• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ben kendimden daha çok inanıyorum senin başaracağına ❤️ hani ben bırakırım sen bırakmazsın o kadar🤣
Yaa 😂 tabi o konudan sonra aksini düşünemiyorsun 😅
Ama bu aşamaya tekrar gelebilmek için ne kadar bekledim bir bilsen. O gücü toplamak yine zor oldu. Üstüne o konumu kaç defa okudum kendimi hatırlamak için. Bu topik uzun zamandır var. Sadece başlangıç güncellediğimi biliyorum. Şükür yeniden inancımı toplayabildim. Rabbim hepimize kolaylaştırsın. İnşallah böyle devam eder ❤️

Ama bu aşamaya tekrar gelebilmek için ne kadar bekledim bir bilsen. O gücü toplamak yine zor oldu. Üstüne o konumu kaç defa okudum kendimi hatırlamak için. Bu topik uzun zamandır var. Sadece başlangıç güncellediğimi biliyorum. Şükür yeniden inancımı toplayabildim. Rabbim hepimize kolaylaştırsın. İnşallah böyle devam eder ❤️
Hangi konunuzdu acaba konularınızi ve profili göremedim o yüzden soruyorum

Hayırlı akşamlar 🎈
Sabah limonlu su
9.30 tarçınlı kahve
Tek öğün yaptım bugün
Saat 15 gibi bir bardak kefir içtim
18.30 da öğünümü yaptım
2,5 lt su
1 saat yürüyüş
10 dk günlük egzersiz
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Eklentiler

• IMG_1495.webp
    IMG_1495.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_1496.webp
    IMG_1496.webp
    35 KB · Görüntüleme: 4
Amiiiin canımmm allahım hepimize güç kuvvet versin ❤️ evet evet o konudan sonra senin için aksini asla düşünemem. Düştüysen kalkarsın bunu biliyorum. Şükür o gücü kendinde bulmuşsun tekrar. Ben de anca bu yaşıma gelince buldum umarım dediğin gibi devamı gelir😍

Hangi konunuzdu acaba konularınızi ve profili göremedim o yüzden soruyorum
Neden yapamadığını biliyorum

Diyetle ilgili yanlış bir bilgiyi düzenledim. O yüzden son düzenleme tarihi yeni. Ama konum eskidir.
Bir yerde ekmeği kızartıp yersek kalorisinin düşeceğini yazmışım. O zaman bende öyle duymuştum. Ama kıtır ya da yumuşak kalori değişmezmiş

Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar 🎈
Sabah limonlu su
9.30 tarçınlı kahve
Tek öğün yaptım bugün
Saat 15 gibi bir bardak kefir içtim
18.30 da öğünümü yaptım
2,5 lt su
1 saat yürüyüş
10 dk günlük egzersiz
Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Afiyet olsun çok iyi gidiyorsun dutb🥰 sen bu hafta ne kadar vermistin

Bugün arkadaşım kahvaltıya çağırdı o yüzden rutin saatleri uyamadım ama diyetten de çıkmadım o.O

Bugün

Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta
Domates peynir salatalık şekersiz çay
2 dilim t b ekmek
1 tatlı kaşığı diyet dışı 🙈

Arada kahve

Aksam 17.30
Bol malzemeli turp salatası
Ispanak yemeği +az yoğurt
2 dilim tb ekmek

Su 2 litre