Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Benim de yüzdem 0,380

Eklentiler

• IMG_7950.webp
    IMG_7950.webp
    15 KB · Görüntüleme: 10
Ay ben Yüzde şeysini bulamadım. Yüzde 4 falan oluyor sanırım. Biz niye yüzde alıyoruz kızlar 🤭 onun yerine mezura ölçümleri ile yağı takip etsek
Benim geçen hafta 78,8 idi kilom bugün 78,5 fark 300 g ama kilo ile ifade edersek 0,3 onu önceki kiloma bölüp 100 ile çarpıyorum
78,8-78,5=0,3/78,8=0,00380 bunu 100 ile çarp 0,38 yüzdem bu arada eşittir işareti ile işlem yaparken hesaplama yapıyor otomatik bunu da yeni fark ettim.

Ay ben Yüzde şeysini bulamadım. Yüzde 4 falan oluyor sanırım. Biz niye yüzde alıyoruz kızlar 🤭 onun yerine mezura ölçümleri ile yağı takip etsek
Benim diyetisyenim de kilo takibi beraberinde mezura ölçümleri yaptırıyordu. Sıkılaşma olup olmadığını anlamak için çok faydalı. (Kas artışı olup, yağdan verince istenildiği gibi sıkılaşılıyor ve böylesi daha sağlıklı bir kilo kaybı oluyor.)
Mezura ölçümünü yüzde hesabına ek olarak da alabiliriz. Yüzde hesabını birincileri belirlemek için alıyorduk sanırım.

Benim geçen hafta 78,8 idi kilom bugün 78,5 fark 300 g ama kilo ile ifade edersek 0,3 onu önceki kiloma bölüp 100 ile çarpıyorum
78,8-78,5=0,3/78,8=0,00380 bunu 100 ile çarp 0,38 yüzdem bu arada eşittir işareti ile işlem yaparken hesaplama yapıyor otomatik bunu da yeni fark ettim.
Kemdim yapınca yanlış çıktı. Yapay zekaya yaptırdım🤭

Kızlar menü yazıyorım. Birini etikwtliyor muyduk menü yazarken ?

Uyanınca 25 dk eliptik
Sabah: protein kraker ve sote sebze
Öğlen protein kurabiye ve çay
Takviyelerim
Akşam ızgara köfte yanına sote sebze. ( ve 2 adet çıtır kızarmış köfte ve 1 kaşık yogurt bunlar maalesef benim için kaçamak . Bunlar yok diyetimde ama napiyim çıtır tavuk çok güzel 😪) Yarın dengeleyeceğim. Bugünü kapattım.

Eklentiler

• 1000263917.webp
    1000263917.webp
    80,2 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000264043.webp
    1000264043.webp
    9 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000263906.webp
    1000263906.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000264039.webp
    1000264039.webp
    27 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000263983.webp
    1000263983.webp
    91,3 KB · Görüntüleme: 7

Uyanınca 25 dk eliptik
Takviyelerim
Akşam ızgara köfte yanına sote sebze. ( ve 2 adet çıtır kızarmış köfte ve 1 kaşık yogurt bunlar maalesef benim için kaçamak . Bunlar yok diyetimde ama napiyim çıtır tavuk çok güzel 😪) Yarın dengeleyeceğim. Bugünü kapattım.
menülerde Chocolita'yı etiketliyoruz armin83 armin83 🙋‍♀️💕

Uyanınca 25 dk eliptik
Takviyelerim
Chocolita Chocolita

Burada Kazanan belirlediğimiz için yüzde hesabı önemli oluyor canım. Herkesin vücut ölçüleri farklı tabi bakılabilir. Ama isteyen paylaşabilir kural olarak belirlemedik.
Bu arada sonradan yüzdeni almışsın ama tartı fotoğrafı gelmedi bugün. Eğer sabah çektiysen saat ve tarih bilgisiyle atabilirsin. Yoksa 1 uyarı gelir. Grup yıldızı olarak silinir. Bu hızla zaten sildirirsin de
papatyaseven91 papatyaseven91 tartıdan 1 uyarı geldi canım ilk uyarı sildirirsin sende

Süpersin ya, çok iyi gidiyorsun. Baya hafiflemişsindir. Böyle devam et sakın bırakma.
Çok sağol labelim ♥️
O kadar yıl sonra. Sen şahitsin 2 yıldır aktif burası. Ben sadece başlangıcı güncelledim. 1 kilo verdiysem geri aldım. Denedim Denedim başa döndüm. İndim çıktım. Ara verdim. Bıraktım. Buradan önce de yılları var zaten. Daha yolum var tabi ama yani değişik duygulardayım. Siz de bildiğiniz için Allah razı olsun benim adıma seviniyorsunuz. Çok daha güzel sevinçleriniz olsun

Back
X