Evet canımTamam canım tatile mi çıkıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımTamam canım tatile mi çıkıyorsun
Süpersin ya, çok iyi gidiyorsun. Baya hafiflemişsindir. Böyle devam et sakın bırakma.Yüzdem -1,089![]()
Benim geçen hafta 78,8 idi kilom bugün 78,5 fark 300 g ama kilo ile ifade edersek 0,3 onu önceki kiloma bölüp 100 ile çarpıyorumAy ben Yüzde şeysini bulamadım. Yüzde 4 falan oluyor sanırım. Biz niye yüzde alıyoruz kızlaronun yerine mezura ölçümleri ile yağı takip etsek
Benim diyetisyenim de kilo takibi beraberinde mezura ölçümleri yaptırıyordu. Sıkılaşma olup olmadığını anlamak için çok faydalı. (Kas artışı olup, yağdan verince istenildiği gibi sıkılaşılıyor ve böylesi daha sağlıklı bir kilo kaybı oluyor.)Ay ben Yüzde şeysini bulamadım. Yüzde 4 falan oluyor sanırım. Biz niye yüzde alıyoruz kızlaronun yerine mezura ölçümleri ile yağı takip etsek
Geçmiş olsun
Kemdim yapınca yanlış çıktı. Yapay zekaya yaptırdımBenim geçen hafta 78,8 idi kilom bugün 78,5 fark 300 g ama kilo ile ifade edersek 0,3 onu önceki kiloma bölüp 100 ile çarpıyorum
78,8-78,5=0,3/78,8=0,00380 bunu 100 ile çarp 0,38 yüzdem bu arada eşittir işareti ile işlem yaparken hesaplama yapıyor otomatik bunu da yeni fark ettim.
Nasıl bir diyet? Sadece protein mi var?%2.18 çıktı. Yaptıgım protein diyetinde başladıgın kilonun 2 haftada %5. Ay somunda % 10 kilo kaybı hedefleniyor. Umarım duraksama olmaz
Evet cnm bir süre öyle. Sonra yavaş yavaş yasaklı sebzeleri bakliyatları falan ekliycemNasıl bir diyet? Sadece protein mi var?
menülerde Chocolita'yı etiketliyoruzKızlar menü yazıyorım. Birini etikwtliyor muyduk menü yazarken ?
Uyanınca 25 dk eliptik
Sabah: protein kraker ve sote sebze
Öğlen protein kurabiye ve çay
Takviyelerim
Akşam ızgara köfte yanına sote sebze. ( ve 2 adet çıtır kızarmış köfte ve 1 kaşık yogurt bunlar maalesef benim için kaçamak . Bunlar yok diyetimde ama napiyim çıtır tavuk çok güzel) Yarın dengeleyeceğim. Bugünü kapattım.
Kızlar menü yazıyorım. Birini etikwtliyor muyduk menü yazarken ?
Uyanınca 25 dk eliptik
Sabah: protein kraker ve sote sebze
Öğlen protein kurabiye ve çay
Takviyelerim
Akşam ızgara köfte yanına sote sebze. ( ve 2 adet çıtır kızarmış köfte ve 1 kaşık yogurt bunlar maalesef benim için kaçamak . Bunlar yok diyetimde ama napiyim çıtır tavuk çok güzel) Yarın dengeleyeceğim. Bugünü kapattım.
Burada Kazanan belirlediğimiz için yüzde hesabı önemli oluyor canım. Herkesin vücut ölçüleri farklı tabi bakılabilir. Ama isteyen paylaşabilir kural olarak belirlemedik.Ay ben Yüzde şeysini bulamadım. Yüzde 4 falan oluyor sanırım. Biz niye yüzde alıyoruz kızlaronun yerine mezura ölçümleri ile yağı takip etsek
Çok sağol labelimSüpersin ya, çok iyi gidiyorsun. Baya hafiflemişsindir. Böyle devam et sakın bırakma.