• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Hayir sabah uyaninca zencefilli limonlu büyük bardak su. Kahvaltı akşam yemeği diyete uygun. Ara öğün yok tüm gün için hibuskus lü tarif vardı onu yaptım bulursam atayım sana
Ay harika olur. Ben iş yerinde kahvaltı yapmıyorum direk öğlen başlıyorum öğüne

Ay harika olur. Ben iş yerinde kahvaltı yapmıyorum direk öğlen başlıyorum öğüne
1000088761.webp

Bak bu tarifi uyguladim

Kızzzzlllaaaar nerdeyse hepimiz düşmüşüz bu hafta gram gram da olsa . Tartıya yansimasa da düşmeyenlerde mutlaka ödemlidir 💕👏
Geçen hafta geçti yeni haftaya başlıyoruz bugün .ilk sayfada da yazdığımız gibi bu hafta
🍬 SIFIR ŞEKER 🍬 haftası
Tamamen kesemesek de elimizden geldiğince tüketmeyelim. Arada kaçamaklar mutlaka olacaktır. Yanına bir tane de egzersiz patlattık 💥💥
Günde 10 bacak kaldırma
Geçen hafta popoya yatırım yaptık bu hafta da karın egzersizi 💕
Herkes elinden geldiğince yapsın uzandığınız yerde bile yapabilirsiniz. Geçen hafta squat bana çok iyi geldi yemek yaparken bile yapabildim. Bu hafta squat + bacak kaldırma yapacağım kendi alışkanlığım devam etsin. Hadi hepinize boll eksiler 🩷😍

Eki Görüntüle 3641851
Chocolita Chocolita TheDandelion TheDandelion @acqua labellevie labellevie @yiitee Pembe Lotus Pembe Lotus armin83 armin83 G gelgor M Mavistez Bierfi Bierfi D u t D u t
Ne güzel hepimiz zayıflıyoruz. Şekersiz ok de bacak kaldırma egzersiz kısmından beni muaf tutun kızlar 🤭

🌟 8 EYLÜL ŞAMPİYONU 🌟
👑 PEMBE LOTUS 👑

- 1.800 🎉

Screenshot_20250908_140137_VivaVideo.webp

Tebrik ederim lotusum bu hafta tartının inadını kırdın💪
79u gördün. Gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallah canım 😘

M Mavistez de bu hafta çok güzel kilo verdi -1.005 👏
Sana da söylediğim gibi bildirim gelmeyince vazgeçtiğini sanmıştım. Genelde öyle olur çünkü
Ama bırakmamış olmana çok sevindim ❤️

Kişiler
Akşam Karbonhidratsız Haftası
Sonuçları
(1 gün✅️ = 1 puan)
20
Squat
Chocolita Chocolita 43
TheDandelion TheDandelion 5 🎉0
Acquaa Acquaa 5 🎉6 💪
labellevie labellevie 5 🎉3
yiitee44
Pembe Lotus Pembe Lotus 7 🎖4
armin83 armin83 44
espressoc espressoc 45 💪
G gelgor 5 🎉4
M Mavistez 21
asliogretmen(izinli)
Bierfi Bierfi 6 🎖4
D u t D u t 7 🎖7 💪

TheDandelion TheDandelion
Acquaa Acquaa
labellevie labellevie
G gelgor
Bierfi Bierfi
Beslenmeler iyi geçmiş ❤️ egzersize biraz daha ağırlık verebiliriz

D u t D u t ve Pembe Lotus Pembe Lotus 7 de 7 yaptı 💪👏
Tartılarda süperdi

Etiketlediğim kimsenin uyarısı yok. 5 ✅️ 1 uyarı sildirir

Kız nasıl attın. Ben hayatımda ilk kez bu kadar sporsuz zayıfladım. Eliptigim bozulduğundan beri pek yapmadım. Hareket etsek daha çabuk gidiyor
Çocuğu okula bırakıp yürüdüm. Okul açıldı artık yürürüm inşallah. Yoğunluğum geçsin de. Yarın görümceme gidiyorum. Çarşamba günü temizlik ve hazırlıkla geçer. Perşembe doğum günü. Cuma oğlum heyete çıkacak Bakırköy'deyim

Back
X