• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Eklentiler

• 1000064602.webp
    1000064602.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 10
Pazartesiden itibaren yeni program kızlar.
Önerisi olan varsa değişiklik yapabiliriz. Bence geçen haftaya kıyasla daha rahat uygulanabilir oldu
Tuz olayı dışında uygulanabilir. Çünkü protein ve çok düşük karb ile çok su atılır. tuz gerekir 🤭 diyetisyenim bana sodanın içine koyduruyordu. Ama akşam 7 sonrası yememek çok iyi geliyor

Ayağına sağlık canım ❤️
Eşim 3 vardiya sistemi ile çakışıyor yeme saatlerim değişebiliyor bu sorun olur mu ? Yeme saatleri değişse bile diyete sadık kalacağima söz veriyorum Chocolita Chocolita espressoc espressoc burada olmaya kilo vermek için çabalamaya destek almaya ihtiyacım var belki hızlı adımlarla ilerleyemem ama bu yolda olmam gerekiyor
Sırf bu topige yazabilmek kilo vermek için üyeliğimi geri açtırdım teknik ekiple görüşüp

Bugün ki menüm Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Kahvaltı 10.00

Soğanlı yumurta (1yumurta ,2 arpa soğan)
Kapya biber
Yeşil biber
Salatalık
2 parmak kalınlığında beyaz peynir
Ekmek yok
Şekersiz çay

Ara öğün
Yoğurt+yulafezmesi+chia+incir

Akşam 18.00
Menemen 2 yumurta+1 yeşil biber +yarım soğan+domates
4 yemek kaşığı yoğurt
2 dilim ekmek

2 lt su
15 dk lessie

Eklentiler

• 1000064602.webp
    1000064602.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 5
Eşim 3 vardiya sistemi ile çakışıyor yeme saatlerim değişebiliyor bu sorun olur mu ? Yeme saatleri değişse bile diyete sadık kalacağima söz veriyorum Chocolita Chocolita espressoc espressoc burada olmaya kilo vermek için çabalamaya destek almaya ihtiyacım var belki hızlı adımlarla ilerleyemem ama bu yolda olmam gerekiyor
Sırf bu topige yazabilmek kilo vermek için üyeliğimi geri açtırdım teknik ekiple görüşüp

Menüler en son saat kaça kadar paylaşılıyor
Menü saati diye bir kuralımız yok. Akşam uyumadan önce bile yazılabilir. Bir mazeret olmadıkça ertesi güne çok sarkıtmasak yeterli.
İyi ki de geldin. Birlikte çok güzel kilo vereceğiz 🫶

Menü saati diye bir kuralımız yok. Akşam uyumadan önce bile yazılabilir. Bir mazeret olmadıkça ertesi güne çok sarkıtmasak yeterli.
İyi ki de geldin. Birlikte çok güzel kilo vereceğiz 🫶
Çok teşekkür ederim Rabb'im razı olsun çok sevindim

Çok teşekkür ederim Rabb'im razı olsun çok sevindim
Daha önce bu topikle istediğim kiloya indim. Tek başıma çok denedim ama menüyü ve haftalık kiloyu görebilen kimse olmadığı için bi rahatlık oluyo. Aman bi öğün bozdum zaten yapamıyorum diyo insan . Ama burda akşam yazacağım listeden utanıp firenliyorum kendimi 🤣

Daha önce bu topikle istediğim kiloya indim. Tek başıma çok denedim ama menüyü ve haftalık kiloyu görebilen kimse olmadığı için bi rahatlık oluyo. Aman bi öğün bozdum zaten yapamıyorum diyo insan . Ama burda akşam yazacağım listeden utanıp firenliyorum kendimi 🤣
İnşallah bende vereceğim

İyi akşamlar kızlar
Regl olmak üzereyim onun stres belası üstümde yine

Kahvaltı
Bugün eşim evde diye saçma sapan öğünler yedim kahvaltı yapmadık güya
Kahveyle bir ananas birlikte yedim

Ara öğün
Leblebi kuru dut

Akşam yemeği
Fırın tavuk
Yanında bolca taze yeşillik
1 kase cacık

Ara öğün
Soğuk kahve

15 dk leslie yapıldı

Chocolita Chocolita

Listeme yarın basliyacagim
Öğlen yemeği ile akşam yemeği yer değiştirdi kızlar öğlen protein salata yoğurt var saat 15:00 gibi yiyeceğim
Akşam
Salata
Zeytinyağlı yemek
Corba bunlardan birini sececegim sadece
Bide ödem atıcı shot tarifi yazdı onuda yarın akşam hazırlarım pazartesi itibaren içmeye baslarim

İyi akşamlar kızlar

Sabah omlet 2 dilim ekmek domates kapya biber peynir 5 adet zeytin

Akşam yemeğinde kendime dereotlu kabak yemeği yapmıştım onu yedim Yanına da iki kaşık makarna

Su miktarının şu anda 1 litre Ama onu en azından 2 litreye çıkartmayı düşünüyorum
Adımım 4.3k
Bugün denge egzersizimi de yaptım Son bir tane kaldı
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Eklentiler

• 1000038661.webp
    1000038661.webp
    16 KB · Görüntüleme: 5
Yarın öğlen sünnet düğünü elbisesi diktirmek için bi yere gideceğim aynı gelinlik nişanlık sünnet annesi kıyafet diken bi küçük moda evi (bizim akrabalar genelde oraya diktirirler)
Aradım randevu aldım

Instagramdan bakıyorum beğendiğim elbiseler 40 ve 42 bedene kadar var
Büyük beden olan insanlar ne yapsın gerçekten ya bakalım nasıl bir fiyat çıkacak kiralama veya satın alma seklinde fiyat soracağız

Back
X