• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Hayırlı geceler olsun 💕
Bugün pek verimli geçmedi ama olsun
Yıkılmadık ayaktayız 🤪
Sabah limonlu su
İlk öğün 10.30
12.00 tarçınlı kahve
Son öğün 17.00
1 dilim börek yedim birazcık da pişmaniye
Yeşilçay içtim 3 lt su
Bacak kaldırma yaptım
Baza altları dolap içleri temizledim.
Pazartesi regl günü aşırı şişkinlik ve duygusal açlık var olsun . Yeise kapılmak yok. Pes etmek yok. Bu hafta 100 gr bile vermiş olursam havalara uçarım sanırım
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Eki Görüntüle 3643970 Eki Görüntüle 3643971 af

Eki Görüntüle 3643972
Afiyet olsun benimde reglime 1 hafta kaldı aşırı duygusalim. Eşim sen kesin gebesindir diye dalga geçiyor 🙈

Kızlaaaar nasılsınız 💕
Haftayı bitirmek üzereyiz ama ben bu haftadan güzel dönüşler alamadım kendim için sizlerde durumlar nasıl ?
Bende aynıyım canım. Haftaya tam gaz devam edicem. Yeşil Tabak haftasına giricez biliyorsun. Tabağın yarısı yeşil sebze olacak. Bu salata da olabilir yeşil sebze yemeği de olabilir

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bugün başlıyorum inşallah her şey yolunda giderse yılbaşına kadar -10 kg istiyorum tabi fazlası da olursa hayır demem :)
3.5 ay için gayet ulaşılabilir bir hedef 🤍 yeni başlangıç olacak ilk 3 kg rahat gider inşallah fazlasını bile verebilirsin. Tabi zaman zaman duruyor bazen ağır ilerliyor. Hepsini kabul edip moralimizi yüksek tutarsak sonunda yine biz kazanırız 💪

3.5 ay için gayet ulaşılabilir bir hedef 🤍 yeni başlangıç olacak ilk 3 kg rahat gider inşallah fazlasını bile verebilirsin. Tabi zaman zaman duruyor bazen ağır ilerliyor. Hepsini kabul edip moralimizi yüksek tutarsak sonunda yine biz kazanırız 💪
Hashimato triodim ve insülin direncim var maalesef canım :( gıdım gıdım gidiyor o yüzden ama Allah büyük halledeceğim.

Back
X