Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Diyorsun. Hadi inşallah hayırlısıyla ya sweetim. Değişik duygular içindeyim. Seninde 1 taneydi dimi
Cocom Miraç büyümüş artık çalışabilirsin diye düşünüyorum ikinci çocuk için calisman şart tek kişinin çalışmasıyla oluyor ama kısıtlı 😑
Tam kaç yaşındasin şuan
Ben ikizleri 36 yaşında doğurdum biliyorsun
Çalışmayı bende çok istiyorum ama onlar okuldan alacak kimse yok hasta olsalar evde bakacak kimse yok
annem memlekette gelse babam hasta onlar sürekli hastaneye gidiyorlar onada babamı bırak gel çocuklara bak diyemem böyle bir cikmazdayim 😑

@Chocolita
Listeye girsem nasıl olacak kilom çok fazla kendime dur diyemiyorum buraya yazınca bi sorumlugum var diyorum devam ediyorum

Cocom Miraç büyümüş artık çalışabilirsin diye düşünüyorum ikinci çocuk için calisman şart tek kişinin çalışmasıyla oluyor ama kısıtlı 😑
Tam kaç yaşındasin şuan
Ben ikizleri 36 yaşında doğurdum biliyorsun
Çalışmayı bende çok istiyorum ama onlar okuldan alacak kimse yok hasta olsalar evde bakacak kimse yok
annem memlekette gelse babam hasta onlar sürekli hastaneye gidiyorlar onada babamı bırak gel çocuklara bak diyemem böyle bir cikmazdayim 😑
Ben 32 yi doldurdum bu sene. Aslında benzer durumdayım. Miraç büyüdü çalışabilirim ama rehabilitasyon süreci de devam ediyor bu arada. Götürüp getiriyorum dersleriyle ilgileniyorum. Kaldı ki 2. Çocuğu düşünüyorum. İşte düşündükçe bir duruyorum. Daha çok düşündükçe 2. Çocuk çok mu zor olacak diyorum. Çalışma hayatı bir yanda. İşin içinden çıkamıyorum

Bu ara sanki depresyonda gibiyim hiç bir şey yapasim yok geçen hafta bir düğünde wc dengesizin biri hamile kadın girsin önce wc dedi görsen benden kilolu birde kızmıyorum kimseye ben yapıyorum bunu kendime 😑

@Chocolita
Listeye girsem nasıl olacak kilom çok fazla kendime dur diyemiyorum buraya yazınca bi sorumlugum var diyorum devam ediyorum
Valla canım diyet dışıyım yazıp çıkıyorum yapamadıysam. Sen bilirsin nasıl istiyorsan. Bir yerde mecbur devam edeceğiz diyete. Hangi haftadan tutturursak devamı gelecek. Ama listede bulunuyorum

Bu ara sanki depresyonda gibiyim hiç bir şey yapasim yok geçen hafta bir düğünde wc dengesizin biri hamile kadın girsin önce wc dedi görsen benden kilolu birde kızmıyorum kimseye ben yapıyorum bunu kendime 😑
Ay insanların bu saçma sapan yorumlarına deliriyorum ya. Öfff takma boş ver. Bana da diyorlar göbek mi bebek mi. Göbek diyorum bende. Başka bir şey diyesi geliyor da insanın

Ben 32 yi doldurdum bu sene. Aslında benzer durumdayım. Miraç büyüdü çalışabilirim ama rehabilitasyon süreci de devam ediyor bu arada. Götürüp getiriyorum dersleriyle ilgileniyorum. Kaldı ki 2. Çocuğu düşünüyorum. İşte düşündükçe bir duruyorum. Daha çok düşündükçe 2. Çocuk çok mu zor olacak diyorum. Çalışma hayatı bir yanda. İşin içinden çıkamıyorum
Yaşın ideal 35 kadar iyi sonrası biliyorsun riskli oluyor bende öyle olmuştu
Seni çok iyi anlıyorum ikinci oldugunda ikisine yetebilirmiyim düşüncesi içini kemirir
Eşim de bende isteyerek çocuk sahibi olduk ama sorumluluk büyüğü benim üzerimde o hafta sonu arkadaşlariyla dışarı çıkar ben çocukların eksikleri için dışarı çıkarım
Bilmiyorum ikizleri çok seviyorum iyiki olmuşlar ama zor bu devirde yanında anne veya kv destek varsa yap benim ikiside yoktu ne cesaret diyorum şimdiki 40 yasindaki ben yapmazdı tek çocukla kalırdı

Valla canım diyet dışıyım yazıp çıkıyorum yapamadıysam. Sen bilirsin nasıl istiyorsan. Bir yerde mecbur devam edeceğiz diyete. Hangi haftadan tutturursak devamı gelecek. Ama listede bulunuyorum
Cuma listeye girmek istiyorum uyarım olur aylikta büyük ihtimalle

Seni çok iyi anlıyorum ikinci oldugunda ikisine yetebilirmiyim düşüncesi içini kemirir
Eşim de bende isteyerek çocuk sahibi olduk ama sorumluluk büyüğü benim üzerimde o hafta sonu arkadaşlariyla dışarı çıkar ben çocukların eksikleri için dışarı çıkarım
Bilmiyorum ikizleri çok seviyorum iyiki olmuşlar ama zor bu devirde yanında anne veya kv destek varsa yap benim ikiside yoktu ne cesaret diyorum şimdiki 40 yasindaki ben yapmazdı tek çocukla kalırdı
Allah sonumuzu hayır etsin. Karıştım inan ki. Şimdi yaptım yaptım dediğin gibi sonra hiç yapamam.

Anne evi karışık. Anneme güvenip yapamam. Kv desen yaşı var. Aslında bakar ama nasıl desem gözüyle bakar. Gözetmen gibi. Bilmiyorum gerisini yapabilir mi.

Allah sonumuzu hayır etsin. Karıştım inan ki. Şimdi yaptım yaptım dediğin gibi sonra hiç yapamam.
Hakkında hayırlısı olsun canım
Her bebek bereketiyle gelir kardeşi olmalı bi insanın diye düşünüyorum

Anne evi karışık. Anneme güvenip yapamam. Kv desen yaşı var. Aslında bakar ama nasıl desem gözüyle bakar. Gözetmen gibi. Bilmiyorum gerisini yapabilir mi.
Çocuk gelişimi bölümü mezunuyum demiştin yanlış hatırlamıyorsam anaokulu öğretmeni oluyor degilmi kardeşim anaokulu öğretmeni
Kiz kardeşim büyük kızını yazın kv memlekete gönderiyordu üzülerek küçük kızıyla öğretmenlik yapıyordu özel okul olduğu için yanında götürüyordu ücreti kızının indirimli oluyordu yarı yarıya gibiydi galiba kaç sene böyle idare etti çoğu zaman ben baktım okul zaman kv köyden gelen kadar büyük kızına

28 eylül pazartesi
Sabah 1 tost
Öğle 1/4 kase çorba, 1/2 tabak kuru fasülye, 1/2 tabak pilav, 1 kase cacık
Akşam 1 dilim ekmek, 1 parça etli sulu yemek
Su 2lt
Spor yok

29 eylül salı
Sabah 1 tost
Öğle 1 tabak kıymalı patlıcan yemeği, 1 kase salata, 1/4 kase çorba
Akşam 1 tost
Su 2lt
Spor yok
@Chocolita

İşte o haksızlık eder miyim düşüncesi şu an beni alıkoyuyor. Ama iş hayatımda olsun istiyorum. Yoksa bir şeylere sahip olmak çok zor. Biraz kenara koyardık ilerde çocuklarımıza bir şey bırakırdık. Çocuk büyütmek 1-2 senede olacak iş de değil. Miraç 10 yaşını bitirdi. 2. Çocuğu da bu kadar beklesem geleceğim 44 yaşına. Oy oy bakalım ne yapacağım
Yaa ben 1. Çocuğu da küçük sandım, valla neresinden tutarsan elinden kalıyor o yüzden yorumsuzum. Ben çocuk 7 aylıkken işe dönmüştüm şu an 2 yaşını dolduracak

Bugün yediklerim
Sabah: 1 haslanmıs yumurta
Öğlen: tam buğday ekmeğin arasına 2 adet hindi füme ( iş yerinde çok yoğundum o yüzden ayakta 2 lokmada yedim sjsjsjs)
Ara: Türk kahvesi kuru kayısı ve incir
Akşam: 4 yk pilav 2 minik karnıyarığın içini yedim (patlıcan sevmiyorum)

@Chocolita

Chocom bence öyle düşünme . Ben Senin yerinde olsam yani 32 yaşında olsam ikinci cocugu yapardim, yasim ileri olduğu için tek cocukta kaldik . Ne enerjimiz var ne de o hamileligi yeniden yasayacak sinir var bizde .

Sana gelecek olursak sen çok iyi bir annesin , şimdiden adil olur mu olmaz mi diye düsünüyorsun kafa yoruyorsun . Her cocuk farkli olduğu için ihtiyaclari da farkli oluyor . Yani iki cocuguna da zaten ayni yaklasman büyütmen mümkün degil . O zamanki Choco ile su Anki Choco Anne de ayni kisi degil . Bence sen yaparsin sen ise gir sonra da cocugu yap ama
Seni engellemesin hicbiri

Back
X