- 30 Ocak 2017
- 14.812
- 200.235
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah o bende de var ya bı ara çok güzel ara vermiştim hiç yemiyordum şimdi tekrardan yiyorum yaBugün yine dikkat edemedim. Ekmek başladı bende. Önüne geçmem lazım böyle olmaz. Kahvaltıda yiyip kalkıyorum oğlum benden sonra kalkıyor. Toplamaya geleceğim yerde bir daha oturuyorum. Ne oldu, akşam yiyeceğim öğünü yarın yicem
Yumuşak olursa elim gitmiyor ama Çıtır ekmekteAh o bende de var ya bı ara çok güzel ara vermiştim hiç yemiyordum şimdi tekrardan yiyorum yaekmek yiyince kendimi çok suçlu hissediyorum
Bende öyleyim bu aralar eşim izinli her sabah taze ekmek aldığı için tutamıyorum kendimiYumuşak olursa elim gitmiyor ama Çıtır ekmektebir de ekmekler doyurucu değil artık. Boyutları daha ufak içi boş. Ama yine de kalori bombası
EvetTatil mi![]()
Canim keten tohumunda östrojen var . Kabızlık için çok faydalıdır eğer ki taze taze öğütürsen. Fazla kullanılmamalı en fazla bir tatlı kaşığı günde.Arkadaşlar birşey soracağım? Keten tohumu tüketen varmı ben iki gündür tüketiyorum hem yiyorum hem yüzüme kullanıyorum zayıflama etkisi varmış varmı öyle bir deneyimi olan
Fazla kullanirsan kabız yapıyor dozunu ayarlamak gerek yüzün için neden kullaniyorsunArkadaşlar birşey soracağım? Keten tohumu tüketen varmı ben iki gündür tüketiyorum hem yiyorum hem yüzüme kullanıyorum zayıflama etkisi varmış varmı öyle bir deneyimi olan
sabah akşam olmak üzere iki kez kullanıyorum artık sabahları aç karnına mı tuketsem bende kabızlığa iyi geliyor diye tüketmek istedim aslında Yüzümde güneş lekelerim var lekeleri açıyor daha temiz görünüyor cildimFazla kullanirsan kabız yapıyor dozunu ayarlamak gerek yüzün için neden kullaniyorsun
Sabah akşam bir tatlı kaşığı öğütülmüş olarak tüketiyorumCanim keten tohumunda östrojen var . Kabızlık için çok faydalıdır eğer ki taze taze öğütürsen. Fazla kullanılmamalı en fazla bir tatlı kaşığı günde.
Tüketiyor musun maske falan mı bilmediğim için soruyorumsabah akşam olmak üzere iki kez kullanıyorum artık sabahları aç karnına mı tuketsem bende kabızlığa iyi geliyor diye tüketmek istedim aslında Yüzümde güneş lekelerim var lekeleri açıyor daha temiz görünüyor cildim
Ekmek ben de çok yerdim. Şu an hiç aramıyorum bile. Yerine protein ekmekleri yiyorum bazen. Yani kilo vermeye engel değil ekmek bence. Sadece karb oranı çok oldugu için yanına eklenen yiyeceklerle süreç biraz yavaşlıyor.Bugün yine dikkat edemedim. Ekmek başladı bende. Önüne geçmem lazım böyle olmaz. Kahvaltıda yiyip kalkıyorum oğlum benden sonra kalkıyor. Toplamaya geleceğim yerde bir daha oturuyorum. Ne oldu, akşam yiyeceğim öğünü yarın yicem