• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Aylık Sonuçlar
G gelgor -1.5 👏 1 ay sabit kaldığımı biliyorum. Gayet güzel vermişsin gelgörcüm
D u t D u t -3.4 👏 çok güzel duttt🔥 tartıya da moral olur
Tartı için sıkılmadım çokom genelde 1 hafta verip 1 hafta duruyorum 🥰 200 gr çok değil muhtemelen dünkü cipsin ödemi cumartesi de diyet dışıydım olsun

Anladım canım. Aile uzakta olunca özlemde giriyor daha bir duygusal oluyor insan. Haklısın. Ama onlarda gelmek istemiştir emin ol. Niye istemesinler sonuçta ❤️ mutlaka dediğin gibi uymayan bir şeyler çıkmıştır. Ama duygularını da saklama. Annenle konuştun mu mesela
Evet annemle konuştum annem de gelmek istiyor aslında ama iş erkeklerde bitiyor. Babamların biraz bahanesi ya 3 gün çalışmasalar bir şey olmaz memur değiller sonuçta kendi işleri

Haftalık Denge Egzersizi
3 gün 6.000 adım/20 dk egzersiz

D u t D u t
Sisko ama gururlu Sisko ama gururlu
@TheDandelion

Canınızı sıkmayın. Denge egzersizleri de çok iyi gelecek. Tanıyoruz artık kendimizi. Ne yarar ne yaramaz. Bazende bilerek izin veriyoruz. Bunlarda olacak. Demorize olmayıp önümüze bakalım. Mis gibi havalar geldi. Ferah ferah sporumuzu yapalım ❤️

espressoc espressoc tartı gelmedi canım 1 uyarı var. Muhtemelen haftalık beslenmede tikleri toplamışsındır silinir.
İnşallah iyisindir merak ettim. Dün pek tadın yoktu.
Tamam canım haklısın çok üzgünüm ama vazgeçmek yok

🌟 29 EYLÜL ŞAMPİYONU 🌟

👑 MAVİSTEZ 👑

Screenshot_20250922_181417_VivaVideo.webp

Tebrik ederim canım ❤️
Aslında bu hafta aynı sayılırsınız. Ama küçücük de olsa bir fark vardı. Bu yüzden şampiyon çıkarabildik

6 Ekim Yıldızlar Ligi

⭐ Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere (2.500) ⭐
⚔️
⭐ yiitee yiitee (0.877) ⭐

Ay kızlarr ben çok mutlu oldum size bugün ❤️ yiite çok sağlam verdin bu hafta canım
özellikle zor kilo verdiğini bildiğim arkadaşların böyle olmasına bir ayrı seviniyorum
Minik hele sen naptın🫂 yüzdenin farkında mısın 🫠 Maşallah sakın bırakma minikkkk
Pembe Lotus Pembe Lotus 3. En yüksek yüzdeyi yaptı -0.691 🎉 çok güzeldin bu hafta belliydi. Bak canım oluyor sonunda 💪
Ilk haftadan birinci olmam beklenen bir şeydi bende rakibim yiitee yiitee yi tebrik ederim.
:KK68:

Yaklaşık 4-5 aydır hiç görmediğim kiloyu gördüm Chocolita Chocolita sen vesile oldun her türlü hersey için teşekkür ederim.

Bonus Bonus senin desteğini de unutamam ikinizden de Allah razı olsun..

Takibi yapan espressoc espressoc tesekkur ederim

Siz takım arkadaşları bundan sonra alışın benim 1. Ligime pilisssss beni gecemeyebilirisiniz :KK69:

Tesekkur ederim😍
kardesimle konuskutik bunun üzerine o da bir haftada kilona göre az vermişsin dedi bir nebze kırıldım.
:63:
Bazen en yakınlarımız en çok kıranlar oluyor benim kız kardeşim de siskoyum ben siskoyum diye bir reels videosu atmış öbürü de her gördüğünde laf vurur eşimin yanında gelinimizde her gördüğünde çok kilo almışsın der oysa aynı kilodayım uzun zamandır

Yaklaşık 4-5 aydır hiç görmediğim kiloyu gördüm Chocolita Chocolita sen vesile oldun her türlü hersey için teşekkür ederim.

Siz takım arkadaşları bundan sonra alışın benim 1. Ligime pilisssss beni gecemeyebilirisiniz :KK69:
Çok çok tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum ama çok da sevilme önümüzdeki hafta neler olur kim bilir:KK62:

Desene sanki 5 kilo vermişti artistlik yapıyor 200 gram almışım üstüneo_O

🌟 29 EYLÜL ŞAMPİYONU 🌟

👑 MAVİSTEZ 👑

Screenshot_20250922_181417_VivaVideo.webp

Tebrik ederim canım ❤️
Aslında bu hafta aynı sayılırsınız. Ama küçücük de olsa bir fark vardı. Bu yüzden şampiyon çıkarabildik

6 Ekim Yıldızlar Ligi

⭐ Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere (2.500) ⭐
⚔️
⭐ yiitee yiitee (0.877) ⭐

Ay kızlarr ben çok mutlu oldum size bugün ❤️ yiite çok sağlam verdin bu hafta canım
özellikle zor kilo verdiğini bildiğim arkadaşların böyle olmasına bir ayrı seviniyorum
Minik hele sen naptın🫂 yüzdenin farkında mısın 🫠 Maşallah sakın bırakma minikkkk
Pembe Lotus Pembe Lotus 3. En yüksek yüzdeyi yaptı -0.691 🎉 çok güzeldin bu hafta belliydi. Bak canım oluyor sonunda 💪
Hepinizi tebrik ederim kızlar çok güzel kilolar vermişsiniz Bravo 🥰🥰

Çok çok tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum ama çok da sevilme önümüzdeki hafta neler olur kim bilir:KK62:

Desene sanki 5 kilo vermişti artistlik yapıyor 200 gram almışım üstüneo_O
Yok canın estağfurullah herkes alabilir verebilir önemli olan süreklilik 🤩😍

Tebrik ediyorum miniğim 🌸
Haftaya daha güzel eksiler göreceksin ❤️

Back
X