir de vücudumu taşıyamıyor sanki o dizim. Sıvı azalması kaynaklı da bir problem olsa gerek.
Ortopedi uzmanım önce kilo vermem gerektiğini söyledi. "Yüksek tibial osteotomi sorunu var; ama son çare olarak ameliyat ederiz. Kilo verip bana bir daha muayeneye gelin, olur mu?" dedi. Bazen kilo verince ameliyata gerek kalmadan hasta hayatını idame ettirebiliyormuş. Parktaki özel Yürüyüş yolu haricinde de çok yürümemi önermiyor uzmanlar. Kilo fazla olduğundan ve dizlerde sorun olduğundan.
Yüzme önerdi doktorum; ama havalar da soğudu iyice. Gözüm pek yemiyor doğrusu.
Tabii bunda benim "Garfield" mizacımın da etkisi var, belki başkası olsa çoktan yüzmeye başlamıştı.
Diz ağrısı için doğal veya destek ürün olarak kolajen takviyesi mi alsam biraz diye düşünüyorum. Belki o zaman yükseklik inip çıkarken diz ağrısı yaşamam.
Hepimize bol şans ve azim diliyorum kilo verme ve eski sağlığımıza kavuşma sürecimizde.
Sevgilerimle.
Eki Görüntüle 3688431
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?