• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Zamninda Rakip dediğim herkesin şuan bende daha aşağı kilolarda olmasına yakıyoruz bugün :KK14::KK14::KK14::KK14:

Düzeltme:pardon hedefmis

Bir sonraki ligde muhtemelen ikimiz kapışırız hazırmisin buna seni ezip geçeceğim. :süslü:
Yani minik 79 kilo olsam diyet yaparmiyim sence😂

Formundasin dostum 🤩ben hazırım sende hazirla kendini dipten yüzeye çıkış fena olur bak söyleyim 😂
Ezelim birbirimizi hayde🤣

Yani minik 79 kilo olsam diyet yaparmiyim sence😂

Formundasin dostum 🤩ben hazırım sende hazirla kendini dipten yüzeye çıkış fena olur bak söyleyim 😂
Ezelim birbirimizi hayde🤣
Ya kilolu olduğumuz için ezeceğiz isterc
istemez yada yada eksilerimiz birbirimizi dövecek
"Filler tepişir çimenler ezilir " 😂😂😂 olan diğerlerine olacak 😂😂😂

Ayy hiç güleceğim yoktu :D sabah sabah

Ya kilolu olduğumuz için ezeceğiz isterc
istemez yada yada eksilerimiz birbirimizi dövecek
"Filler tepişir çimenler ezilir " 😂😂😂 olan diğerlerine olacak 😂😂😂

Ayy hiç güleceğim yoktu :D sabah sabah
🤣🤣🤣
Minik bak ama anlaşalım sonuna kadar tepisiyomuyuz bırakmak yok anlaştık mı 🤨

Biz senle çok tepistik de hiç cimen ezilmedi 🤣herkes zayıfladı biz birbirimizi eziyiruz gerçek anlamda ama bak ikimizde de var o cusse🤣🤣

🤣🤣🤣
Minik bak ama anlaşalım sonuna kadar tepisiyomuyuz bırakmak yok anlaştık mı 🤨

Biz senle çok tepistik de hiç cimen ezilmedi 🤣herkes zayıfladı biz birbirimizi eziyiruz gerçek anlamda ama bak ikimizde de var o cusse🤣🤣
Tama söcöz 😂😂😂

Günaydınlar üzülerek ekliyorum bu kilomu . Temmuzda bile 75 iken kilo vermeye çalışıyordum. Maalesef daha da aldım 8 kilo kadar ama inanıyorum kendime vereceğim bu kiloları da .
Boyum 168
Kilom 83.55
Hedefim 65

Grup kilo atma günü cumaymış ama ben başlangıcı en azından atmış olayım ☺️☺️ bana da motivasyon olur en azından şimdiden çokça memnun oldumm

Eklentiler

• IMG_2425.webp
    IMG_2425.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 6
Günaydınlar üzülerek ekliyorum bu kilomu . Temmuzda bile 75 iken kilo vermeye çalışıyordum. Maalesef daha da aldım 8 kilo kadar ama inanıyorum kendime vereceğim bu kiloları da .
Boyum 168
Kilom 83.55
Hedefim 65

Grup kilo atma günü cumaymış ama ben başlangıcı en azından atmış olayım ☺️☺️ bana da motivasyon olur en azından şimdiden çokça memnun oldumm
Tünaydın🌸
İnşallah hedefine beraber ulaşıcaz. Hiç acelemiz yok. Hepimiz kendi hızımızda devam ediyoruz. Ama burada önemli olan geriye bakmamak. İleriye doğru minik minik gelişmeler finalde büyük eksiler edecek 🔥
Cuma günü tekrar tartılmanı isteyeceğim. O günkü sonucu listeye alalım

Tahlil sonuçlarım çıktı Demir ferritin B12 kalsiyum diplerde çıktı
Demir için hap
Kan ilacı
B12 iğnesi ve magnezyum verdi Dr
Kolesterol da düşük
Geçmiş olsun canım
Kolesterolün düşük olmasına sevindim. Benim çok yüksek. Son halini bilemiyorum tabi benimde kan vermem lazım.
Bu değerlerini yoluna koyduktan sonra da daha enerjik olacağını düşünüyorum. Çok etkiler çünkü. Yorgun hissedersin

Back
X