- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Menünün altına eklemistim ama gözden kaçmış demekki canim.Cezasını görmediğim hanımlar ekran bekliyorum.
Ucmelekannesi
@Lori
Deenniizz
@labellevie canım salı günü diyet beslenmedim demişsin mecbur ceza yazdım halledersin
Daha taşınamadım bonus ya. Dün ev temizlenecekti sular gitti önceki gün. Akşam geldi teyzem falan temizledik. Bir kaç güne taşıncaz inşallahSen taşındın mı swet
Çok teşekkür ederim delfi
Sagol canim ben de uzuluyorum cunku hep uzanmak istiyorum hep yorgunum yarin yakinlarda saglik ocagi gibi birsey var tahlil sonuclarimla gidip recete yzmasini isteyecem.Magnezyum malat enerji verir dediler onu da aldim bi ise yaramadi.eskiden kahvenin icine hindistan cevizi yagi dökerdim yarim saat icinde enerji bombasina donusürdüm simdi hic etki etmiyor hayatimda boyle oldugum bir donem hic olmadi hatta diyete ara versem mi diye bile dusundum bugun ama boyle bir ekibi motivasyonu bulamayabilirim diye vazgectim.
bebişim biliyorum ama yapamadım maalesef dizimdeki sıkıntıdan dolayı.dün gece denedim de yok olmadı. bugün şişi ve ağrısı daha az. bugün tekrar denicem bakalımCezasını görmediğim hanımlar ekran bekliyorum.
Ucmelekannesi
@Lori
Deenniizz
@labellevie canım salı günü diyet beslenmedim demişsin mecbur ceza yazdım halledersin
Geçmiş olsun. İhmal etme diz önemli.Günaydın kızlar
dün gece dizim çok ağrıyordu. çocukları uyurken sızmışım ben de. ayak topuklarımda da ağrı başladı. gıcırdayan sandalyelere döndümbugün onun için de gidip bi krem almayı düşünüyorum. inşallah spor yapabilirm. bu hafta henüz hiç spor yapamadım
selam kızlar dünkü menüm26 Ekim persembe menü bildirimi yapmayanlar.
sweetgirlcandy
@Beyaz leylak
Deenniizz
@Devitamini
prensesss016
Fit mutlu anne
@Melegimkorusun
@Lori
G Goklerce
@Begonya2
Kızlar arada kacirdigim olabilir ama yazdiysaniz beni etiketleyin görmedim çünkü.
krem iyi gelir ağrına inşallah. canım.Günaydın kızlar
dün gece dizim çok ağrıyordu. çocukları uyurken sızmışım ben de. ayak topuklarımda da ağrı başladı. gıcırdayan sandalyelere döndümbugün onun için de gidip bi krem almayı düşünüyorum. inşallah spor yapabilirm. bu hafta henüz hiç spor yapamadım
Aksilik olmuş canım iyi olun da işler yapılır. Kolay gelsinDaha taşınamadım bonus ya. Dün ev temizlenecekti sular gitti önceki gün. Akşam geldi teyzem falan temizledik. Bir kaç güne taşıncaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?