- 7 Mayıs 2020
- 4.077
- 10.351
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemekler de kendi yiyeceğimiz kısmı ayıralım. Kendi tabağımıza sıfır Tuz yapamam diyenler çok minik atsın. Çünkü peynirle zeytinle zaten tuzu alıyoruz. Yemeğe yoğurt eklesek oradan da Tuz alıyoruz. Bir tuzsuzluk hissedicez amaç o. Buna alışınca sonra yediğin her şey çok tuzlu gelirmiş.Şu sıfır tuz olayına açıklık getirelim ben zaten ekstra tuz atan biri değilim
Sıfır tuzsuz yemek yiyemem orası ayrı. Ama aile üyeleri yaptığım yemekleri tuzsuz bulur
Zaten ekstra atmam yani
Ama şöyle birsey var şuan yeşil zeytin zamani ben onu tuzsuz yiyemem![]()
Chocolita
O etkilemiştir. Yarım kilo + sadece ödem. 3 gün denge egzersizi var canım. 6000 adım veya 20 dk leslie. Leslie de Süre görünecek şekilde ekran görüntüsü gerekiyor
Anladım canım o zaman yediğim sebzelere zeytine tuz atmayı kesiyorum bundan sonraYemekler de kendi yiyeceğimiz kısmı ayıralım. Kendi tabağımıza sıfır Tuz yapamam diyenler çok minik atsın. Çünkü peynirle zeytinle zaten tuzu alıyoruz. Yemeğe yoğurt eklesek oradan da Tuz alıyoruz. Bir tuzsuzluk hissedicez amaç o. Buna alışınca sonra yediğin her şey çok tuzlu gelirmiş.
O etkilemiştir. Yarım kilo + sadece ödem. 3 gün denge egzersizi var canım. 6000 adım veya 20 dk leslie. Leslie de Süre görünecek şekilde ekran görüntüsü gerekiyor
Sadece bu hafta canım. Keşke hep dikkat edebilsek tabi de. Olabildiği kadarAnladım canım o zaman yediğim sebzelere zeytine tuz atmayı kesiyorum bundan sonra
Pazartesiye kadar izinli ol canım. Biraz kafanı toplayınca gelirsin. Üzülme. Rabbim ferahlık versinİyi geceler kızlar
Yine ordan oraya kostugum bir gündü
O kadar yoruldum ki bu durumdan..
Bugün biraz gerildim buraya yazamayacağım bir konu oldu herşeyin elimde kaldığı Bir gündü sankiaşırı duygusallım...
Pazartesi Menümü paylaşmaya başlasam olur mu
espressoc
Chocolita
Bugün diyet dışı oldum zaten doyasıya yediğim bir şey yok
Bulabildiniz mi peki, mantar toplamak çok eğlencelidir. Tabi yokuş zor olmuştur ama . Nerede yaşıyorsunuz?Bugünkü menüm
8 de uyandım biraz bekleyip kahvaltı yaptım
Sabah kahvaltısı (10:00) : 3 haşlama yumurta domates salatalık ve yarım kibrit kutusu kadar peynir 1 dilim çavdarlı ekmek
Arada da kahve içtim
14:00 gibi bir elma yedim
Sonra baya acıkır gibi oldum 6 da 3 tane mandalina yedim minikti
Akşam 18:30 da balık yedim ekmek yok sadece salata ile yarım bardak da kola ile
Arada şekersiz çay kahve tükettim
Spor olarak da annemlerle mantar bulmaya gittik ayağımın kayacağı derecede dik bir ormanda in çık yaptım 1 saat beni mahfetti terden yorgunluktan öldüm adımların hepsini ormanda attım fotosunu koyuyorumm
Sorma bulamadık zaten yağmur yağdı ama güneş açmadı olmayacağı belliydi bir tane kanlıca buldum ama üzülmedim en azından spor oldu benim için . İl olarak karabükteyim bizim buralarda hep bu vakitlerde meşhur aktivitemizdirBulabildiniz mi peki, mantar toplamak çok eğlencelidir. Tabi yokuş zor olmuştur ama . Nerede yaşıyorsunuz?
Tamam canım. Afiyet olsunİyi geceler cumartesi günü menüm
Kahvaltı; 2 dilim yumurtalı ekmek, peynir, 4-5 zeytin, avokado, biber, salatalık
Akşam; az mantı ve taze fasülye
Latte kahve
Yeşil çay
Canım ben sıfır tuz kuralına uyamayacağım. Zaten az tuzlu yapıyorum yemekleri, ilave tuz da aramam ama tuzsuz yapamam.Chocolita
espressoc
8.200 adım
Canım kusura bakmayın bu aralar o kadar yogunum ki hep unutuyorum önce küçük oğlan çok hasta oldu onla uğraştım o tam iylesmeden şuan ben çok hastayım rahimde şiddetli k@nama var doktorlar tahlil falan yaptı pazartesi @meliyat olabilirim
Yaa gelgörcüm çok geçmiş olsun üzüldümCanım kusura bakmayın bu aralar o kadar yogunum ki hep unutuyorum önce küçük oğlan çok hasta oldu onla uğraştım o tam iylesmeden şuan ben çok hastayım rahimde şiddetli k@nama var doktorlar tahlil falan yaptı pazartesi @meliyat olabilirim![]()
İnşallah canım valla Rabbime isyan etmiyorum ama hep böyle bi saglikla sinaniyiruz tabiki Rabbimin bı bildiği vardır ama bu ikinci ameliyatım olucak rahimden çok korkuyorumYaa gelgörcüm çok geçmiş olsun üzüldümRabbim şifa versin. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla geçer ameliyatın
Canım çok geçmiş olsunCanım kusura bakmayın bu aralar o kadar yogunum ki hep unutuyorum önce küçük oğlan çok hasta oldu onla uğraştım o tam iylesmeden şuan ben çok hastayım rahimde şiddetli k@nama var doktorlar tahlil falan yaptı pazartesi @meliyat olabilirim![]()