• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

29 eylül pazartesi
Sabah 08.30. 1h.yumurta,1dereotlu poğaça, 1b.süt
Öğle 12.10. 1tb etli mantar sote, 1k.salata
Ara 1.ayran
Akşam 18.30 1/2d.ıspanak böreği
Su 2 lt
Spor 10371 adım , 15dk leslie
Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Screenshot_20250930_111058.webp

Canım bu adımların ekran görüntüsünü almam gerekiyor
Gönderdim canım yukarıda.
🌟 29 EYLÜL ŞAMPİYONU 🌟

👑 MAVİSTEZ 👑

Screenshot_20250922_181417_VivaVideo.webp

Tebrik ederim canım ❤️
Aslında bu hafta aynı sayılırsınız. Ama küçücük de olsa bir fark vardı. Bu yüzden şampiyon çıkarabildik

6 Ekim Yıldızlar Ligi

⭐@Minik Duduklu Tencere (2.500) ⭐
⚔️
⭐ yiitee yiitee (0.877) ⭐

Ay kızlarr ben çok mutlu oldum size bugün ❤️ yiite çok sağlam verdin bu hafta canım
özellikle zor kilo verdiğini bildiğim arkadaşların böyle olmasına bir ayrı seviniyorum
Minik hele sen naptın🫂 yüzdenin farkında mısın 🫠 Maşallah sakın bırakma minikkkk
@Pembe Lotus 3. En yüksek yüzdeyi yaptı -0.691 🎉 çok güzeldin bu hafta belliydi. Bak canım oluyor sonunda 💪
Beklemiyordum bu 2 kişi arasında olmayı. Sürpriz oldu bana. Dün eski resimlerime baktım zayıfken ne kadar iyi göründüğümü fark ettim. Zayıflamam lazım.
Ellerine sağlık bu arada.
Ilk haftadan birinci olmam beklenen bir şeydi bende rakibim yiitee yiitee yi tebrik ederim.
:KK68:
Teşekkürler. Bende seni ve kilo veren herkesi tebrik ederim.
Hepinizi tebrik ederim kızlar çok güzel kilolar vermişsiniz Bravo 🥰🥰
Teşekkürler 🥰

Gönderdim canım yukarıda.

Beklemiyordum bu 2 kişi arasında olmayı. Sürpriz oldu bana. Dün eski resimlerime baktım zayıfken ne kadar iyi göründüğümü fark ettim. Zayıflamam lazım.
Ellerine sağlık bu arada.

Teşekkürler. Bende seni ve kilo veren herkesi tebrik ederim.

Teşekkürler 🥰
Bende çok sevindim ❤️ adını Yıldızlarda görmeyeli olmuştu. Kendimi de görebilirim inşallah ✨

Evde egzersizle daha fazla kalori yakıyorum aslında iyidir canım. Oğluşun okula başladığı zaman rahat edersin kendine ayıracak vaktin olur. Benimde oğlum öğlenciyken daha fazla vaktim vardı. Şimdi sabahçı oldu. Onu yolluyorum eşimde 2 saat sonra çıkıyor. Onunla kahvaltı ediyorum topla kaldır saat 11 oluyor. Bana 1.30 saat kalıyor

İnşallah canım ya seneye kreşe göndermeyi düşünüyorum evde sıkılıyor sosyalleşebilecek bir alan da yok parka da ben çok götürmek istemiyorum salıncaklara falan koşuyor vuracak edecek diye kreşe giderse benim için daha iyi olacak. Gerçekten sana zaman kalmıyormuş😔

Back
X