- 7 Mayıs 2020
- 3.954
- 9.927
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayağına sağlık canım
Tuz olayı dışında uygulanabilir. Çünkü protein ve çok düşük karb ile çok su atılır. tuz gerekirPazartesiden itibaren yeni program kızlar.
Önerisi olan varsa değişiklik yapabiliriz. Bence geçen haftaya kıyasla daha rahat uygulanabilir oldu
Teşekkür ederim birde tekefona bir uygulama yükledim akşamda onu yapacağım bunun suresi az zatenAyağına sağlık canım![]()
Eşim 3 vardiya sistemi ile çakışıyor yeme saatlerim değişebiliyor bu sorun olur mu ? Yeme saatleri değişse bile diyete sadık kalacağima söz veriyorumAyağına sağlık canım![]()
Eşim 3 vardiya sistemi ile çakışıyor yeme saatlerim değişebiliyor bu sorun olur mu ? Yeme saatleri değişse bile diyete sadık kalacağima söz veriyorumChocolita
espressoc burada olmaya kilo vermek için çabalamaya destek almaya ihtiyacım var belki hızlı adımlarla ilerleyemem ama bu yolda olmam gerekiyor
Sırf bu topige yazabilmek kilo vermek için üyeliğimi geri açtırdım teknik ekiple görüşüp
Menü saati diye bir kuralımız yok. Akşam uyumadan önce bile yazılabilir. Bir mazeret olmadıkça ertesi güne çok sarkıtmasak yeterli.Menüler en son saat kaça kadar paylaşılıyor
Çok teşekkür ederim Rabb'im razı olsun çok sevindimMenü saati diye bir kuralımız yok. Akşam uyumadan önce bile yazılabilir. Bir mazeret olmadıkça ertesi güne çok sarkıtmasak yeterli.
İyi ki de geldin. Birlikte çok güzel kilo vereceğiz![]()
Daha önce bu topikle istediğim kiloya indim. Tek başıma çok denedim ama menüyü ve haftalık kiloyu görebilen kimse olmadığı için bi rahatlık oluyo. Aman bi öğün bozdum zaten yapamıyorum diyo insan . Ama burda akşam yazacağım listeden utanıp firenliyorum kendimiÇok teşekkür ederim Rabb'im razı olsun çok sevindim
İnşallah bende vereceğimDaha önce bu topikle istediğim kiloya indim. Tek başıma çok denedim ama menüyü ve haftalık kiloyu görebilen kimse olmadığı için bi rahatlık oluyo. Aman bi öğün bozdum zaten yapamıyorum diyo insan . Ama burda akşam yazacağım listeden utanıp firenliyorum kendimi![]()
Hep beraber yine veririz az verdim diye üzülme az az da gidiyor ama çok verince de rahatlamak yokİnşallah bende vereceğim
Saati Yok canım ertesi gün bile olsa çok geç saate kalmazsa iyi olur çünkü ertesi gün uyup uyumayanları paylaşıyoruz yaMenüler en son saat kaça kadar paylaşılıyor
İyi akşamlar dünkü menüm
İnşallahHep beraber yine veririz az verdim diye üzülme az az da gidiyor ama çok verince de rahatlamak yoko zaman ipler kaçıyor