Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bugün yine dikkat edemedim. Ekmek başladı bende. Önüne geçmem lazım böyle olmaz. Kahvaltıda yiyip kalkıyorum oğlum benden sonra kalkıyor. Toplamaya geleceğim yerde bir daha oturuyorum. Ne oldu, akşam yiyeceğim öğünü yarın yicem

Bugün yine dikkat edemedim. Ekmek başladı bende. Önüne geçmem lazım böyle olmaz. Kahvaltıda yiyip kalkıyorum oğlum benden sonra kalkıyor. Toplamaya geleceğim yerde bir daha oturuyorum. Ne oldu, akşam yiyeceğim öğünü yarın yicem
Ah o bende de var ya bı ara çok güzel ara vermiştim hiç yemiyordum şimdi tekrardan yiyorum ya 😢😢ekmek yiyince kendimi çok suçlu hissediyorum

Ah o bende de var ya bı ara çok güzel ara vermiştim hiç yemiyordum şimdi tekrardan yiyorum ya 😢😢ekmek yiyince kendimi çok suçlu hissediyorum
Yumuşak olursa elim gitmiyor ama Çıtır ekmekte 🫣 bir de ekmekler doyurucu değil artık. Boyutları daha ufak içi boş. Ama yine de kalori bombası

Bugun biraz fazla yedim sanki 🤭
Kahvaltı standart peynir zeytin domates salatalık yedim
Öğlen patatesli sulu yemek yedim yanında bir kase yoğurt yedim
Akşam yemeğinde
Yarım ekmek döner yedim tutamadım kendimi çocuklar isteyince evde onlara yaptım kokusu güzel gelince yarım ekmek yedim malesef
Bir buçuk litre su içtim ☺️

Eklentiler

• 1000407654.webp
    1000407654.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 6
Sabah malesef bol ekmekli kahvaltı oldu
3 yumurta
Yağsız lor peyniri 3 yemek kaşığı
Fit salam 2 dilim
Kahvaltılık sos 2 yemek kaşığı 🫥

Eklentiler

• 20250815_222159.webp
    20250815_222159.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 2
Chocolita Chocolita adımlarım
Bugünkü menüm Sabah kahvaltısı peynir domates iki dilim kepekli ekmek
Öğle yemeği kelle paça çorbası
Saat 6 dan sonra herşey bozuldu misafirlerim geldi herkes birşey getiridi 6 arkadaş kisir kek poğaça daha bir kaç tane daha biraz biraz yedim ama aşırı tokum şuan ne yapayım yarın sadece su içsem ancak bu günü telafi ederim 1 lt gibi su içtim
Screenshot_2025-08-15-23-58-05-995_com.mi.globalminusscreen.webp

Arkadaşlar birşey soracağım? Keten tohumu tüketen varmı ben iki gündür tüketiyorum hem yiyorum hem yüzüme kullanıyorum zayıflama etkisi varmış varmı öyle bir deneyimi olan
Canim keten tohumunda östrojen var . Kabızlık için çok faydalıdır eğer ki taze taze öğütürsen. Fazla kullanılmamalı en fazla bir tatlı kaşığı günde.

Ite kaka eksersizi tamamladım (1. Gün)

hava çok yagmurlu dısarda yürünmüyor . Kayınvalidem çok güzel tatlı yapmış diyet içiyim desem yalan olur :(

Eklentiler

• IMG_7410.webp
    IMG_7410.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 5
Arkadaşlar birşey soracağım? Keten tohumu tüketen varmı ben iki gündür tüketiyorum hem yiyorum hem yüzüme kullanıyorum zayıflama etkisi varmış varmı öyle bir deneyimi olan
Fazla kullanirsan kabız yapıyor dozunu ayarlamak gerek yüzün için neden kullaniyorsun

Gunaydin kızlar 🌺 ben artık anladım ki adam gibi diyet yapabilmek için kafanın çok boş ve dertlerinin olmaması lazım. Küçük bir pürüzde yemeye veriyoruz kendimizi

Fazla kullanirsan kabız yapıyor dozunu ayarlamak gerek yüzün için neden kullaniyorsun
sabah akşam olmak üzere iki kez kullanıyorum artık sabahları aç karnına mı tuketsem bende kabızlığa iyi geliyor diye tüketmek istedim aslında Yüzümde güneş lekelerim var lekeleri açıyor daha temiz görünüyor cildim

sabah akşam olmak üzere iki kez kullanıyorum artık sabahları aç karnına mı tuketsem bende kabızlığa iyi geliyor diye tüketmek istedim aslında Yüzümde güneş lekelerim var lekeleri açıyor daha temiz görünüyor cildim
Tüketiyor musun maske falan mı bilmediğim için soruyorum 🥰 evet az tüketince iyi geliyor kabızlığın çoksa karnıyarık otu çok iyi

Ekmek ben de çok yerdim. Şu an hiç aramıyorum bile. Yerine protein ekmekleri yiyorum bazen. Yani kilo vermeye engel değil ekmek bence. Sadece karb oranı çok oldugu için yanına eklenen yiyeceklerle süreç biraz yavaşlıyor.

Back
X