Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımDoyurucu ve güzel olmuş canım![]()
İnşallah canım. Yapabilirsin. Menülerin güzel. Hafta böyle devam ederse güzel bir tartı görürüzTeşekkür ederim canıminşallah dolabımda duran içine giremedigim o elbisenin içine girmek istiyorum
Ben kendimden daha çok inanıyorum senin başaracağınaİnşallahbende şu an elbise alacak oluyorum hep bu düşünce durduruyor beni
Regl döneminde insan çok ödem topluyor malesefİnşallah canım. Yapabilirsin. Menülerin güzel. Hafta böyle devam ederse güzel bir tartı görürüz️
Bende regl olmak üzereyim. Bakalım neler olacak![]()
Teşekkür ederim beraber başaracağız inşallahİnşallah canım. Yapabilirsin. Menülerin güzel. Hafta böyle devam ederse güzel bir tartı görürüz️
Bende regl olmak üzereyim. Bakalım neler olacak![]()
YaaBen kendimden daha çok inanıyorum senin başaracağınahani ben bırakırım sen bırakmazsın o kadar
![]()
Hangi konunuzdu acaba konularınızi ve profili göremedim o yüzden soruyorumYaatabi o konudan sonra aksini düşünemiyorsun
Ama bu aşamaya tekrar gelebilmek için ne kadar bekledim bir bilsen. O gücü toplamak yine zor oldu. Üstüne o konumu kaç defa okudum kendimi hatırlamak için. Bu topik uzun zamandır var. Sadece başlangıç güncellediğimi biliyorum. Şükür yeniden inancımı toplayabildim. Rabbim hepimize kolaylaştırsın. İnşallah böyle devam eder![]()
Sağol canımMenü çok güzel gelgörcüm
Afiyet olsun
Amiiiin canımmm allahım hepimize güç kuvvet versinYaatabi o konudan sonra aksini düşünemiyorsun
Ama bu aşamaya tekrar gelebilmek için ne kadar bekledim bir bilsen. O gücü toplamak yine zor oldu. Üstüne o konumu kaç defa okudum kendimi hatırlamak için. Bu topik uzun zamandır var. Sadece başlangıç güncellediğimi biliyorum. Şükür yeniden inancımı toplayabildim. Rabbim hepimize kolaylaştırsın. İnşallah böyle devam eder![]()
Neden yapamadığını biliyorumHangi konunuzdu acaba konularınızi ve profili göremedim o yüzden soruyorum
200 gr almıştımAfiyet olsun çok iyi gidiyorsun dutbsen bu hafta ne kadar vermistin
Hadi ya sen genelde çok güzel uyuyorsun plana. Olsun yağdan gitmiştir200 gr almıştım![]()
Evet canım arada kaçamak olsa da genel olarak uymaya çalışıyorumHadi ya sen genelde çok güzel uyuyorsun plana. Olsun yağdan gitmiştir![]()