Afiyet olsun 10.000 cezalisin tatlım
Çokom 100 gramla birinci mi oldum4 Aralık Yıldız Savaşçıları
Istenmeyentuyy labellevie
D u t @Lori
Supernovadan Sulukuleli yüzdesi 2.631
Sexual den labellevie -0.400
Grup alfadan dut -127
Yıkım ekibinden Lori -722
@Ucmelekannesi senin yüzde -721 minicik bir farkla Lori aldı
Gayet iyi bir yüzde
Evettt bak bu şansı iyi değerlendir dutumÇokom 100 gramla birinci mi oldum
Kesinlikle cok iyi yazmissin chocom vazgecmek yok er ya da geç ulaşacağızGrup üyeliğini donduranlari listeden çıkardım kızlar. Ayrıca başka bir yere kaydettim. Dönmek istediklerinde tekrar yazarız. Liste uzadı çünkü. Motivasyon kaybı olmasın.
Hevesiniz kaçmasın. Neden burada olduğumuzu hatırlayalım. Hepimiz insanız iniş çıkışlar olabilir. Başlarken çok iyiydi sonra bazen durdu bazen alarak geldik. Ama bu ufak tefek oynamalar olabilir. Çok normal.
Hadi canım kadınlar
Ben son 1 kişi kalana kadar buradayım. Ne yaparsam yapayım burası gözümün önünde duracak. Bir şekilde olacak. İster bu ay ister 5 ay sonra. Ama olacak. Haftalık sonuçlarda sıkışmayin. Büyük resmi görün.
Hiçbir şey için moral bozmayalim
Bugün nefes alabiliyorsak harika bir gün
Bugün sağlığımız yerindeyse çok sansliyiz
Her şey hallolur
Burada birlikteyiz. Üstesinden geliriz. Sadece vazgeçmeyin
Yeşil elma armut limon hep ise yariyodu da bu ara pek işe yaramadi ya deneyim canim zeytinyagi ve limonuAçılın kabızlık uzmanlık alanımen iyi fayda gördüğüm şey sabah aç karnına 1 YK zeytinyagi içine limon sıkıp içmek, probiyotik düzenli kullan bunu da dene, tabi aç karnina yeşil elma veya kivi de çok iyi geliyor, kivi gerçekten kabızlıkta mucize
YaaaBebişim menü kontrolleri sende ya artik beni etiketlemene gerek yok
Cezan hayırlı olsun tatlım
-100 gr la tarihe geçicem çokoEvettt bak bu şansı iyi değerlendir dutumrakibin güçlü ama istersen yaparsın. Lori masallah iki haftadır karşısına geçeni alıyor
Emeğine sağlıkKızlar menüsü eksik olanlar gri, menü bildirimi yapanlar yeşil, cıs yiyenler kırmızı olacak menüleri eksiksiz bildirelim lütfen üşenmedim excelden dosya yaptım
4 Aralık Yıldız Savaşçıları
Istenmeyentuyy labellevie
D u t @Lori
Supernovadan Sulukuleli yüzdesi 2.631
Sexual den labellevie -0.400
Grup alfadan dut -127
Yıkım ekibinden Lori -722
@Ucmelekannesi senin yüzde -721 minicik bir farkla Lori aldı
Gayet iyi bir yüzde
Eline sağlık, güzel bir tablo olmuş.Kızlar menüsü eksik olanlar gri, menü bildirimi yapanlar yeşil, cıs yiyenler kırmızı olacak menüleri eksiksiz bildirelim lütfen üşenmedim excelden dosya yaptım
Hadi bakalım.Istenmeyentuyy hadi bakalım yarışalım. Ben bu hafta çok sıkı tutacağım.
İlk sayfadaki yüzdeler doğru mu? Ben yüzdemi 0.567 buldumTamam canım olur. Bu hafta bekliyorum cezayı
Eline sağlık canımKızlar menüsü eksik olanlar gri, menü bildirimi yapanlar yeşil, cıs yiyenler kırmızı olacak menüleri eksiksiz bildirelim lütfen üşenmedim excelden dosya yaptım
Kızlar menüsü eksik olanlar gri, menü bildirimi yapanlar yeşil, cıs yiyenler kırmızı olacak menüleri eksiksiz bildirelim lütfen üşenmedim excelden dosya yaptım
Ellerine sağlıkKızlar menüsü eksik olanlar gri, menü bildirimi yapanlar yeşil, cıs yiyenler kırmızı olacak menüleri eksiksiz bildirelim lütfen üşenmedim excelden dosya yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?