Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bugün yediklerim
Sabah cokelikli kavurdum üzerine 1 yumurta kırdım yeşillik 1 dilim tm buğday ekmeği

Ara sade türk kahvesi biraz kabak çekirdeği 1 şeftali

Akşam 1kase sulu köfte salata

Saati hatırlamıyorum 21:00dan sonra kavun yedim porsiyon 1 tabak olabilir 🫣 yorgunluğuna iyi geldi

Spor yok pazara gittim geldim 35dk
Konserve yapmak kaç kalori yaktırır acaba 😅😅

Selam herkese. Nasıl gidiyor. Haftasonuna geldik umarım abartmayız😂
Ben tatildeyim ama istediğim kilo hedefine ulaşamadığım için güya dikkat ediyorum ama yani akşam yemeğim 2 kişilikti resmen

Sabah 9.30: kızımın artığı omlet
Akşam 20.00 yine ızgara balık , 😂
Zero
Havuzda bol bol hareket

Ara öğün falan yapmadım. Belki bir iki patates kızartması attım ağzıma. Saymıyorum onları
Yediğim balık fazla geldi.fosfordan uykum geldi yemin ederim .🤭 Bi demlik çay söyledim
Haftasonuna geldik. Yarın öğlen nişana gidiyorum. Ne giyeceğimi asla bilmiyorum. Bu haftaki tartı nasıl olacak onu da bilmiyorum. Regl girdi + gelir gibi. Normalde suçu regle atmazdım ama dayanamadım. Teslim oldum kendilerine. Bakalım
Hayırlı akşamlar hanımlar ☺️
Kahvaltida ciha tohumlu yoğurt yedim
Öğlen yemeği yemedim
Bir bardak kiraz saplı çay içtim yanında bir tane kuru kayısı yedim
Akşam yemegide
Bir tabak fırın yemegi yedim☺️
Bir litre su içtim😢
Yarım saat lesli yaptim 💜
Afiyet olsun canım
Çok kararlı görüyorum seni 🔥 maşallah arkadaşıma. Süpersin böyle devam
Chocolita Chocolita devam etmek istiyorum bugün doğum günümdu 80 olmak istemiştim şimdiye kadar ama olmadı sağlık olsun Ağustos sonu oğlumun sünnet düğünü yapmayı düşünüyorum inşallah o zamana kadar biraz yol katederim yarın adımlarımı atacağım kesin çok pis kafaya taktım verecem bu kilolarımi
İşte bu be 💪 çıkıyorum dediğinde inanmamıştım zaten biliyordum bu anın geleceğini. O yüzden izinli diye not etmiştim
Tekrar hoş geldin 🔥
Ayrıca doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı huzurlu yıllara ❤️ yeni yaş yeni güzel başlangıçlar getirsin
Ayy sorma canım ya tek başıma 22 kilo domates soydum doğradım artı kapya biber doğradım kaynattim kavanozlara doldurdum eşim kapaklarini kapattı
Sonra o mutfağı topla sil yika kaldır
Duş aldım uzandım kollarım ellerim ağrıyor
Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah 🤲
Aminn canım benim eline emeğine sağlık ❤️
Şifa olsun
Regl öncesi ve reglken kafamı Nutella kavanozunun içine sokasim geliyor valla
Dayaniyorum

Cocom ben fazla sosyalleşme yaşadığımda (anne kardeş eşle geçirilen zamani katmiyorum)
Kendimi iyi hissetmiyorum sanki neden bilmiyorum rutin nimettir gerçekten
İns en kısa zamanda rutinine dönersin 🌸🌸😊
Ayy o kadar katılıyorum ki. Sosyal anksiyetem tuttu resmen. Misafirler gidene kadar böyle artık sürekli git gel yapıyoruz. Sevdiğim insanlar bu arada. Eşimin tarafında en sevdiklerim olabilirler. Ama tek aileyle görüşemiyoruz hep toplaşılıyor çok kalabalık oluyoruz. Sıcaklarda uzun saatler oturmalar muhabbetlere nadiren dahil olarak falan tahmin edersin

Son düzenleme:
Sabah standart kahvaltımı ettim dünküyle aynı. Yani dikkat edemedim.
Akşam Görümcemde karnı yarık pilav cacık ayran ve yarım dilim tatlı
Bir de Tuzlu bisküvi gibi bir şey vardı
1 bardak gazlı içecek
Malesef ki
Hareket edemedim canımı sıktı bu birkaç gündür yürüyüş yapamıyorum
Uzun süre oturmak hiç iyi değil

Son düzenleme:
Haftasonuna geldik. Yarın öğlen nişana gidiyorum. Ne giyeceğimi asla bilmiyorum. Bu haftaki tartı nasıl olacak onu da bilmiyorum. Regl girdi + gelir gibi. Normalde suçu regle atmazdım ama dayanamadım. Teslim oldum kendilerine. Bakalım

Afiyet olsun canım
Çok kararlı görüyorum seni 🔥 maşallah arkadaşıma. Süpersin böyle devam

İşte bu be 💪 çıkıyorum dediğinde inanmamıştım zaten biliyordum bu anın geleceğini. O yüzden izinli diye not etmiştim
Tekrar hoş geldin 🔥
Ayrıca doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı huzurlu yıllara ❤️ yeni yaş yeni güzel başlangıçlar getirsin

Aminn canım benim eline emeğine sağlık ❤️
Şifa olsun

Ayy o kadar katılıyorum ki. Sosyal anksiyetem tuttu resmen. Misafirler gidene kadar böyle artık sürekli git gel yapıyoruz. Sevdiğim insanlar bu arada. Eşimin tarafında en sevdiklerim olabilirler. Ama tek aileyle görüşemiyoruz hep toplaşılıyor çok kalabalık oluyoruz. Sıcaklarda uzun saatler oturmalar muhabbetlere nadiren dahil olarak falan tahmin edersin
Sağol canım benim 😘

Back
X