- 8 Nisan 2017
- 57.544
- 310.181
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bıraktığın gibi değilim vitaminim biraktiginda 84-85 lerdeydimYaaa canım tenceremnasılsın nasıl gidiyor
![]()
İnşallah bu mutluluğu önce sen sonra isteyen herkes yaşar canım benimİnşallah inşallah canım bu bile bende istemsiz bir mutluluğa sebep oldu pozitif olursa naparim bilmiyorum![]()
Sağol canım
İyi geceler sana da tatlı rüyalarİyi geceler güzel kızlar tatlı rüyalar![]()
Uuu çok havalıBizde kısıtlama yok kontrol var![]()
Rabbim veriyor da işareti ben algılayamıyorum.Hoş geldintartı gününde gelmiş olman bi işaret olabilir
![]()
Olur canımespressoc bonusu da kontrole dahil edelim. Genel listeye girmiyor sadece bu haftaki harekete katılmak istiyor
Merhaba hoş geldin.
Hosgelmissin![]()
Allahın bi hikmetiRabbim veriyor da işareti ben algılayamıyorum.
Peki her geldiğimde seni görmem? Bu pararlel evrende ne demek acaba?
Kizzlar burda biz bir aile gibi olduk hepinizle o yüzden sizinle paylaşayim
Biliyorsunuz ben Aralık ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım o yüzden hızlı kilo vermek istiyorum
Ama bu ay yeni bir takviye denemek istiyorum onu deniyorum dedim. Hatta ovulasyon testim hiç olmadığı kadar koyu çıkmıştı. Şimdi adetime 7 gün var ve benim lekelenmem olmus afedersiniz hiç böyle bişey yaşamadım umutlanmak istemiyorum ama olmus olabilir mi yaa![]()
Afiyet olsun canım sıfır Tuz değil aslında ben yanlış yazmışım . Ekstra tuz yok yemeklerde olduğu kadar tüketiyoruzİyi geceler kızlar, cuma menüm
Kahvaltı; omlet, peynir, 5-6 zeytin, avokado, biber, 2 dilim ekmek
Kavun
Akşam; mantı yarım tabak, sarmısaklı yoğurt ve ekmek.
Çay yanında cevizespressoc
Chocolita canım tuz hiç mi atmıyoruz? Ben zaten domatese, yumurtaya tuz atan biri değilim aramam ama benim tansiyonum düşük 9-6 normalim tuzu özellikle kullanmaya çalışıyorum o yüzden. Bırakırsam daha da düşer mi acaba? Bu konuda hiç doktora gitmedim.
Tamam canım ekstra dikkat edeceğim teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinİnşallah canım ❤ Rabbim gönlüne göre versin. Yerleşme kanaması olabilir sen ağır taşımaktan vs uzak dur bu aralar.